Sobre Spelletjes Die Ze Spelen

badoobig

Badoo

Mannen raken vaak verward door wat een vrouw wil. Meent ze wat ze zegt of zit er wat achter? Deze gedachte heeft bijna iedere man geregeld in een relatie. Het is voor een man niet makkelijk om de gedachten van een vrouw te lezen. Vaak hebben ze het bij het verkeerde eind. Een man is meestal recht voor de raap maar vrouwen maken er liever een spelletje van door het antwoord niet kant-en-klaar te geven. De man moet er moeite voor doen om erachter te komen hoe het nu echt zit. Er zijn verschillende spelletjes die vrouwen spelen:

Hard-to-get

Een vrouw houdt er van om niet direct alle kaarten op tafel te leggen. Het hard-to-get spelen is een typisch vrouwelijk spelletjes als een man interesse heeft getoond. De vrouw gedraagt zich alsof meer gegadigden zijn of dat de man beter z’n best moet doen. Voor vrouwen is het hard-to-get spelletje een groot plezier om de man zich te zien uitsloven voor haar. Het is als man niet slim om altijd achter haar aan te lopen. De vrouw krijgt dan al snel het idee dat ze alles kan maken. Laat wat ruimte over voor de vrouw om initiatief te tonen.

Tranen

Er zijn vrouwen die emoties gebruiken om te krijgen wat ze willen. Door te huilen wil de vrouw aandacht. Weglopen is geen optie want dan geeft de man niet meer om haar. Wat volgt zijn uitspraken zoals “als je van me houdt dan doe je dit voor me”. Het is moeilijk om te gaan met dit soort emotionele chantage. Laat de vrouw weten dat je met haar meeleeft maar dat het nodig is om een normaal gesprek te voeren zonder veel emoties om tot een oplossing te komen.

Je mening vragen

Dit spelletje is het klassieker van sobre vrouw. Elke guy krijgt de vraag eens te horen: lijk ik dik in deze broek? Wanneer een vrouw dit zegt serta gaan alle alarmbellen rinkelen. Volledig eerlijk zijn werkt niet; dat hebben vele mannen al getest. Hetzelfde geldt voor een vraag wie “is die vrouw mooier dan mij? ”. Ook ing is de vrouw mooier, het will be niet de tijd om eerlijk lo zijn. Een positief antwoord is een enige dat sobre vrouw wil omkring bevestiging van u te krijgen dat ze mooi will be. In de meeste gevallen is sobre man het beste af door lo zeggen wat sobre vrouw wil horen, zelfs als een een leugen will be.

De stilte

Je hebt een leuke dag gehad en opeens zegt de vrouw niet meer. Wat is er aan de hand? Sobre stilte is het spelletje dat doorway veel vrouwen gespeeld wordt. De guy mag raden wat de oorzaak will be. In veel gevallen weet de guy niet wat emergeny room gaande is sobre stellen de vraag “wat heb ik gedaan? ”. Doorway aan te geven dat de guy geen idee heeft kan het nog erger worden. Sobre stilte wordt verergerd en de vrouw wil vervolgens niet zeggen wat emergeny room aan de hands is. Voor het man is weglopen of de situatie ontwijken niet sobre beste oplossing. Sobre vrouw wil met de akelige stilte erachter komen of je erom geeft. Geef de vrouw even de tijd om af te koelen waarna je iets vertelt dat om een antwoord vraagt. Laat duidelijk weten dat je geeft om wat haar dwars zit.

Seks als chantage

Vrouwen gebruiken seks geregeld als een chantagemiddel in een relatie. De vrouw wil krijgen wat ze verlangt en anders kan de man seks vergeten. Een man die teveel aandacht besteedt aan de seks kan hier makkelijk het slachtoffer van worden. De vrouw heeft hiermee de volledige controle over de man. Deze wil immers koste wat kost seks. Om dit tegen te gaan moet sobre man als het vrouw denken; wat de vrouw har mulighed for at is ook mogelijk voor de guy. Seks is iets dat waar beiden van genieten; niet alleen de guy.

Flirt

Je hebt een idee dat se je leuk vindt en dat u haar alleen nog maar binnen hoeft te hengelen. Wat vaak het geval is dat niet de man maar de vrouw alles onder controle heeft. Dit komt geregeld voor tijdens een stappen; je koopt haar wat lo drinken en hebt een leuk gesprek. Opeens gaat se ervandoor met het vriendin en laat je alleen achter terwijl het internet zo lekker ging. Als man will be hier niets aan te doen. Neem je verlies sobre geniet van een moment met haar.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor on the internet daten? Bezoek serta de Badoo website. Berichten versturen sobre profielen bekijken will be gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt u gratis inschrijven through de onderstaande hyperlink: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!