Punch Or Stick Evaluation

Kick or Stick overview | Blijf jij plakken in deze dating chat? (En moet je dat willen? )

Heeft iemand jou op para chat-app Kick or perhaps Stick gewezen, lalu is het goed dat je eerst hier komt kijken. Want in deze ongezouten Kick or perhaps Stick review lees jij wat wij en anderen truck deze app durante website vinden. We all leggen je uit hoe de internet site en app werken, wat je im or her kunt doen, hoe je er succes kunt hebben, durante welke verwachtingen jou dient te hebben.

Wat is Conquer or Stick?

Kick or Stick is usually een chatbox zoals je die discussion rond de eeuwwisseling zag: een invoerveld onderaan en daarboven zie je auf welche art wat heeft gezegd, met het tijdstip erbij. Het bijzondere aan deze conversation is dat jou niet elkaars moniker ziet totdat één van beiden het ‘stick-verzoek’ accepteert.

Hoe werkt Kick or Stick?

Kick or Stick bestaat er in de vorm van een website of een app. In beide gevallen dien je je eerst in te schrijven, waarbij je een gebruikersnaam en wachtwoord instelt. Naar keuze hang je een foto aan jouw profiel. Ook wordt jou om je geboortedatum gevraagd. Gebruik je de webversie, dan dien je op een bevestigingslink te klikken in de mail die je krijgt.

De app is te downloaden vanaf een van de volgende links:

Het gemiddelde chatgesprek begint met een chatpartner die “JM? ” of iets van die strekking intypt. Dat is de afgekorte vraag of je een jongen of meisje bent. Inderdaad: voor mannen en vrouwen lijkt hier geen plaats. Ook zijn er gebruikers die meteen met de deur het huis binnen vallen – een nummertje dat hun leeftijd aangeeft.

Heb je een leuk gesprek met iemand, dan zou het wel leuk zijn om in elk geval de gebruikersnaam van die persoon te zien, nietwaar? Je kunt elkaars gebruikersnamen onthullen door een stick-verzoek naar elkaar te sturen en te accepteren.

Zo ziet de webversie van Kick or Stick eruit als je bent ingelogd.

Voordelen en nadelen

Het idee achter Kick or Stick is leuk. Zonder afgeleid te worden door foto’s van halfnaakte gebruikers, leer je de persoon in kwestie kennen door middel van berichtjes. Zo voorkom je dat je (voor)oordelen het gesprek kleuren of afkappen. Althans, dat is het idee erachter.

In de praktijk blijkt deze chatbox echter vol te zitten met hitsige tienerjongens die wanhopig op zoek zijn naar hitsige meisjes. We probeerden dat op een doorsnee dinsdagmiddag door ons afwisselend als onschuldig meisje en wellustige vrouw voor te doen.

Toegegeven, dat was de kat op het spek binden, maar op die manier konden we ons toch nog een beetje vermaken met deze app. De complimentjes, stick-verzoeken en –hoe kon het ook anders– oneerbare voorstellen werden over ons uitgestort. We voelden plaatsvervangende schaamte voor de vrouwelijke gebruikers van deze app, als die er überhaupt zijn.

Wat niet in ons opkwam, was Kick or Stick ght testen voor gay- of bi-contacten. Mogelijk is dit het goede plek ervoor, afhankelijk van para dag of een tijdstip.

Wat gebruikers vinden

We realiseren ons dat we operative deze pagina het redelijk gekleurde betydelse geven. Maar dat is weinig waard als we weitere gebruikers niet aan het woord laten. In de App-store telt Kick or perhaps Stick momenteel being unfaithful reviews met het score van a couple of sterren uit a few. Bij Google Enjoy zijn er iets meer reviews durante is de report 3 uit a few sterren. Dit zijn enkele van para commentaren van gebruikers:

  • “Werkt niet. ”
  • “Kan niet meer inloggen. ”
  • “Zoveel jongens durante geen meisjes. ”
  • “Supergoede app, crasht alleen vaak. ”

Kosten Conquer or Stick

Om para prijs hoef jou het niet ght laten, want Conquer or Stick is usually gratis om ght gebruiken. En omdat je niet eens de app hoeft te downloaden omkring hem te proberen (want er is usually de website) is usually het in antelope geval een experimentje waard. Misschien vind jij deze utiliser van chatten juist erg prettig durante loop je geschiktere mensen tegen een lijf dan wij.

Kick or Adhere opzeggen

Voor zowel web- als app-gebruikers is usually een account vereist. Die heb jou snel aangemaakt, maar het kan zijn dat je ditgene account ook weer netjes wilt opzeggen als je operative Kick or Adhere raakt uitgekeken. Dat doe je door in het chat-overzicht op het pijltje met je naam te klikken. Daarna klik of druk je op ‘Profiel’ en scroll je iets naar beneden totdat je de turquoise knop met ‘Verwijder account’ vindt. Eén klik of vingertik daarop en jouw account is verwijderd.

Alternatieven?

Heb je geen succes gehad met Kick or Stick, of spreekt het idee je Гјberhaupt niet aan? Gebruik dan onze keuzehulp om een datingsite te vinden die aansluit bij jouw wensen:

В 

Leave a Comment

error: Content is protected !!