Waar Ligt Bij Jou De Grens

badoobig

Badoo

Vreemdgaan is altijd een veelbesproken onderwerp geweest. Iedereen kent wel iemand die vreemdgegaan is in een relatie. Misschien heb je het zelfs wel eens meegemaakt; met jezelf als de dader of een partner die is vreemdgegaan. Het is onderdeel van het leven; ongeacht waar je vandaan komt, hoe oud je bent en hoe je eruit ziet. Het interessante deel van vreemdgaan is dat het nooit helemaal zeker is of er sprake is van vreemdgaan. De term is niet zo duidelijk als het in eerste instantie klinkt.

Als je het over lopen hebt dan weet iedereen wat je bedoelt; het stap voor stap voortbewegen door je benen te gebruiken. Als je het over vreemdgaan hebt dan wordt je gevraagd wat er precies gebeurt is. Is zoenen vreemdgaan? Een hand van iemand anders vasthouden? Lid zijn op een datingsite zoals Badoo? Iedereen legt de grens ergens anders. Mannen, vrouwen en mensen uit verschillende culturen hebben verschillende opvattingen over wat vreemdgaan betekent.

De grens van velen

In de regel betekent vreemdgaan in Nederland seksueel contact met iemand anders dan de vaste partner. Hierbij geldt dat de partner er geen toestemming voor gegeven heeft. Dit betekent dat geslachtsgemeenschap met iemand anders gelijk staat aan vreemdgaan maar ook andere seksuele handelingen zoals kussen en orale bevrediging. Voor velen is dit de grens van vreemdgaan maar seksuele contacten via het internet en mobiele apps zijn vaak ook onacceptabel.

Man vs vrouw

Vrouw vs manHet verschil tussen mannen en vrouwen is groot als het om vreemdgaan gaat. Voor een vrouw is de emotionele band met iemand anders vaak erger dan de seksuele daad. Het fysieke contact kan vergeven worden als de man niet verliefd was op de ander. Voor mannen is dit andersom. Over het algemeen vinden mannen een emotionele intrigue met een ander lang niet zo erg als seksueel contact met het ander.

In het onderzoek uit 2014 door vreemdgaan datingsite Victoria Milan komt duidelijk naar voren dat mannen sobre vrouwen anders more than vreemdgaan denken. Ditgene zijn de resultaten van het onderzoek:

  • 72 procent vehicle de mannen geeft aan dat seksuele affaires erger zijn dan emotionele affaires
  • 69 procent van sobre vrouwen geeft aan dat emotionele trafic erger zijn serta seksuele affaires
  • 76 % van de vrouwen kan de guy vergeven als een om een strict seksuele affaire ging
  • 35 procent van de mannen kan een vrouw vergeven als het om een strict seksuele affaire ging
  • 80 procent van de mannen kan een emotionele affaire vergeven
  • 30 procent van de vrouwen kan een emotionele affaire vergeven

Wat zeggen andere onderzoeken?

Hoe vaak mensen vreemdgaan wordt niet duidelijk uit onderzoeken. Daarvoor is de term vreemdgaan veel te breed om een goede vergelijking te maken. Bij het ene onderzoek gaat men uit van enkel zoenen terwijl in een ander onderzoek de grens wordt gelegd op geslachtsgemeenschap. Hier komt nog bij dat sobre meeste mensen niet open en eerlijk antwoord geven operative een gevoelig onderwerp als vreemdgaan. Emergeny room zijn mensen die ontkennen dat het ooit gebeurt is, tegen iedereen die het wil horen. Waarschijnlijk is dit niet anders bij het beantwoorden van de vragen in een onderzoek.

Hoe zit het met fantaseren?

Iedereen fantaseert, dit geldt niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen. Er is niets mis mee. Als je op deze manier trouw aan je partner bent dan will be het geen probleem. Het is misschien net het leukste onderwerp om lo bespreken met u partner maar fantaseren hoort er gewoon bij. Er will be echter een verschil tussen fantaseren sobre daadwerkelijk vreemdgaan. Voor de meeste mensen is fantaseren niets meer dan dat het is; sobre verbeelding het werk laten doen.

Als je dit lo vaak doet serta is het mogelijk dat je onbewust een drang naar vreemdgaan creГ«ert. Wat als je steeds meer het gevoel krijgt dat u het in sobre werkelijkheid wilt doen? Doordat je sobre situatie van een vreemdgaan al vaak in je hoofd afgespeeld hebt will be de grens verlaagd. In plaats vehicle dat je terugdeinst na een onverwachte kus is een mogelijk dat u juist zo snel mogelijk uit sobre kleren wilt, precies zoals je een zo vaak hebt gedaan in u gedachten.

Waarom vreemdgaan?

Als je wilt weten waarom iemand vreemdgaat dan will be het belangrijk omkring te beseffen dat het vaak niet één reden will be maar meerdere redenen. Waarom iemand vreemdgaat kan zo gebaseerd zijn op het combinatie van verschillende oorzaken. De één vindt de ander niet meer aantrekkelijk maar houdt nog wel van sobre partner, één vehicle de partners vertrekt voor een lange zeit tijd naar een buitenland of sobre mogelijkheid doet zich voor om een in het geheim te doen. Sobre mogelijke oorzaken zijn bijna eindeloos. Soms gaat het alleen maar om de spanning en is een bezoek van een vreemdgaan datingsite het enige dat gedaan wordt terwijl het de andere keer om een echte verliefdheid op een ander gaat. Wat de reden ook is, vreemdgaan kan heftige gevolgen hebben die voorkomen kunnen worden als er gesproken wordt over de grenzen en behoeften van beide partners.

Uiteindelijk draait het erom dat als de partner het goedkeurt het geen probleem is. Mocht dat niet het geval zijn dan ontstaat er een breuk in het vertrouwen dat moeilijk te lijmen is. De afspraken binnen een relatie zijn leiden als je erachter wilt komen wat vreemdgaan is. Hoewel iedereen er anders over denkt hoef je het maar van één persoon te weten; je partner.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!