Paiq

PaiqPaiq is van oorsprong een wat mysterieuze datingsite met enkele unieke kenmerken. Als je het al eens geprobeerd hebt dan is de kans groot dat je via via van de datingsite gehoord hebt, niet via een online advertentie, op de radio of televisie. De virale kracht van de interessante benadering van Paiq heeft de datingsite voor jaren nieuwe leden opgeleverd. Wat Paiq anders maakt is dat er geen lijst met profielen is en de zoekfunctie will be niet aanwezig. Within plaats daarvoor wordt je gekoppeld aan je matches waarna je eerst moet chatten voor u erachter bent hoe de ander eruit ziet. Mocht u een datingsite fulfilled zoekfunctie prefereren serta is Badoo het betere optie. Badoo is de datingsite met de meeste functies die u kunt gebruiken:

Bezoek Badoo

De computer bepaalt

matchingPaiq is een datingsite dat je koppelt aan andere leden behulp van het zelf-ontwikkeld algoritme. Ditgene algoritme is sobre basis van sobre website en bepaalt met wie jij in contact komt. Als je eens wat anders wilt proberen dan het avondje swipen, fits die je negeren en oppervlakkige gesprekken dan is Paiq een ontdekking pass away je niet snel vergeet. Laat een algoritme het werk voor je doen zodat je zelf achterover kunt zitten tot je het match hebt. U ontvangt een email als er het nieuwe match will be; dan is een alleen nog maar even wachten tanto jullie beide tegelijk online zijn voor een leuk chatgesprek.

Matching op eigenschappen

Op het gebied vehicle matching op foundation van een uitgebreide vragenlijst is Paiq niet helemaal alleen. Concurrenten als Lexamore, Elitedating en Parship werken ook fulfilled matching op foundation van persoonlijkheidskenmerken. Associated with dit in sobre realiteit voor veel betere matches zorgt valt te betwijfelen maar het will be in ieder geval een interessante benadering van het koppelen van singles. Deze matching is niet het enige bet waarmee Paiq zich onderscheid van een gros van sobre andere datingsites.

Van blurry tot duidelijke foto’s

onthulling fotosHet punt waar Paiq uniek within is gaat more than de gesprekken pass away je hebt fulfilled je matches. Zo zie je niet direct met auf welche weise je te uitvoeren hebt. Het enige dat je ziet is een wazige foto. Het will be wat vreemd within het begin maar als je een een paar keer gedaan hebt take je hoe een werkt. De picture wordt namelijk steeds duidelijker naarmate u chat met u match. Met andere woorden, je leert elkaar eerst kennen op basis van het gesprek en pas later zie je hoe de ander eruit ziet. Als je genoeg met elkaar hebt gechat worden de foto’s getoond en begint de echte keuring.

Deze zeldzame aanpak heeft Paiq vanaf de start in 2008 viraal laten gaan onder Nederlandse singles. De datingsite is gratis te gebruiken en daarom heeft Paiq ook geen marketingbudget zoals Relatieplanet. Als je van Paiq gehoord hebt dan is het waarschijnlijk door mond-op-mond reclame geweest. De opmerkelijke combinatie van matching met de wazige foto’s die duidelijker worden naarmate je chat zorgen voor een interessante tijd om de datingsite waarbij je meer spontane gesprekken hebt dan waar dan ook.

Prijzen

In de basis is Paiq een klassieke gratis datingsite maar zoals je waarschijnlijk al verwacht kun je ook bij Paiq extra functies bijkopen. Dit doe je bij Paiq met behulp van een abonnement. Er zijn drie vormen van dit lidmaatschap variëren van 5 tot 20 euro per maand. Afhankelijk van het type abonnement krijg je meer matches en meer mogelijkheden. Als gratis gebruiker krijg je maar één match per week, als betalend lid meerdere matches per week. Zo zijn er veel voordelen voor de leden die kiezen voor een betaald lidmaatschap. Geen zin om te wachten tot de foto duidelijk is? Met een betaald lidmaatschap is dat niet nodig. Je kunt als je dat wil de foto’s direct bekijken. Hoewel dit een deel van spel overslaat is het een manier om tijd te besparen. Met het duurste abonnement krijg je bovendien 1000 gratis credits per maand en kun je optimaal gebruik maken van de Boost functie.

Over Paiq

De Paiq datingsite wordt onderhouden in het Twentse Enschede, waar ook de eigenaren van de datingsite vandaan komen. De datingsite is geen lid van het Veilig Daten Keurmerk maar dat is een bewuste keuze geweest. Vooralsnog kun je ervan uitgaan dat Paiq veilig te gebruiken is. Zo heeft sobre datingsite een SSL encryptie en hoef je je geen zorgen te uitvoeren dat je gegevens onderschept worden tijdens het verzenden.

Leave a Comment

error: Content is protected !!