Wat Is Twoo Durante Hoe Werkt Een (En Schrijf Jou Gratis In! )

Twoo dating: Wat is usually Twoo en hoe werkt het? (En schrijf je tidak bermodal in! )

Twoo is usually een gratis datingsite die het midden houdt tussen het sociaal netwerk zoals Facebook en het 100% dating software zoals Tinder. Achieved Twoo kan jou chatten en foto’s delen (zoals operative Facebook) maar jou wordt ook aan nieuwe mensen voorgesteld die je kunt liken (zoals bij Tinder). Twoo lijkt in dat opzicht ook op Badoo.

Ben je operative zoek naar het flirt, een time, een relatie regarding gewoon iemand omkring even mee ght chatten, dan har mulighed for je gratis aan de slag operative Twoo.

Na een lezen van ditgene artikel weet jou wat Twoo is usually en wat jou er mee kunt.

Hoe werkt Twoo?

Op de site van Twoo har mulighed for je een gratis account aanmaken. Dit kan je doen door met je Facebook account te registreren, of je maakt een nieuw Twoo account aan met een e-mail adres.

Wil je met zo min mogelijk werk een account aanmaken? Gebruik dan Facebook om in te loggen. Wil je wat meer privacy, gebruik dan een e-mail adres om een account aan te maken dat niet aan je Facebook gelinkt is. Het is heel fijn dat Twoo deze optie biedt, Tinder zonder Facebook account gebruiken is bijvoorbeeld haast onmogelijk.

Nadat je een account aangemaakt hebt kan je gegevens over jezelf en foto’s toevoegen. Dit is wat andere gebruikers van Twoo te zien krijgen, neem hier dus even de tijd voor. Leuke foto’s en goeie informatie zorgt ervoor dat je meer contacten op gaat doen. Want zeg nou zelf, als jij een profiel tegenkomt met een wazige foto en bijna geen informatie dan klik je ook snel door. Heb je geen goeie foto’s van jezelf, lees dan onze tips over het maken van een goeie profielfoto.

Bij het aanmaken van je account krijg je ook een aantal vragen over jezelf voorgeschoteld. Je hoeft ze niet allemaal in te vullen en een deel van de andere gebruikers doet dit ook niet. Maar als je het meeste uit Twoo ervaring wilt halen, neem dan even de tijd om de vragen in te vullen. Op basis van de informatie die je opgeeft worden andere gebruikers aan je voorgesteld die bij jou passen.

Account aangemaakt? Foto’s en informatie toegevoegd? Dan ben je klaar om te beginnen!

Discover

De snelste utiliser om andere mensen te ontmoeten operative Twoo is by way of de Discover functie.

Met de Uncover functie kan jou nieuwe mensen ontmoeten op Twoo. Operative deze afbeelding zie je hoe ditgene werkt via para app, maar een kan ook by way of de website.

Via Discover krijg jou profielen te zien die bij jouw zoekcriteria passen. Web als bij Tinder kan je deze naar links regarding naar rechts swipen (of het kruisje of vinkje gebruiken). Vind je iemand leuk en is usually dit wederzijds, lalu kan je gaan chatten.

Matchscore

Op een profiel van para ander kan jou een matchscore zien. Die geeft aan hoe goed jullie bij elkaar passen. Dit wordt berekend op basis truck de informatie uit jullie beide profielen en uit para gestelde vragen.

Reactiescore

Naast de matchscore har mulighed for je een reactiescore zien. Dit geeft aan op hoeveel berichtjes de ander een reactie heeft gegeven. Hieruit har mulighed for je opmaken regarding de ander operative elke contactverzoek reageert of heel selectief is.

Gratis regarding premium

In principe har mulighed for je zonder betalen alles doen wat je nodig hebt om er het leuke date uit te slepen. Maar uiteraard is im or her ook een betaalde premium versie.

Met de premium versie krijg je het aantal extra’s perish je kans operative een date vergroten. Zo wordt jou profiel vaker getoond aan anderen, har mulighed for je zelf achieved iedereen contact opnemen. Ook kan jou cadeau’s of stickers sturen en kan je zien wie jouw profiel bekeken heeft.

Twoo app

Je kan Twoo gebruiken via de browser, maar we leven niet meer in de steentijd dus uiteraard is er ook een Twoo app. Je kan de app downloaden uit je favoriete appwinkel:

Alternatieven

Als je op zoek bent naar iets vergelijkbaars maar anders kan je een kijkje nemen bij Badoo. Ben je gericht op zoek naar een relatie dan kan je ook een betaalde datingsite overwegen. Voordeel hiervan is dat de andere gebruikers van de site hier ook voor betalen en dus waarschijnlijk actief zijn. Je gaat tenslotte niet betalen als je niet serieus op zoek bent.

Bekijk voor een overzicht van datingsites onze datingsite vergelijker.

Leave a Comment

error: Content is protected !!