Tinder Zonder Facebook Accounts Gebruiken

Tinder zonder Facebook

Tinder zonder Facebook account gebruiken

Wat moet je doen als je Tinder zonder Facebook account wilt gebruiken? Die vraag gaan we beantwoorden in dit artikel. We kunnen nu al verklappen dat het helaas niet helemaal mogelijk is om Tinder zonder Facebook te gebruiken, maar er zijn wel een aantal stappen die je kunt nemen om toch gebruik te maken van Tinder zonder je Facebook account te koppelen, of al je gegevens direct aan Tinder te overhandigen.

Wat zijn de mogelijkheden om Tinder zonder Facebook te gebruiken?

Allereerst, als de reden om Tinder zonder Facebook te willen gebruiken is dat je bang bent dat Tinder dingen op je Facebook tijdlijn plaatst, dan kunnen we je geruststellen. Tinder post niks op Facebook.

Als dit je enige bezwaar was, dan kan je Tinder rustig aan je Facebook account koppelen en je de moeite besparen van de alternatieven die we hieronder beschrijven.

Verhoog je Facebook privacy settings

Hoewel Tinder niks post op je Facebook tijdlijn, krijgt de app wel toegang tot je foto’s en profielinformatie. Deze informatie wordt gebruikt om je Tinder profiel automatisch aan te vullen.

Selecteer welke foto’s toegankelijk zijn voor Tinder

Wil je niet dat Tinder toegang heeft tot de foto’s die je op Facebook post, omdat je misschien foto’s van jezelf post die heel leuk zijn voor je vrienden, maar gênant of ongeschikt als profielfoto op Tinder, dan kan je instellen dat Tinder geen toegang heeft tot je foto’s.

Dit doe je als volgt:

 • Log in op Facebook
 • Ga naar de privacy instellingen in de settings (klik op het driehoekje rechtsboven > Instellingen > Privacy (links))
 • Stel de zichtbaarheid van al je blogposts in op ‘Alleen vrienden’
 • Zorg dat ook de zichtbaarheid truck je oude blogposts wordt aangepast.
 • Foto’s die je wilt gebruiken kan jou nu op publiek zetten zodat Tinder ze kan selecteren.

Overige profielgegevens

Naast toegang tot je foto’s heeft Tinder toegang tot de volgende Facebook profiel gegevens:

 • Leeftijd en algemene informatie
 • Vrienden
 • Het e-mail adres dat je gebruikt voor je Myspace account
 • Geboortedatum
 • Status updates
 • Opleiding
 • Interesses durante hobbies
 • Woonplaats
 • Welke pagina’s jou hebt geliked.

Vind je bovenstaande lijst een reden omkring Tinder zonder Myspace account te gebruiken? Dan heb jou helaas maar één optie… Een tweede Facebook account aanmaken.

Tinder zonder Myspace gebruiken… met het tweede Facebook account

Deze optie is verre van ideaal, maar als je realistisch wil dat Tinder geen toegang heeft tot alle gegevens die je aan Facebook hebt toevertrouwd (en dat zijn er in para meeste gevallen veel), dan is een de enige optie.

Omdat Tinder jou Facebook profiel gebruikt als soort truck verificatie van jou echtheid, is het groot nadeel truck deze methode omkring Tinder zonder Myspace te gebruiken dat je toekomstige schedules zich misschien afvragen waarom je zo weinig Facebook vrienden hebt. Dat har mulighed for creepy overkomen, need het is tenslotte toch spannend omkring met iemand af te spreken perish je niet kent. Dan wil jou graag weten regarding diegene ook realistisch de persoon is usually die hij regarding zij claimt ght zijn.

Gebruik dus je echte naam en echte foto’s als je het tweede Facebook bank account aanmaakt. En nodig het liefste ook nog een paar van je vrienden uit met het friend request. Wie ze vragen waarom je nog het account hebt aangemaakt kan je rustig zeggen dat ditgene een ‘schoon’ bank account is voor jou werk.

De minimo informatie die jou moet invullen op je nieuwe account om het te kunnen gebruiken met Tinder zijn je naam, een paar interesses, je leeftijd en geslacht en een paar foto’s.

Als je een tweede Facebook account hebt aangemaakt en gevuld met alleen de informatie die je wilt delen, dan kan je uitloggen in de Tinder app en vervolgens opnieuw inloggen met de gegevens van je nieuwe Facebook account.

Het is een wat omslachtige stap om Tinder zonder Facebook te gebruiken, maar op dit moment nog helaas de enige echte optie.

Laat Tinder weten wat je ervan vindt

Laat Tinder weten dat je graag gebruik wilt maken van de service zonder je Facebook account te koppelen. Als genoeg gebruikers hun ongenoegen laten blijken dan zal Tinder zich hopelijk uiteindelijk genoodzaakt zien om Tinder zonder Facebook mogelijk te maken.

Vanuit de app kan je klikken op ‘Neem contact op met Tinder’.

Alternatieven

Vind je geen van deze opties goed, kijk dan ook eens naar een van de alternatieven in de datingsite vergelijker.

В 

Leave a Comment

error: Content is protected !!