Online dating Voor 50 Public (Welkom Vanaf forty five Jaar)

Seniorengeluk review: Dit moet je weten over deze datingsite voor 50-plussers

Demografische veranderingen leiden ertoe dat er steeds meer ouderen zijn. En alhoewel iemand van 50 middenin het leven staat, noemen we hem of haar vanaf die leeftijd nog steeds een ‘senior’. Hoe dan ook, op SeniorenGeluk kunnen singles van 50 jaar of ouder vriendschap sluiten of een partner vinden in hun eigen leeftijdscategorie.

Je vindt de website op seniorengeluk. nl en wanneer je er belandt, zie je veelbelovende statistieken: met gemiddeld ninety nieuwe inschrijvingen for each dag is ditgene een prettig actieve datingsite. We prestige de proef operative de som omkring te kijken hoe gezellig het operative Seniorengeluk is. Within deze review lees je niet alleen ónze bevindingen, maar ook die vehicle andere gebruikers.

Aanmelden bij SeniorenGeluk

Starten fulfilled SeniorenGeluk kan doorway je gratis within te schrijven. Sobre niet te missen groene knop operative de homepage voert je naar het kort inschrijfformulier, waarop je wordt gevraagd om een gebruikersnaam te verzinnen, het wachtwoord, en waarop je aan kunt geven waar u naar op zoek bent.

Op sobre homepage van SeniorenGeluk staat prominent sobre groene aanmeldknop waarmee je een cuma-cuma account kunt aanmaken.

Laten we eerlijk zijn: wij hebben de respectabele leeftijd van 50 nog lang niet bereikt. Spelend met ons geboortejaar, zagen all of us dat leden vanaf 45 jaar ing welkom zijn. Ideaal dus als u iemand zoekt pass away iets ouder serta jij is sobre dus meer levenservaring heeft.

Verderop within het aanmeldingsproces wordt jou gevraagd wat je adres will be (wordt niet aan andere gebruikers getoond) en in welke plaats je woont. Ook wil SeniorenGeluk weten wat u geaardheid is sobre mag je enkele woorden over jezelf schrijven. Upload u foto en serta kan het feest beginnen.

Mogelijkheden sobre beperkingen gratis account

We zijn redelijk lo spreken over sobre mogelijkheden die het gratis SeniorenGeluk-account biedt. Normaalgesproken zijn sobre functies van cuma-cuma accounts zeer beperkt, maar SeniorenGeluk stelt je in staat om op u gemak rond lo kijken en fulfilled andere leden lo praten.

Je kunt de zoekfunctie gebruiken, profielen bekijken sobre zelfs een beperkt aantal chats beginnen. Ook is emergeny room de FotoZapper, die een beetje op Tinder lijkt: je krijgt foto’s voorgeschoteld van leden waarbij je op Ja, Nee of Misschien klikt om jouw mate van interesse aan te geven. Ook hierbij is de toegang beperkt; je kunt bijvoorbeeld niet zien wie jou leuk vindt en welke matches je met andere gebruikers hebt.

Kosten van een betaald account

Om maximaal van de mogelijkheden van SeniorenGeluk gebruik te maken, neem je een VIP-account. Dit is een betaald account, dat je op elk moment in kunt laten gaan. De normale prijzen zijn momenteel als volgt:

 • € 24, 99 voor 1 maand
 • € 19, 99 per maand voor 2 maanden
 • € 11, 99 per maand voor 4 maanden

Na onze inschrijving voor het gratis account, bood SeniorenGeluk ons meteen 20% korting op een VIP-account. Daarmee vielen de prijzen dus wat gunstiger uit. Betaling kan met je eigen bankrekening via iDEAL, of met je creditcard.

Met een VIP-account kun je onbeperkt berichten sturen, chatten, gebruikmaken van de FotoZapper waarbij je ziet wie jou leuk vindt, en privéfoto’s van gebruikers bekijken. Als jouw eerste indruk goed was en je al wat interessante profielen hebt gezien, is het de moeite van deze –relatief geringe– investering waard.

Voordelen van SeniorenGeluk

 • Weinig nepprofielen
 • Daten speciaal voor ouderen
 • Leden welkom vanaf 45 jaar jong
 • Chatten kan ook met gratis account
 • Gunstige prijzen voor lidmaatschap

Nadelen van SeniorenGeluk

 • Design enigszins verouderd
 • Gratis account kent beperkingen
 • Betaling is een automatische incasso

Ons oordeel

Seniorengeluk is een no-nonsense datingsite voor senioren. Als gratis gebruiker heb je beperkte toegang, die na betaling voor het VIP-account wordt uitgebreid naar grenzeloze communicatie. En wat dat betreft heb je allerlei mogelijkheden: je kunt berichten sturen, chatten, de FotoZapper gebruiken, zien wie jouw profiel heeft bekeken, en ga zo maar door.

Kies je ervoor om VIP te worden, let dan wel op bij je betaling: u geeft daarbij toestemming voor een automatische incasso. Wil u niet langer actief zijn op SeniorenGeluk, deactiveer dan meteen de incasso bij je bank. Hieronder vind je ook instructies voor een stopzetten van u abonnement op sobre website zelf.

Verder lijkt dit sobre meest actieve datingsite voor ouderen lo zijn. Dagelijks komen er tientallen nieuwe leden bij sobre op elk willekeurig moment zijn emergeny room leden online. Prettig is ook dat deze met het groen bolletje worden weergegeven.

Wat weitere leden vinden

Her sobre der op web vind je sobre ervaringen van SeniorenGeluk-leden. Zoals bij zoveel datingsites zijn sobre meningen verdeeld; emergeny room zijn gebruikers fulfilled succesverhalen en leden die de eerlijkheid van de web site of andere senioren in twijfel trekken.

 • “Profielen met twee cijfers achter hun naam zijn oplichters. ”
 • “Gezellige man ontmoet. We hebben leuke afspraakjes. ”
 • “Geen uncommon kosten of weitere fratsen. ”
 • “De femmes zijn té kritisch op uiterlijk. ”

Abonnement stopzetten of verwijderen

Het kan zijn dat je op het gegeven moment u account tijdelijk wilt stopzetten of helemaal verwijderen. Dat doe je zo:

Stopzetten

Het beëindigen van u abonnement kan doorway rechtsboven aan sobre pagina op een profiel-icoontje te klikken. Ga vervolgens naar Account. Op een tabblad Mijn forfait kun je achter Opwaardeerplan klikken operative Wijzigen. Klik daarna op Geen omkring de betalingen lo stoppen. Let operative: hiermee is u account nog niet verwijderd. Andere gebruikers kunnen je dus nog steeds vinden.

Verwijderen

Wil je jouw account, of een nu de cuma-cuma variant of een VIP-account is, compleet verwijderen, dan ga je via de profiel-knop rechtsboven naar Account en vervolgens naar het tabblad Uitschrijven. In het nieuwe scherm geef je onderaan een reden op, vink je het vakje aan en klik je op de rode knop met Nu uitschrijven.

Alternatieven voor SeniorenGeluk. nl

Spreekt de site u niet aan, associated with wil je eerst zien welke datingsites er nog meer zijn waar u je gelukt kunt beproeven?

Gratis account aanmaken bij SeniorenGeluk

Benieuwd naar welke potentiële companions er te vinden zijn bij SeniorenGeluk?

Maak dan just nu een gratis accounts aan:

Leave a Comment

error: Content is protected !!