Waarom Is Het Profiel Van Mijn Time Nog Steeds Actief

badoobig

Badoo

Als je een paar leuke dates hebt gehad dan heb je het gevoel dat alles gaat zoals het hoort. Opeens kom u erachter dat u date het profiel nog steeds on the internet heeft staan sobre bereikbaar is voor andere singles. Een eerste wat u denkt is “Waarom? ”. Moet u de ander ermee confronteren of niet? Ook al will be het moeilijk voor je te begrijpen dat het profiel nog steeds on the internet is; het hoeft niets te betekenen. Je kunt een tussen neus sobre lippen door vermelden zodat de ander eraan herinnert wordt maar zet sobre ander niet onder druk. Je day moet zelf bepalen of deze een profiel verwijderd associated with niet. Als jullie voor elkaar voorbestemd zijn dan wordt het profiel vroeg of laat toch verwijderd. Er zijn meerdere redenen waarom je date nog steeds een actief profiel heeft. Dat zijn de volgende redenen:

Je day is het vergeten te verwijderen

Het will be een mogelijkheid dat je date compleet vergeten is dat het profiel nog actief is. Doorway drukte op een werk en een daten met jou is je day helemaal niet meer met de datingsite bezig geweest. Ook al heeft u date niet meer ingelogd, het profiel staat nog steeds online. Geef sobre persoon het voordeel van de twijfel en accepteer een antwoord.

Je date is niet monogaam

De optie waar je misschien meteen aan denkt kan gebaseerd zijn op de waarheid. Je date heeft misschien helemaal niet het idee om zich exclusief aan één persoon te binden. Waarom je dating profiel verwijderen als je met meerdere personen tegelijk kunt daten?

Je date houdt graag de opties open

Het is mogelijk dat je date de opties graag open houdt totdat hij of zij helemaal overtuigd is van de relatie. Tot die tijd houdt je date graag het profiel actief. Als je aan het daten bent heb je daar heel weinig over te zeggen. Je bent immers niet getrouwd waardoor je wat te zeggen hebt over de ander. Dat de ander de opties open houdt heeft echter een betekenis; er is nog niet voldoende vertrouwen in de toekomst.

Je date kan zich moeilijk binden

De reden waarom je date het profiel nog online zou kunnen hebben is dat degene moeite heeft om zich aan iemand te binden. Ook al voel jij al gevoelens voor de ander, het hoeft andersom niet zo te zijn, terwijl de ander je wel leuk vindt. Sommige mensen willen graag meer “voelen” voordat het dating profiel beëindigd wordt. Als iemand al jaren een dating profiel heeft bij de datingsite, zonder succes meerdere dates heeft gehad dan is het verwijderen van het profiel anders dan bij iemand die met succes een eerste date heeft gehad.

Voor de één is het opzeggen van een dating profiel een belangrijke keuze dat niet “zomaar” gemaakt wordt, voor de ander is het een no-brainer. Wil je het echt weten waarom je date het profiel nog niet gewist heeft? Vraag het dan gewoon. Het is misschien wat direct maar je weet dan ook direct het antwoord.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!