Spike

surge“Meet New Gay Men” is de slogan van de app Surge. Het is dan ook al snel duidelijk dat dit een app voor gay mannen is. Met meer dan 3. 5 miljoen leden en 10 miljoen maandelijkse chatberichten zal niemand zich snel vervelen bij Surge. Of je er echter veel Nederlanders tegenkomt? Op dit moment heeft Surge nog niet de ledenaantallen als andere apps zoals Grindr of datingsites zoals Gaybuddy.

Bezoek Gaybuddy

Voor wie is het?

surge appDe gay app richt zich voornamelijk op de serieuze mannen die op zoek zijn naar Mr. Right maar ook is er natuurlijk plek om lo flirten met Mister. Right Now. Fulfilled andere woorden, allesamt gay, bi sobre nieuwsgierige mannen zijn welkom. Of u nu een relatie zoekt of het casual hook-up; Rise heet je altijd welkom. De enige harde voorwaarde omkring van de application gebruik te kunnen is een minimo leeftijd van eighteen jaar. Voor auf welche weise niet wil betalen is de cuma-cuma Surge app het goed alternatief.

Snel en gratis aanmelden

Eén van de eigenschappen waar de manufacturers trots op zijn is de snelheid van de application. Dit begint ing bij het aanmeldproces. Het aanmelden bij Surge is het fluitje van het cent waarna u alleen nog maar je profiel hoeft aan te vullen. Je profiel kun je voorzien vehicle maximaal 5 openbare profielfoto’s maar ook kun je privéfoto’s toevoegen aan sobre app. Deze kun je verbergen voor het grote publiek en enkel tonen aan de degenen aan wie u ze wilt laten. De foto’s kun je overigens snel kopiëren vanaf u Facebook of Instagram maar ook vanaf de camerarol vehicle je smartphone.

Hoe werkt het?

Wie bekend is fulfilled een swipe-app zal zonder twijfel geen moeite hebben fulfilled de werkwijze vehicle Surge. De online dating app maakt een je namelijk makkelijk; je hoeft alleen maar te vegen op het scherm van je mobile phone of tablet omkring andere leden lo “keuren”. Veeg naar rechts als u een leuke guy ziet, naar hyperlinks als je snel door wilt naar het volgende profiel. Surge werkt operative deze manier hetzelfde als Tinder. Wie er een gemeenschappelijk connectie is serta kun je fulfilled de andere guy chatten. Als sobre ander jou niet leuk vindt serta is dit niet mogelijk.

De foundation van de application is uiterst tor maar je kunt hiernaast nog het aantal more features gebruiken. Zo kun u in een privegesprek je locatie partiet met je gesprekspartner. Je kunt ook video’s naar ankle rehab ebook sturen die em een aantal seconden vanzelf verdwijnen. Wie je een meester in teasen curved dan kun u dit tot u voordeel gebruiken. Fulfilled de Power Such as functie in sobre app kun u een man laten weten dat u hem leuk vindt, voordat hij het keuze maakt wie je profiel getoond wordt.

Premium

Zoals iedere gay dating application zal ook Rise op de één of andere traiter iets moeten verdienen aan de application. Bij Surge doet men dit doorway het aanbieden vehicle een Premium lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je gebruik maken van allerlei extra features pass away je verblijf nog leuker en u gay dating ervaring waarschijnlijk ook effectiever maken. Met High quality kun je bijvoorbeeld de privéfoto’s vehicle de andere leden bekijken, zien auf welche weise in jou geïnteresseerd is en u voorgaande keuzes achteraf aanpassen. Alleen omkring deze functies will be het al interessant om over ditgene lidmaatschap na te denken maar ook kun je nog in de privémodus profielen keuren. Hiermee ben je alleen zichtbaar voor de mannen die jij al goedgekeurd hebt.

google playapp store

Over Surge

De dating app met de naam Surge is niet afkomstig uit de Verenigde Staten, zoals de naam doet vermoeden. Het bedrijf achter de gay dating app is namelijk in Tsjechie gevestigd, nabij het oude centrum van Praag. Mocht je vragen hebben over de app dan kun je eenvoudig met de medewerkers contact opnemen.

Leave a Comment

error: Content is protected !!