Zoosk

ZooskZoosk is een grote datingsite met wereldwijd meer dan 40 miljoen leden die iedere dag meer dan 3 miljoen berichten versturen. Met behulp van Behavioral Matchmaking™-technologie leert het algoritme van Zoosk wat de leden willen om zo betere matches voor te stellen. Als je al eens van Zoosk gehoord of gelezen hebt dan is het waarschijnlijk op Facebook geweest. Zoosk heeft namelijk voor een langere periode zichzelf geadverteerd als de enige echte Facebook dating app. Vandaag de dag echter niet meer. Het is nu veel meer dan enkel een Facebook dating app. Met het grote ledenaantal zou je verwachten dat Zoosk een grote speler in Nederland is maar dat is niet het geval. Als je een datingsite zoekt met veel Nederlandse leden dan is Badoo een betere optie.

Bezoek Badoo

Aanmelden is snel en gratis

Om je bij Zoosk aan te melden kun je kiezen uit drie opties. De eerste optie is de Facebook account koppeling waarmee Zoosk snel al je gegevens kan ophalen. Ditzelfde kan Zoosk ook als je kiest voor aanmelden met Google+. Mocht je geen interesse hebben om een social media account te koppelen aan Zoosk dan kun je ook aanmelden met je email adres en aanvullende gegevens. Als je dit gedaan hebt dan heb je een gratis lidmaatschap. Je kunt hiermee de datingsite uittesten maar geen berichten versturen. Voor het versturen vehicle persoonlijke berichten naar je matches will be een betaald lidmaatschap nodig. Gratis leden maar ook sobre leden met het betaald lidmaatschap kunnen Zoosk coins kopen om meer functies beschikbaar te krijgen.

Hoe het werkt

zoosk appDe basisfuncties van Zoosk zijn gelijk aan wat je bij andere datingsites vindt. Je kunt het profiel aanmaken, u foto’s toevoegen aan je profiel sobre vervolgens op zoek gaan naar sobre ware. Zoosk biedt je drie verschillende manieren om in touch te komen fulfilled andere leden. Ditgene zijn Search, Slide carousel en Smartpick. Terwijl je verwacht dat je bij sobre Search functie lange zeit lijsten met profielen tevoorschijn ziet komen is dat niet het geval. Bij Search zie u namelijk maar één profiel. Dit profiel is van het persoon die aan je gekoppeld has been reached behulp van een algoritme. Zoosk claimt dat het hierbij gebruik maakt vehicle hoe je sobre app gebruikt sobre in wie u interesse toont. Sobre Carousel functie will be min of meer gelijk aan dat van Tinder. U ziet profielen vehicle andere leden voorbij komen welke u met Ja associated with Nee kunt beoordelen. Hiernaast is emergeny room nog smartpick. Bij deze feature krijg je ook matchvoorstellen maar alleen worden deze matches voorgesteld aan de hands van een vragenlijst die je ingevuld hebt.

Zoosk online dating app

Zoosk is het datingsite met het bijbehorende app. Wie je op sobre datingsite online curved dan kun u chatten met mensen die de application gebruiken en visaversa. De datingsite sobre app zijn aaneengehecht en bestaand uit dezelfde leden. Voor iPhone toestellen will be de app lo downloaden in sobre Apple App Shop, voor android apparaten is het beschikbaar in de Search engines Play Store. Sobre website en application zijn beschikbaar within meer dan 25 talen waarmee in totaal meer dan 80 landen bereikt worden.

Gebruikers van Zoosk

Zoosk is er voor iedereen. Of je nu een relatie zoekt, een date of vriendschap; het is allemaal mogelijk op deze datingsite. De minimale leeftijd op de datingsite is 18 jaar. Als je ouder dan 18 bent dan kun je dus zonder problemen lid worden. Het grootste deel van de Zoosk gebruikers heeft een relatief jonge leeftijd van in de twintiger jaren. Er zijn wat ouderen leden maar deze zijn in mindere mate aanwezig op deze datingsite.

Leave a Comment

error: Content is protected !!