Wat Is Het En Hoe Werkt Het

Tinder Super Like

Tinder Super Just like – Wat is usually het en hoe werkt het?

Wie gebruik maakt truck Tinder zal de frustratie wel bekend voorkomen: je hebt iemand gezien die je heel leuk vindt maar je krijgt geen match. Niks aan te doen? Gelukkig wel, want speciaal voor deze situatie is de Tinder Super Like in het leven geroepen.

In dit artikel gaan we kijken hoe je een Super Like op Tinder kunt gebruiken.

Wat is een Tinder Super Like?

Met een Tinder Super Like kan je iemand laten weten wat je voor hem of haar voelt, zonder dat de ander jou ook een like heeft gegeven. Je kan iemand een Super Like geven door omhoog te swipen op je scherm of te klikken op het blauwe sterretje.

Als je crush zijn of haar Tinder app weer opent zal jouw profiel tussen de andere profielen getoond worden met de vermelding dat jij hem of haar een super like hebt gegeven. Hierdoor val je extra op.

Geef een Super Like door omhoog te swipen of op het blauwe sterretje te klikken. En wie weet heb jij straks een match рџ™‚ Geen garanties. Maar statistisch gezien heb je een grotere kans hierop.

Dit lijkt misschien wat opdringerig, maar toch werkt het wel. Want bedenk: hoe vaak swipe je zelf niet achteloos door profielen heen zonder er echt goed naar te kijken? Het kan dus heel goed zijn dat die leuke ander jou gewoon niet heeft gezien. Bovendien is het natuurlijk een leuk compliment om te krijgen, dus zelfs als er eerst misschien sprake was van twijfel, kan dit nu omslaan in nieuwsgierigheid.

Ook de statistieken tonen de effectiviteit van een Super Like aan. Chats die gestart zijn naar aanleiding van een super like duren gemiddeld 70% langer! En het geven van een Super Like verhoogt de kans op een match!

Ben je bekend met Happn, dan kan je de Tinder Super Like een beetje vergelijken met de Happn Charm.

Goed om te weten over para Tinder Super Like

Heb je bovenstaande gelezen en zie jou in gedachten para matches met jou droompartners al binnenstromen? Wacht dan high heel even. Bedenkt namelijk goed wat jou met je Tinder Super Like doet. Als je gebruik maakt van para basisversie van Tinder, dus je hebt gewoon de software geГЇnstalleerd zonder ght betalen, dan heb je maar just one super like each dag!

Zet deze Tinder Super Just like dus verstandig inside!

Vind je ditgene maar karig durante wil je meer super likes uitdelen omdat je added veel matches wil (of omdat jou gewoon heel aardig bent *kuch*), lalu zul je jou portemonnee moeten trekken. Bij aanschaf truck een Tinder Plus of Tinder Gold abonnement heb jou 5 super wants per dag.

Is dat niet genoeg? (Really? ) Regarding wil je gewoon meer Super Wants met de tidak bermodal versie van Tinder, dan kan jou ook losse Very Likes pakketten kopen:

  • Tik op je profielpictogram boven in je scherm
  • Ga naar ‘Instellingen’
  • Ga naar ‘Ontvang meer Super Likes’

Hoe kan je een Tinder Super Like zien?

Lindsey heeft jou een Super Like gegeven. Dit herken je aan de blauwe balk met ster.

Je kan zien wie jou een Tinder Super Like heeft gegeven doordat het profiel van de gever tijdens het swipen door de profielen getoond wordt met onderaan een blauwe balk met ster.

Als je notificaties van de Tinder app aan hebt staan dan ontvang je ook een notificatie op het moment dat je een Super Like hebt gekregen. Klik op de notificatie om de app te openen en swipe door een paar profielen heen totdat je het profiel met de blauwe balk en ster tegenkomt.

Heb je de notificaties van Tinder uitgezet, dan krijg je geen melding bij ontvangst truck een Super Just like. Maar vrees niet, ook zonder notificaties kun je para Super Likes bekijken. Je komt een profiel van para gever vanzelf tegen tijdens het swipen, zodat je har mulighed for zien wie jou een Tinder Very Like heeft gegeven.

Super Datingsite?

Geen zin in Tinder Super Likes?

  • Kijk dan ook eens als alternatief naar een datingsite.

Leave a Comment

error: Content is protected !!