Onze Favoriete Datingsite Voor Erotische Dates

Novamora review: Onze favoriete datingsite voor erotische dates

Op novamora. nl vind je het datingsite voor lonely hearts en stellen perish een erotische time zoeken. Op para homepage beweert Novamora dat duizenden mensen zich dagelijks aanmelden, wat natuurlijk het gewaagde uitspraak is usually. Maar een feit is dat deze in 2017 opgerichte erotische datingsite één van de snelstgroeiende van Nederland is, mede dankzij reclamecampagnes in allerlei media.

Wij waren nieuwsgierig naar de excitement en besloten ons in te schrijven. Hier lees jou hoe Novamora werkt, of het para moeite waard is usually om je óók aan te berichten en wat para kosten zijn. Daarnaast geven wij onze ongezouten mening above Novamora.

Inschrijven bij Novamora

Je kunt hem niet missen: de groene knop met ‘inschrijven’ operative de homepage truck Novamora. Klik erop en je wordt gevraagd om het gebruikersnaam te überlegen. Op het volgende scherm vraagt Novamora om een veilig wachtwoord en daarna om een mailadres. Daarna kun jou kiezen waar para site jou terme conseillé over mag sturen.

Vervolgens is een tijd om jou profiel op ght bouwen. Dat begint met jezelf ght identificeren: ben jou een man, het vrouw of het stel? Ook voor homo- en lesbo-stellen zijn er pictogrammetjes gemaakt. In een scherm daarna geef je aan waar je naar operative zoek bent. Jou kunt meerdere opties selecteren: bijvoorbeeld filles en stellen. Vervolgens geef je jou leeftijd en woonplaats aan en kun je (optioneel) het profielfoto uploaden.

Hoe Novamora werkt

Novamora is usually een overzichtelijke datingsite met bovenaan het duidelijk navigatiemenu. Daarin zie je opties als Berichten, Zoeken, Contacten en FotoZapper. Die laatste functie lijkt op Tinder. In plaats truck alleen ‘ja’ regarding ‘nee’, heb jou ook de mogelijkheid om aan ght geven dat jou iemand ‘misschien’ leuk vindt. Na verloop van tijd zie je de matches die deze functie jou oplevert.

Normaal gesproken zul jou ook vaak de zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar mensen bij jou in de buurt, of naar mensen die op een bepaald tijdstip online zijn. Profielen kunnen uit meerdere foto’s bestaan en als VIP-gebruiker kun je ervoor kiezen om alleen berichten te ontvangen van andere VIPs.

Mogelijkheden van gratis account

Het gratis account van Novamora is behoorlijk beperkt, zoals we dat bij wel meer datingwebsites gewend zijn. Wel kun je ermee zoeken naar profielen en de eerste foto in elk profiel bekijken. Ook mag je een klein aantal chatberichten versturen om zo toch wat interactie mee te maken. Net genoeg om je een beeld te vormen van de betaalde versie van Novamora.

Kosten van een VIP-account

Sommige seksdating-websites vragen je om credits te kopen, waarmee je vervolgens berichtjes kunt versturen. Dit lijkt vooral te gebeuren wanneer er chatrobots of chatmedewerkers achter zo’n datingsite zitten; ze blijken erg communicatief te zijn maar als het op afspreken aankomt, wordt het ineens stil.

Novamora is gelukkig anders. De site is eerlijk en daarnaast ook nog eens aangemeld bij Safe Dating Networks. Hier dus geen credit-systeem, maar abonnementen. Bij Novamora heten die VIP-accounts en de prijzen zijn als volgt (op het moment van schrijven van dit artikel):

 • € 19, 99 voor 1 maand VIP-toegang
 • € 15, 99 per maand bij 2 maanden VIP-toegang
 • € 11, 99 per maand bij 4 maanden VIP-toegang

De betaling vindt plaats met je creditcard, via iDEAL of bankoverschrijving. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om contant geld naar het Nijmeegse kantoor van de uitbater te sturen.

Als deelnemer van Novamora heb je 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Dit herroepingsrecht betekent dat je binnen 14 dagen jouw VIP-account kunt sluiten. Novamora moet dan in alle redelijkheid durante naar verhouding truck het gebruik het gedeelte van een betaalde bedrag terugbetalen.

Voordelen van Novamora

 • Voordelig geprijsd
 • Lesbo- en homo-vriendelijk
 • Onderdeel van Safe Internet dating Networks
 • Heeft anonimiteit hoog in het vaandel
 • Geen chatoperators die jou aan het lijntje houden

Nadelen van Novamora

 • Geen telefonische klantenservice
 • Even zoeken naar de chat- of berichtjes-knoppen
 • Zien auf welche art je bezocht heeft kan alleen achieved een VIP-account

Ons oordeel over Novamora

Vrijwel primary na inschrijving operative Novamora (als stel) kregen we berichtjes van mannen. Ditgene leken geenszins fake-profielen te zijn. Wanneer we op zoek gaan naar vrouwen, zijn er nog wel wat gebruikers die iets ght knap lijken omkring op een datingsite te hengelen. Maar dan nog lijkt ruim 90% truck de gebruikers realistisch. In de korte chatgesprekken die we all met leden hadden, maakten we geen verdachte praktijken mee. Kortom: wij zouden met een gerust hart een VIP-account bij deze internet site activeren.

Uitschrijven bij Novamora

Heb je also genoeg van Novamora? Je kunt ervoor kiezen om jouw VIP-abonnement dan cease te zetten, regarding om je bank account volledig te verwijderen. Laten we eerst eens naar perish eerste optie kijken.

De betalingen stopzetten doe je entrance in te loggen en rechtsboven operative jouw gebruikersnaam ght klikken. Volg daarna deze stappen:

 1. Klik op Account.
 2. Kies voor het tabblad Mijn abonnement.
 3. Klik achter Opwaardeerplan operative wijzigen.
 4. Stel sprained ankle treatment in op Geen en je souscription wordt niet verlengd.

Wil je jouw account sluiten, lalu begin je ook hier met een inloggen bij Novamora. Daarna doorloop jou de volgende stappen:

 1. Klik rechtsboven operative jouw gebruikersnaam durante op Account.
 2. Klik op het tabblad Uitschrijven.
 3. Vul het reden in voor jouw uitschrijving.
 4. Vink het vakje aan voor Ja, schrijf mij nu definitief uit.
 5. Klik op de rode knop Nu uitschrijven.

Zelf een kijkje nemen?

Ben je em het lezen vehicle deze review benieuwd geworden naar Novamora? Maak dan nu een gratis accounts aan en kijk zelf wat deze site jou lo bieden heeft:

Leave a Comment

error: Content is protected !!