Sla Je Hier Iemand Aan De Haak Of Vang U Bot

Plenty of Fish review: Sla je hier iemand aan de haak of vang je bot?

Een wereldwijd datingnetwerk met maar liefst 88 miljoen profielen: dat is POF. com. Maar hoe zit het met de Nederlandse en Vlaamse leden op een site die veel teksten nog niet naar het Nederlands heeft vertaald en de bewaarknop ‘Bespaar’ noemt? Hieronder lees je onze ongezouten mening over Plenty of Fish.

POF dating: zo werkt het

Je aanmelden bij Plenty of Fish heeft heel wat voeten in de aarde. Je dient een lang formulier in te vullen met de kenmerken van jezelf en van je ideale partner, en POF vraagt ook om een uitgebreide profieltekst. Vrijwel alle velden zijn verplicht, dus je bent hier op z’n minst 10 minuten mee bezig. Dit is niet iets dat je op de mobiele website wilt doen. In plaats daarvan kun je beter de iPhone– of Android-app van Plenty of Fish downloaden.

De POF apps zijn beschikbaar voor Android, Apple en voor Windows Phone.

Elk nadeel heb se voordeel. De swipe-generatie, die voornamelijk date om te ‘Netflixen en chillen’, wordt door zo’n aanmeldprocedure afgeschrikt. Maar zelfs een geduldige veertiger kan zenuwachtig worden van de 73 vragen tellende chemistry test, die direct em het uploaden vehicle je foto’s operative het scherm verschijnt. Gelukkig kun u die wegklikken sobre meteen naar public bij jou within de buurt zoeken.

Die komen standaard tevoorschijn als u klikt op ‘Zoeken’. Bij de POF Search kun u jouw basiszoekopdracht nog wat verfijnen operative basis van allerlei criteria, waaronder etniciteit en opleidingsniveau. Heb je eenmaal het leuk profiel gevonden, dan kun u (helaas) niet chatten, maar wél het berichtje sturen through de groene knop onderaan de sobre profielpagina. Met sobre prioriteit-functie, waar u tokens voor dient te kopen, verschijnt jouw berichtje bovenin de inbox vehicle die persoon.

Tóch wel swipen?

We hadden het eerder over het swipen, met een vette knipoog naar sobre Tinder-gebruikers (waarbij all of us de hand within eigen boezem steken). POF lijkt daar niet compatibel mee te zijn, maar toch heeft Plenty of Fish een eigen soort Tinder. Via de knop ‘Ontmoet mij’ krijg je foto’s voorgeschoteld van leden in de buurt. Je kunt daarbij aangeven of je hem of haar wilt ontmoeten. Behalve de opties ‘ja’ en ‘nee’, kun je ook ‘misschien’ aanklikken of –uiteraard tegen betaling– ‘super ja’.

Zo ziet de Plenty of Fish “Tinder variant” er uit.

Van tijd tot tijd zal POF je plagen door aan te geven dat een bepaald aantal leden interesse in jou heeft getoond. Wie dit zijn, kun je niet zien, tenzij je tokens koopt. Momenteel betaal je voor 10 tokens €16, 90. Wat ook kan, is premium-lid worden. Al vanaf €9, 99 per maand beleef je Plenty of Fish reclamevrij, kun je zien wie jouw berichtjes heeft gelezen en wordt je als eerste getoond op het swipe-scherm.

Plenty of Fish: Nederland

Alhoewel POF Nederland nog niet helemaal soepeltjes draait, zijn er toch verrassend veel leden. En op het eerste gezicht lijken daar weinig nepprofielen tussen te staan. Zowel jonge leden als de oudere leden zijn goed vertegenwoordigd. Maar we moeten eerlijk zijn: we hebben geen wetenschappelijke test gedaan om te zien hoeveel mensen nu eigenlijk op een berichtje reageren.

Het prettige van POF is dat deze datingsite gratis is. Als je dus even de tijd hebt om je account op te zetten en je profiel met tekst te vullen, is het de moeite waard. Wie weet loop je iemand tegen het lijf die, net als jij, nieuwsgierig is naar dit relatief onbekende netwerk.

Plenty of Fish reviews

Wat wij van POF vinden, lees je hier tussen de regels doorway. Maar wat vinden anderen van deze datingsite? Op web vinden we verschillende meningen en evaluations. Hieronder een kleine greep daaruit:

  • “Als je niet upgradet, loop je een risico dat u account wordt geblokkeerd. ”
  • “Mannen die immediate aansturen op seks en vrouwen pass away niet reageren. ”
  • “Ik betaal geld maar kan niet meer inloggen. ”
  • “De support-afdeling beantwoordt mijn estafette niet. ”
  • “Ze beloven je meer cuma-cuma dingen dan u krijgt. ”

Afmelden associated with verwijderen?

Als u genoeg van een daten hebt associated with na het proberen ziet dat deze site niet aan jouw verwachtingen voldoet, is het logisch dat je jouw profiel op A lot of Fish verwijderen wilt. Dat har mulighed for at door deze web te bezoeken wie je ingelogd curved: https://www.pof.com/deleteaccountb.aspx. De web site probeert je daar nog op weitere gedachten te brengen, maar helemaal onderaan vind je sobre rode knop waarmee je jouw accounts laat verwijderen.

Alternatieven

Niet alleen qua potentiële dates zijn emergeny room plenty of seafood within the sea, maar ook qua datingsites. Heeft POF niet gebracht wat u ervan hoopte, associated with lijkt het u te fishy? Probeer dan de datingsite vergelijker om lo kijken welke websites wel bij jou passen:

Leave a Comment

error: Content is protected !!