Scruff

ScruffScruff is een dating app speciaal voor gay mannen. Het lijkt erg op bekende dating apps zoals Grindr en Tinder. De app is in 2018 nog vrij nieuw maar heeft wereldwijd toch al zo’n 12 miljoen gebruikers. Je kunt ermee naar een date in de buurt zoeken waarbij gebruik wordt gemaakt van de GPS op je smartphone. Je kunt dus ook als je in een andere stad of een ander land bent op zoek gaan naar een leuke date die zich bij jou in de buurt bevindt. Hoewel Scruff wereldwijd miljoenen gebruikers heeft zijn het grotendeels gebruikers uit de VS en UK die de app gebruiken. Voor een gay datingsite voor Nederlandse mannen is Badoo waarschijnlijk een betere optie.

Bezoek Badoo

Installeren en aanmelden bij Scruff

Scruff kun je niet gebruiken op een computer via de browser. Je moet hiervoor para app downloaden operative een smartphone regarding tablet. Er is usually een app beschikbaar voor Android durante iOS (Apple). Jou kunt deze downloaden in de Yahoo Playstore of para AppStore. Nadat jou de app hebt geïnstalleerd kun jou je eenvoudig aanmelden door het invoeren van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Het is aan te raden omkring niet onder jou echte naam het account aan ght maken.

Om jou privacy te beschermen en identiteitsfraude ght voorkomen is een verstandiger een moniker te kiezen waarmee je niet ght traceren bent. Jou voornaam in combinatie met je geboortejaar is niet aan te raden. Gebruik ook een profielfoto die anders is usually dan de profielfoto die je voor je accounts operative sociale media gebruikt.

Op zoek naar een leuke date

scruff appNadat je bent aangemeld en ingelogd kun je gaan zoeken naar een leuke date. Je kunt een selectie uitvoeren en vervolgens entrance de resultaten truck je zoekopdracht swipen om te zien of er mannen zijn waar jou graag mee inside contact wilt komen. Je kunt se een like geven maar je kunt ook een bericht sturen. Er hoeft geen match ght zijn zoals bij Tinder om het andere member het bericht te kunnen sturen. Als im or her wederzijds interesse is usually dan zal jou vanzelf een reactie krijgen.

Een time scoren via Scruff

Als je gaat stappen en je wilt graag een time voor die avond dan kun jou via Scruff achieved mannen connected komen die bij jou in de buurt wonen. Maar ook als je inside een andere ort uitgaat kun jou in die omgeving zoeken naar het leuke date. Jullie kunnen direct by way of de chatfunctie truck Scruff een afspraak maken waar jullie elkaar zullen ontmoeten. Het is aan te raden omkring op een indifferente plaats af ght spreken, zoals het bar of het restaurant. Spreek liever niet bij jou thuis af achieved iemand die jou nog nooit eerder hebt ontmoet.

Wees op je hoede als je het afspraak maakt

Het is usually altijd verstandig omkring voorzichtig te zijn met het uitvoeren van een afspraak met iemand pass away je nog niet verder kent serta alleen via sobre Scruff app. Het is een cuma-cuma app waar dus in principe “iedereen” zich laagdrempelig har mulighed for at aanmelden. Dat betekent dat de kans bestaat dat u iemand treft fulfilled verkeerde bedoelingen. Helaas komt het voor dat mensen een account aanmaken op homo dating applications zoals Scruff om een afspraak fulfilled een man lo maken om ankle rehab ebook vervolgens met een groepje op lo wachten.

Het will be voorgekomen dat zo’n man nietsvermoedend naar een date ging en vervolgens doorway meerdere mannen op een verlaten parkeerplaats of in een bos werd opgewacht, mishandeld en beroofd. Om deze reden wordt aanbevolen om niet op een afgelegen plek af te spreken durante daar ook niet naartoe te gaan als je time aangeeft graag achieved je alleen ght willen zijn.

gay

Op zoek naar het serieuze relatie by way of Scruff

Je kunt Scruff niet alleen gebruiken voor het vinden van een time voor een leuke avond. Je kunt ook op zoek gaan naar het serieuze relatie. Wie je graag meer vastigheid wilt durante wel een beetje klaar bent achieved de onenightstands lalu wordt het misschien tijd voor het vaste partner. Wanneer je op zoek bent naar het partner voor het langdurige relatie is usually het verstandig omkring dit in jou profiel aan ght geven zodat jou een grotere kans hebt op serieuze reacties.

Omdat Scruff een wereldwijde software is, bestaat para kans dat jou reacties krijgt uit het buitenland. Het relatie met het man die inside het buitenland woont kan natuurlijk discussion, maar heeft discussion de nodige haken en ogen. Inside sommige landen is usually homoseksualiteit niet geaccepteerd. Je zult jou vriend dan inside zijn geboorteland niet in het openbaar kunnen ontmoeten. Ook heeft het noguera wat voeten inside de aarde omkring je partner naar Nederland te halen. Immigratie is aan strenge regels gebonden.

Scruff is het gratis app

Het gebruik van Scruff is usually gratis. Je kunt niet alleen cuma-cuma een account aanmaken maar ook zijn er geen kosten verbonden aan het sturen en ontvangen van berichten. Voor bepaalde extra diensten moet wel worden betaald. Hiervoor kun je een betaalde upgrade van u account aanvragen. Maar in principe kun je de application gebruiken waarvoor deze bedoeld is zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Omdat de application hierdoor vrij laagdrempelig is, worden emergeny room ook regelmatig bogus accounts aangemaakt pass away bedoeld zijn om in contact lo komen met andere members om lo proberen deze mensen op te lichten. Wees ook hiervoor op je hoede als je get in touch with met iemand legt.

Scruff is niet in het Nederlands beschikbaar

Een nadeel vehicle de dating application Scruff is dat deze niet within het Nederlands beschikbaar is. Ook sobre algemene voorwaarden sobre de privacyregels zijn alleen in het Engels beschikbaar. Toch is het verstandig om ze lo lezen zodat u weet waar u aan toe curved. Zo kom u niet voor onaangename verrassingen te staan. Als je liever een Nederlandse datingsite zoekt dan dan je beter af bij één truck deze datingsites:

Veilig daten met Scruff

Als je een beetje voorzichtig bent durante geen onbezonnen stappen zet kun jou veilig daten by way of Scruff. Geef niet zomaar je telefoonnummer via de conversation en al helemaal niet je huisadres. Wees zuinig operative je privacy zolang je omgaat achieved iemand die jou nog niet zo goed kent. Jullie kunnen het ook leuk hebben samen zonder dat jullie alles van elkaar weten. Alleen wie er een serieuzere relatie ontstaat kun je bepaalde informatie met je spouse delen, zoals jou dat ook zou doen wanneer jou iemand in para kroeg, op jou werk of by way of familie of vrienden zou leren kennen.

Leave a Comment

error: Content is protected !!