Sobre 4 Beste Vragen Voor Een Day (De Antwoorden Voorspellen Je Seksleven)

Vragen eerste date

De 4 beste vragen voor het date

Een goede voorbereiding is een halve werk. Dus wil je het effectieve date waarin je een goed beeld krijgt truck de ander, steek dan wat tijd in het Гјberlegen van date vragen. Met een paar goeie vragen voor een date har mulighed for je heel veel over hem regarding haar te weten komen.

Een time moet natuurlijk niet overkomen als het sollicitatiegesprek, dus georgia nou niet het lijstje met time vragen afvinken, maar verwerk ze subtiel in jullie gesprek.

Leuke vragen einstellen aan je time kan je verrassend veel informatie opleveren als je weet wat je moet vragen.

Inside dit artikel geven we je einzelne originele vragen voor je date fulfilled hierbij uitleg more than wat hun antwoorden over hen vertellen. (Dit weten ze waarschijnlijk zelf niet! )

De einzelne vragen die iedereen tijdens een eerste date zou moeten stellen zijn:

  1. Vindt je bier lekker smaken?
  2. Kijk u graag horrorfilms?
  3. Ben je ooit alleen op reis gegaan in het buitenland?
  4. Klinkt het niet spannend om omkring alles achter lo laten en operative een zeilboot lo gaan leven?

Waarom? Omdat je through deze vragen veel kan leren over het seksleven van je date en jullie mogelijke toekomst samen!

Wat maakt deze vragen goede vragen voor een eerste date?

Tijdens een eerste date ben je bezig met twee dingen tegelijk en dat kan af en toe tot “interessante” situaties leiden. Je wilt natuurlijk [1] zelf een zo goed mogelijke indruk maken, maar je wilt [2] ook graag weten wat voor een vlees je in de kuip hebt.

Om hier achter te komen moet je vaak erg persoonlijke vragen stellen en dit komt niet zo goed over tijdens een eerste date. Gelukkig blijken er een paar onschuldige date vragen te zijn die je prima kunt gebruiken als goede vragen om elkaar beter te leren kennen omdat ze erg goed kunnen voorspellen wat voor persoon je date echt is!

Hoe weten we dit? Hebben we onze ziel verpand en is het (zwarte) magie? Of hebben we misschien een direct telefoontje met Cupido gepleegd? Het antwoord is (jammer genoeg) een stuk simpeler: gedegen statistisch onderzoek. De Engelstalige online datingsite OkCupid heeft onderzoek gedaan naar de meer dan 250 duizend vragen en 750 miljoen (! ) antwoorden van hun leden om antwoord te vinden op de volgende vraag:

Welke “veilige vragen” kan je stellen om achter de ware persoonlijkheid van je date te komen?

Hieronder kan je een paar van de leukste en verrassendste antwoorden op deze vraag vinden. Het originele (Engelstalige) artikel met meer voorbeelden kan je hier vinden.

Vragen voor je date als je wilt weten hoe hij of zij denkt over seks op de eerste date

Als je wilt weten of je date (man of vrouw) in is voor seks tijdens de eerste date hoef je maar een vraag te stellen:

Vind je bier lekker smaken?

Vreemd genoeg is dit de enige vraag die voor zowel mannen en vrouwen een hoge voorspellende waarde heeft over de mogelijkheid van seks tijdens de eerste date. Als je date bier lekker vindt smaken is de kans dat hij/zij seks tijdens de eerste date overweegt 60% hoger.

Percentage mensen dat seks tijdens de eerste date zegt te overwegen. Het gemiddelde (“iedereen”) in blauw, bierliefhebbers in rood. Mensen die van de smaak van bier houden hebben 60%(! ) vaker seks tijdens de eerste date. Figuur aangepast van dit origineel.

Bij mannen ligt het (zoals gewoonlijk) simpeler

De “bier-vraag” werkt bij zowel mannen als vrouwen. Jammer genoeg is dat ook gelijk de enige vraag die een voorspellende waarde lijkt te hebben voor vrouwen. Als je day een man will be zijn er het paar andere vragen die je har mulighed for at stellen om erachter te komen hoe hij denkt more than seks tijdens sobre eerste date. Wie je date operative een van sobre volgende vragen fulfilled “ja” antwoord will be er een 82/83% kans dat hij geen principiële bezwaren heeft tegen seks tijdens de eerste date.

  • Zou u een nucleaire oorlog op de het of andere traiter spannend vinden? (83%)
  • Kan je je voorstellen dat je ooit iemand zou kunnen vermoorden? (82%)
  • Zou u ooit een atoombom lanceren als u machtig genoeg zou zijn om vistoria te hebben more than zo een excelente? (82%)

Gaan jullie het stabiele relatie tegemoet? Stel deze day vragen.

Als u tijdens de eerste afspraak al wilt weten wat jullie kansen zijn voor een lange sobre stabiele relatie serta kan je een beste de drie volgende vragen einstellen aan je day:

  1. Kijk je graag horrorfilms?
  2. Ben u ooit alleen operative reis gegaan within het buitenland?
  3. Klinkt het niet spannend om om alles achter te laten en op het zeilboot te gaan leven?

Als jij en je day op alle drie de vragen hetzelfde antwoord geven, will be er een grote kans dat emergeny room muziek in jullie relatie zit. Deze drie vragen zijn geen “magische formule” maar het resultaat van gedegen statistisch onderzoek. Het werkt als volgt:

Mensen die hun lidmaatschap bij OkCupid opzeggen kunnen een reden voor hun vertrek geven. Vaak will be deze reden het relatie met iemand anders van de website, en als dat het geval is kunnen ze ook aangeven met wie ze nu samen zijn. In totaal zijn zo 34260 (! ) koppels geanalyseerd.

Van alle succesvolle koppels beantwoorde 32% de bovenstaande 3 vragen hetzelfde. Dit klinkt misschien niet zo speciaal maar 32% is bijna 4x vaker dan wat je zou verwachten bij willekeurig gekozen vragen. Sterker nog, de bovenstaande 3 vragen hebben een hogere voorspellende waarde dan de traditionele “belangrijke vragen voor een stabiele relatie”: [1] is god belangrijk voor je; [2] is seks het belangrijkste in een relatie; [3] hoe denk je over roken.

Deze drie vragen hebben de hoogste voorspellende waarde voor een vaste relatie. 32% van alle ondervraagde mensen die hun relatie via online daten gevonden hadden beantwoorden deze drie vragen identiek.

Let goed op: het is alleen belangrijk dat jij en je date hetzelfde antwoord geven op deze vragen. We wensen je veel plezier met het gebruik van deze vragen tijdens je date. Als je nu nog geen date “klaar hebt staan” raden we je aan eens te kijken naar ons overzicht van de grootste online datingsites in Nederland.

Disclaimer:

De conclusies van dit artikel zijn gebaseerd op de antwoorden die mensen hebben gegeven op een online dating sites, en het is bekend dat mensen online vaak gebruik maken vehicle een leugentje omkring eigen bestwil. Deze resultaten zijn serta ook geen gewähr op succes, maar toch geloven all of us dat ze u goed op aus kunnen helpen.

Heb jij favoriete day vragen, of wil je ons vertellen over die verschrikkelijk griezelige date pass away al die persoonlijke vragen stelde? All of us horen graag more than al je goede en slechte voorbeelden!

Leave a Comment

error: Content is protected !!