Werken Open Relaties

badoobig

Badoo

usually

romantisch vrouw man

Een open relatie lijkt voor veel mensen de ideale situatie. In een open relatie kunnen beiden seksuele contacten hebben met andere mensen. Het lijkt het beste van twee werelden maar is dat ook zo? De voordelen zijn bekend maar welke prijs betaal je ervoor? Je kunt met een persoon lief en leed delen terwijl je seksueel actief bent met anderen. Er komt echter meer bij kijken. De relatie is niet langer simpel te komen en er komt veel extra’s bij kijken. Hoe gaat het in de praktijk? Werkt het goed?

Exclusiviteit

Een open relatie heeft veel nadelen waardoor het niet voor iedereen werkt. De meeste mensen zijn er niet voor weggelegd. Als ze een relatie hebben met iemand dan willen ze de persoon exclusief voor zichzelf hebben. Monogamie, de situatie waarin twee personen trouw aan elkaar blijven, is de standaard in de westerse wereld. Iets anders dan monogamie is voor heel veel mensen moeilijk te verdragen. Alleen door monogaam te zijn kunnen ze een relatie opbouwen gebaseerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Wat als seks tot meer leidt?

Het is moeilijk om met iemand seks te hebben maar geen band te vormen. Er ontstaat altijd een band door seks doordat het zo persoonlijk is. Het is daarom heel moeilijk om seks te hebben met andere personen zonder verdere gevolgen en gevoelens. In het geval van een open relatie is het niet één persoon die om moet kunnen gaan met deze gevoelens maar twee. De kans dat één van de twee opeens verliefd wordt op een ander is groot. Dit geldt aan de andere kant ook voor een normale relatie. Het aantal scheidingen is groter dan ooit en de meeste huwelijk stranden vroegtijdig. Een deel van de scheidingen is te wijten aan vreemdgaan. Dit geeft aan dat het verliefd worden op een ander niet alleen een risico is in een open relatie maar in iedere relatie.

Jaloers en onzeker

In een open relatie is er op een gegeven moment meestal één persoon die jaloers is. Het kan ook zijn dat de persoon onzeker is geworden. Dit zijn logische gevolgen van een open relatie. Voor de onzekerheid kan een probleem zijn als de partner met iemand anders naakt is terwijl de persoon zelf niemand heeft. De persoon kan zich bijvoorbeeld ook proberen te meten met de persoon waar de partner seks mee heeft. Zo kan een man onzeker worden over de eigen seksuele prestaties.

Regels en duidelijkheid

Een open relatie moet vooraf duidelijk besproken worden. De regels moeten van tevoren helemaal duidelijk zijn van beide kanten. Bespreek alle aspecten van een open relatie met elkaar. Enkele vragen die je elkaar kunt stellen om meer duidelijkheid te hebben? Vertel je elkaar over wat je met anderen doet? Altijd condooms gebruiken? Wat te doen als er gevoelens zijn voor de ander? Mag jou een persoon vaker dan eens ontmoeten? Mag je make contact with met de persoon houden? Al deze vragen en meer moeten besproken worden met de spouse. Zorg dat jullie beiden hetzelfde above alles denken zodat beiden erachter staan. Dit voorkomt problemen voor later. Wie je eenmaal besloten hebt om para open relatie ght hebben is im or her geen weg meer terug. Het is usually ingewikkeld, maar wie het werkt har mulighed for het extra’s bieden ten opzichte truck een normale relatie.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor on-line daten? Bezoek lalu de Badoo website. Berichten versturen durante profielen bekijken is usually gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt jou gratis inschrijven by way of de onderstaande website link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!