Uit Eten Tijdens Sobre Eerste Date

Uit eten tijdens eerste date

Uit eten tijdens de eerste day: Hoe maak u de beste indruk?

Uit eten gaan voor lunch time of diner will be een populaire keuze voor een eerste date, maar emergeny room zijn veel dingen die roet within je eten kunnen gooien tijdens het eten. Omdat sobre eerste indrukken bij het daten extra belangrijk zijn geven we hier een lijst met interessante feiten over wat je niet of juist wel moet doen tijden een eerste diner-date om de beste indruk te maken.

Hoe jij (en je date) je gedragen tijdens een diner date kan veel zeggen over hoe het later in een relatie zou kunnen zijn. Ben je avontuurlijk? Behandel je andere mensen met respect? Van flirten met de bediening een tot iets avontuurlijks bestellen: lees verder voor alles wat je wat je wel en niet moet doen op een eerste diner-date.

Leuke weetjes die zeker van pas komen als je tijdens een (eerste) date uit eten gaat. Lees verder voor een complete lijst van alle tips voor een diner-date in het Nederlands

Sterke verhalen over sterke drank? Overdaad schaadt

 • Drink (als een man) nooit meer dan je date (maar wel een beetje). Bijna 70% van alle vrouwen vindt het een afknapper als hun date meer drinkt dan zijzelf. Als je date niets drinkt kan je trouwens zelf wel een of twee glaasjes bestellen, want 23% van alle alleenstaande mannen en vrouwen vindt het ook een afknapper als hun date niets drinkt. De boodschap? Drink (en bestel) samen!
 • Alcohol manieren: 43% van alle singles drinkt bijna altijd wel een glaasje alcohol op een date. 40% van alle singles zegt alleen iets alcoholisch te bestellen als hun date dat ook doet.

Wat voor een eter ben je?

 • De vleeseter met een bord voor zijn kop. Mensen die vlees eten zijn kieskeurig als het om dating partners gaat: 30% van alle vlees eters weigert een vegetariГ«r te daten, terwijl slechts 4% van alle vegetariГ«rs zegt niet met een vlees eter te maken willen hebben. (Een leuk weetje, vegetariГ«rs hebben meer plezier in het geven van orale sex; derde infograph)
 • (Hoe goed) Kan je koken? 19% van de singles zegt niet met iemand te willen daten die niet kan koken of weigert te koken. De boodschap? Ook als je een ramp in de keuken bent en zelfs water laat aanbranden het je geen alternatief. Leer hoe je lekkere en romantische gerechten kan maken.
 • Een avontuurlijke keuze. Een van de beste dingen die je kan doen tijdens je diner date is een avontuurlijke keuze maken! Vergeet die hamburger met patat en kies iets wat je nog nooit hebt gegeten. 66% (! ) van alle singels vindt het een afknapper als hun date niets nieuws wil proberen. Als je een paar weetjes paraat hebt over eten (of die net online op hebt gezocht) is dat ook goed: 35% van alle singles vind het een afknapper als hun date niets over eten weet te vertellen.

De eerste date

 • Uit eten gaan is (nog steeds) razend populair als eerste date optie: Meer dan 90% van alle alleenstaande mannen vindt uit eten gaan tijdens een eerste date nog steeds een goede keuze.
 • Wat moet je *niet* doen tijdens je date? Dit zijn de belangrijkste afknappers tijdens een (eerste) restaurant date. Let dus goed op: 67% van alle public heeft er absoluut geen zin dat hun date voor hun bestelt; 62% vindt het het afknapper als hun date de rek bank wil delen; sobre 55% loopt een liefst gelijk aus als hun day niets op sobre kaart lekker vindt en te kieskeurig is bij een bestellen.
 • Wat moet je *wel* doen tijdens je day? 70% vehicle alle ondervraagden har mulighed for at het erg operative prijs stellen wie hun date het passende wijn bij het eten har mulighed for at bestellen (Geen paniek heren, dat will be makkelijk te leren). Meer dan sobre helft (56%) vehicle de singles vindt het leuk omkring een hapje eten van de ander aangeboden te krijgen.
 • Flirten met sobre bediening: een doodzonde. 87% van allesamt singles vindt een een afknapper wie je met sobre bediening flirt (terwijl maar 4% emergeny room de humor vehicle kan inzien). Bewaar die blikken sobre knipoogjes dus maar voor je day.

Sexy eten

 • Lekker eten of seks? Als ze *moeten* kiezen, zou 39% van alle solitary vrouwen liever het jaar zonder seks dan een jaar zonder hun favoriete eten doorbrengen. Dit geldt slechts voor 16% van de single mannen.
 • Chocolade en een lekkere biefstuk. Van de personen hierboven die liever seks dan eten op zouden geven, verkiest 26% chocola boven seks en 25% zou liever een lekker sappige biefstuk hebben (dan seks).

Bronvermelding

De informatie in dit artikel is gebaseerd op een onderzoek onder 4000 singles en 3500 mensen in een relatie dat is uitgevoerd door today. com en match. com. Je kan het originele artikel hier vinden.

Leave a Comment

error: Content is protected !!