Term Ik Gecatfished Allow Op Deze Tekenen Om Een Catfish Te Herkennen

badoobig

Badoo

catfish

Dating apps zoals Tinder hebben van online dating een spelletje gemaakt. Wat je echter niet wil is dat iemand anders een spelletje met jou speelt. Dit is het geval als je gecatfished wordt; iemand doet zich voor als iemand anders en jij trapt erin. Je denkt dat je te maken hebt met de persoon op de foto maar in werkelijkheid is het iemand anders. De term catfish is afkomstig van het gelijknamige MTV televisieprogramma Catfish. Dit is een typische catfish situatie:

Stel je voor; je bent al een paar maanden lid op een datingsite. Je bent geconfronteerd met een reeks leuke singles, een aantal wat minder leuk singles en opeens is het raak; je hebt iemand gevonden die alle hokjes voor je aan vinkt. De gesprekken op de datingsite worden verhuisd naar Whatsapp en je wilt niets liever dan afspreken om eindelijk de single van je dromen te ontmoeten. Jou bent ervan overtuigd dat de persoon echt is maar op de één of andere utiliser lukt het maar niet om elkaar te ontmoeten. Een ligt niet aan jou maar para ander. Iedere keer dat je een over ontmoeten hebt wordt het onderwerp volledig ontweken. Ditgene is een typerende gang van zaken als je ght maken hebt achieved een catfish. Para kans is groot dat je genept wordt door iemand die zich wie een ander voordoet.

Face-to-face ontmoeten

ontmoetingIn het ideale wereld gebruik je een internet dating app en spreek je niet lang daarna af achieved je match. Regarding je de internet dating app gebruikt omkring de liefde truck je leven tegen te komen, gewoon een date wil of misschien zelfs een seksdate; het doel is de uiteindelijke face-to-face ontmoeting. Als je gecatfished wordt dan vind deze ontmoeting nooit plaats. Als het wel zou plaatsvinden dan zou je immers erachter komen dat de persoon in het echt heel iemand anders blijkt te zijn. Het gebrek aan plannen om af te spreken en er niet over praten is vaak het eerste teken dat je misschien gecatfished wordt. Dit zijn de tekenen waaraan je kunt herkennen dat je gecatfished wordt:

  • Een daadwerkelijk date lijkt altijd ver weg
  • De persoon wil niet over een ontmoeting praten
  • Vragen over afspreken worden genegeerd
  • Er worden geen redenen genoemd waarom een date niet kan
  • Een date wordt op het laatste moment afgezegd
  • De date wordt meerdere keren afgezegd
  • Er is altijd een nieuwe smoes als de date niet doorgaat
  • Er wordt je gevraagd of je de reis kunt betalen
  • De persoon vraagt je om geld

Wanneer is het geen catfish

Het lukt lang niet iedereen om daadwerkelijk een ontmoeting mee te maken. Zo is het mogelijk dat één van beide opeens geen interesse meer heeft en opeens van de aardbodem verdwijnt (ghosting). Het hoeft dan nog niet om een catfish te gaan. Wat ook kan is dat de afstand te groot is en jullie gezamenlijk afzien van een ontmoeting. De last die een lange afstand relatie met zich meedraagt is voor beiden niet aantrekkelijk genoeg om het te proberen. Uiteraard kan het ook dat de persoon het gewoon tijdelijk veel te druk met werk heeft en geen vrije tijd overhoudt om te daten. In dit soort gevallen is het geen catfish.

Nog meer redenen

Er zijn ook andere redenen waarom iemand niet wil afspreken. Sommige singles zijn aardig verlegen en durven het gewoon niet. Dit betekent nog niet dat je te maken hebt met een catfish. Voor veel singles is een eerste ontmoeting uiterst intimiderend, soms zo erg dat ze liever helemaal niet afspreken. Dat het je niet lukt om een ontmoeting te regelen ligt niet aan jou maar aan de ander. Dit geldt ook voor de single die jou niet helemaal vertrouwt en daarom nog even wil wachten achieved afspreken.

Als jou iemand tegenkomt perish aan het bovenstaande voldoet dan is usually het mogelijk dat je niet genept wordt. Maak para ander niet meteen uit voor het catfish maar geef de persoon tijd om het operative te lossen. Duurt het te lang en wordt jou overspoelt met smoesjes? Denk er lalu serieus over mhh of je gecatfished wordt. Voor jou het weet besteed je je tijd en aandacht aan iemand die zich voordoet als het ander.

Gratis daten

Wil jou niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is usually één van para weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en jou zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!