On-line Daten Zonder Lidmaatschap

Qupid review: Online daten zonder lidmaatschap

Qupid is een datingsite voor iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus opzoek is naar een leuke (seks)date. Ook als je gewoon op zoek bent naar leuk contact of misschien wel een vriendschap kun je terecht bij Qupid.

Wat kost een Qupid lidmaatschap?

Een lidmaadschap bij Qupid is altijd gratis, en met een gratis lidmaatschap kun je zelf een profiel maken en ook andere profielen zien. Berichten versturen naar andere leden kost credits, en die zijn te koop. Credits kan je per pakket kopen, en de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. Het kleinste pakket bestaat uit 10 credits en kost 10 Euro.

Hoe werkt Qupid

Leden kunnen elkaar flirts en berichten sturen via de website, en bij wederzijdse interesse met elkaar afspreken. Let wel op dat flirten en berichten sturen credits kost, en dat deze niet gratis zijn. Een profielfoto is geen verplicht onderdeel van je profiel, en dit geldt ook voor andere leden. Wij raden daarom aan om je eerst op te geven voor een gratis lidmaatschap en dan goed rond te kijken. Als je denkt dat deze website en haar leden bij je passen kan je dan de volgende stap zetten en een paar credits kopen. Begin met een klein pakket en zie hoe dat gaat.

Word gratis lid bij Qupid

Om lid te worden hoef je je alleen gratis te registreren. Na de registratie kan je je eigen profiel aanmaken en dan kan je contact proberen te leggen met andere leden.

Leave a Comment

error: Content is protected !!