Verliefd Op Een Collega Check Deze 3 Dingen (Voordat Je Gaat Daten)

Verliefd op collega

Verliefd op het collega? Check deze 3 dingen (voordat je gaat daten)

Voor de opkomst truck het internet (en daarmee de datingsites), moest je, jou grote liefde inside het echte leven ontmoeten. En ook in de huidige maatschappij komt dat nog regelmatig voor. Zo blijkt namelijk uit een attuale studie dat meer dan de helft van Nederlanders weleens een romance heeft gehad met het collega. Het is usually natuurlijk begrijpelijk dat de vonk har mulighed for overslaan, als jou dag in, dag uit met iemand samenwerkt.

Maar is usually het wel slender om een collega te daten? Voordat je hieraan begint, is het geen slecht idee omkring even bij een een en ander stil te staan.

Om jou te helpen bij de vraag wat te doen wie je verliefd twisted op een collega, hebben wij het handig stappenplan samengesteld dat je entrance kunt nemen, voordat je een collega op een time vraagt.

We beginnen met de belangrijkste resultaten uit een onderzoek weergegeven inside de volgende infographic. Wil je meteen naar het stappenplan, scroll dan verder naar beneden.

De belangrijkste resultaten uit het onderzoek dat Viking Direct heeft laten uitvoeren naar relaties op para werkvloer.

1. Georgia na of jou dit wel wilt

Liefde kun je niet altijd tegenhouden, maar overweeg van ght voren wel goed wat de implicaties zijn van het romance met het collega. Het lijkt misschien rooskleurig omkring je liefje elke dag te zien, maar hier hangt natuurlijk ook het keerzijde aan. Wie het uitgaat, zie je, je former mate namelijk ook nog steeds elke dag.

Vooral als jou in hetzelfde staff zit als perish leuke collega, is usually het wellicht leaner om het bij een beetje flirten te laten.

2. Maak duidelijke afspraken

Is de aantrekkingskracht ght sterk om tegen te houden, is usually het slim omkring een aantal afspraken te maken achieved je collega/liefje. Need hoe leuk jou elkaar ook vindt, op werk moet jullie natuurlijk discussion professioneel blijven.

Als je in weitere departementen werkt (bijvoorbeeld op verschillende verdiepingen), kun je bijvoorbeeld afspreken om tijdens werkuren helemaal niet met elkaar om te gaan. Als je elkaar vaak tegenkomt tijdens de werkdag, kun je hier ook regels voor opstellen.

Een snelle kus op de mond tijdens de pauze moet geen probleem zijn, maar bij een prille relatie is dit waarschijnlijk geen goed idee. Het beste houd je het fysieke contact dus minimaal op kantoor en richt je, je gewoon op werk. Zo houd je het tijdens werkuren en kun je in je vrije tijd extra van elkaar genieten.

3. Lees het protocol op werk

Je werkgever kan een relatie met een collega niet verbieden (dat is immers een privГ©zaak), maar er kunnen wel bepaalde regels worden opgelegd. Zo kan een vrijpartij op kantoor natuurlijk niet door de beugel en is een gedeelde kamer tijdens een zakenreis vaak ook taboe (tenzij het om een getrouwd koppel gaat).

Een werkgever kan bijvoorbeeld ook regels opleggen voor een relatie tussen een manager en een directe ondergeschikte. Alhoewel een privГ© relatie tussen deze twee personen gewoon mag, moet dit in de meeste gevallen wel gemeld worden bij de werkgever. Een promotie van je liefje is namelijk niet eerlijk tegenover andere ondergeschikten, dus in deze gevallen worden de promoties en evaluaties door een andere manager overgenomen. Lees dus in alle gevallen even het protocol doorway.

Als je het bovenstaande driestappenplannen doorloopt, voordat je op date gaat fulfilled een collega, bill je goed voorbereid. Feit blijft wel dat relaties fulfilled een collega moeilijkheden opwerpen, vooral als de liefde doodbloedt of er grote machtsverschillen in het spel zijn.

Mocht je besluiten om de relatie fulfilled je collega’s dus toch maar strikt zakelijk te houden, biedt het grote scala aan datingsites en apps u tegenwoordig genoeg troost. Zoek hieronder een datingsite uit pass away aansluit bij u wensen en het daten kan gaan beginnen:

Leave a Comment

error: Content is protected !!