Wat Is Kik Messenger

badoobig

Badoo

usually gratis net wie het doorzoeken truck profielen van

kik

Kik is het moderne smartphone software die je kunt gebruiken voor instantaneous messaging. Net als weitere populaire chat programs zoals Whatsapp, Myspace Messenger en Snapchat kun je Kik gebruiken om persoonlijke berichten te versturen naar je vrienden en kennissen perish de app ook geГЇnstalleerd hebben. Inmiddels heeft Kik ‘s meer dan three hundred miljoen gebruikers wereldwijd en het lijkt erop dat dit niet minder wordt maar nog steeds snel toeneemt.

Hoe werkt Kik?

Kik werkt iets anders dan Whatsapp doordat je niet u telefoonnummer hoeft lo koppelen. Anders serta Facebook hoef u geen profiel lo maken maar kun je je accounts bij Kik aanmaken met behulp vehicle je email adres en wachtwoord. Het is hierdoor wat anders dan sobre bestaande apps pass away wel om een telefoonnumer vragen. Om met andere gebruikers in contact lo komen kun u zoeken op een gebruikersnaam, een program code inscannen of zoeken op telefoonnummer als de persoon dit gekoppeld heeft.

Het voordeel van sobre Kik app will be dat het cuma-cuma is. Het kost je geen smsjes en werkt op dezelfde manier als andere instant messaging apps met behulp van een internetverbinding. Op deze traiter kun je zonder kosten een ongelimiteerd aantal berichten versturen naar je contacten.

Waarom Kik gebruiken?

kik messengerKik wordt voornamelijk gebruikt door tieners als alternatief op de “standaard” applications. Door de gebruiksvriendelijke user interface will be het een handige app om snel berichten uit lo wisselen. Het zijn niet alleen tekstberichten die je kunt versturen met sobre Kik Messenger. On the internet chatten zonder afbeeldingen en video’s will be niet meer vehicle deze tijd sobre daarom kun u met Kik allerlei bestanden versturen waaronder foto’s, video’s, emoticons en meer. Als extra kun u ook schetsen maken en versturen naar je contacten.

Kik voor dating

Voor online dating heeft Kik ook wat te bieden. Aangezien je geen telefoonnummer hoeft te koppelen aan je account kun je simpelweg een gebruikersnaam delen met anderen en zo via de Kik app met elkaar chatten. Als je niet wilt dat de mensen die je online ontmoet direct over je telefoonnummer beschikken is Kik een handig alternatief op het gebruikelijke Whatsapp.

Kik Features

Van origine was Kik ontwikkeld als een manier om sms’en te vervangen. Het uiterlijk lijkt dan ook veel op het versturen van sms-berichten. Je hebt bij Kik echter een eigen profiel en een username terwijl je telefoonnummer niet nodig is. Dit zijn meer kenmerken van de Kik app:

 • Meldingen bij ontvangst bericht
 • Ontvangstberichten
 • Zien wanneer de ander typt
 • Videochat mogelijkheid
 • Vrienden uitnodigen
 • Foto’s, video’s en meer versturen
 • Kik code scannen
 • Eigen profielpagina
 • Aanpassen chatvenster
 • Gebruikers blokkeren
 • Schetsen maken
 • Gesprekkenlijst
 • Groepsgesprekken

Beginnen met Kik

Om te beginnen met chatten via Kik is eerst een download nodig. De app kun je downloaden in de App Store van je smartphone. Voor android smartphones is dit de Google Play Store en voor iPhone toestellen is het de Apple App Store.

Na het installeren van de app wordt je gevraagd om een account aan te maken. Kik vraagt je naam, geboortedatum, gebruikersnaam, email adres en een wachtwoord. Wie je wilt kun je meteen het profielfoto toevoegen sobre je telefoonnummer (niet vereist).

google playapp store

Gratis daten

Wil u niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit will be één van sobre weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en u zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!