Waarover Praten Tijdens Een Eerste Date

badoobig

Badoo

usually gratis net wie het doorzoeken truck profielen van

De meeste mensen perish zenuwen hebben voor de eerste time zijn bang dat er niets ght vertellen valt. Vaak zijn deze zenuwen nergens op gebaseerd en verloopt para date goed. Im or her vallen geen stiltes en alles verloopt vloeiend. Toch zijn er veel mensen bang dat im or her akelige stiltes vallen tijdens de eerste date. Als jou daar bang voor bent kun jou voorbereiden op een gesprek. Hierdoor voel je je meer relaxt voor de date omdat je weet dat je genoeg te vertellen en te vragen hebt. Als je niet zonder stof wilt zitten tijdens een date kun je de volgende punten gebruiken:

Luisteren betekent nieuwe onderwerpen

Door goed te luisteren naar je gesprekspartner kun je ter plekke nieuwe vragen verzinnen. In plaats van bezig te zijn met het bedenken van je nieuwe vraag kun je beter luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Meestal komen de vragen dan vanzelf opzetten. Als je date het over een film heeft dan kun je vragen wat de persoon zo leuk vond aan de film of welke acteurs erin meespelen. Dit zet de weg weer open voor andere onderwerpen gerelateerd aan de film. Een goed gesprek komt van beide kanten. Het is geven en nemen.

Gebruik wat je al weet

Je hebt het profiel gelezen van je date en je hebt de vele gesprekken met informatie over de persoon. Gebruik de informatie uit het profiel om onderwerpen van te maken. Lees de gesprekken na en kijk of je daar ook leuke onderwerpen uit kunt halen om over te praten. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over het werk wat ze doen, de hobby’s maar ook de woonplaats en eventuele huisdieren. Elk feit dat je weet over je date kan een lang gesprek veroorzaken. Je laat er ook mee blijken dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ander.

Universele onderwerpen

Als je date niet graag meteen over persoonlijke onderwerpen praat dan kun je het houden bij universele onderwerpen. Daar is veel keuze in. Je kunt het hebben over de favoriete films maar ook acteurs, genres en regisseurs. Muziek en boeken zijn ook goede onderwerpen waar iedereen over mee kan praten. Iedereen heeft ervaringen met deze onderwerpen. Je leert op deze manier goed de interesses kennen van de ander.

Stel de vragen op een leuke manier

Als je de vragen stelt probeer het dan niet op een interview te laten lijken of een sollicitatie. Eigenlijk is het een sollicitatie maar stel de vragen dan wel in een leuke manier met humor. Het moet geen ondervraging worden maar een leuk gesprek over de dingen die jullie beiden leuk vinden.

Gratis daten

Wil jou niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is usually één van para weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en jou zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!