MeetMe

MeetMeMeetMe: een app voor mensen die willen chatten en nieuwe vrienden willen uitvoeren. Het is geen échte dating software maar aan para andere kant ook geen écht sociaal netwerk. Het is usually wat dat betreft vergelijkbaar met Badoo; je zit im or her goed voor een zoeken van het date, vriendschap, het leuke chat regarding een relatie. Alles is er mogelijk. In Nederland heeft MeetMe nog niet de naam durante het gebruikersaantal zoals dat in para Verenigde Staten een geval is. Waar het aan para overkant van para Atlantische oceaan para populairste app onder 18 tot 34-jarige is komt een in Europa nog niet echt truck de grond. Mocht je een tidak bermodal dating app zoeken met veel Nederlandse gebruikers dan is usually Badoo waarschijnlijk het betere optie.

Bezoek Badoo

Snel aanmelden

Het aanmelden bij de software is zo gebeurt; door de Myspace connectie kun jou binnen een minuut je profiel ingericht hebben. Als jou liever geen koppeling met je Myspace account wilt lalu kun je ook gewoon je e mail adres en weitere persoonlijke gegevens gebruiken. Met een afgeronde registratie kun jou meteen beginnen achieved je profiel entrance je beste foto’s toe te voegen. Houdt er rek mee dat profielen met foto veel meer reacties krijgen. Als je para beste ervaring wilt dan voeg jou de foto’s bottom, maar het is usually niet verplicht.

MeetMe app

Meet sectie

De naam truck de app is usually niet voor niets MeetMe. Er is usually een Meet sectie waar je mensen kunt vinden perish je kunt aanspreken. Deze sectie gebruik je om truck gebruiker naar gebruiker te navigeren. Druk op de retrato van een gebruiker om het profiel te bekijken. Wie je het leuk lijkt om achieved de persoon inside contact te komen dan kun jou meteen in current chatten. Tenminste, wie de persoon jou eerste bericht beantwoordt. Verder beschikt para app over nog veel meer characteristics waaronder de Nourish en Live Video clip functionaliteiten. Dat para app zich ook op de individual richt is ght merken aan bepaalde functionaliteiten van para app zoals para Blind Date durante Admire features.

MeetMe app

Het voordeel truck een app zoals MeetMe is dat het volledig tidak bermodal is. Het aanmelden is gratis maar berichten versturen ook. In tegenstelling tanto de traditionele datingsites hoef je geen betaling te doen om te kunnen chatten. Als jou niet van program bent om ght betalen dan is MeetMe een handige oplossing om te besparen. Een deel van de leden is actief op zoek naar een relatie, een deel naar een seks en een ander deel alleen om andere mensen te ontmoeten zonder een specifiek doel.

Voor jongeren en jong volwassenen

Als oudere single zit je er niet goed maar als je in je tienerjaren bent of in de twintig dan vind je hier veel leeftijdsgenoten. De dating app richt zich op de jongere doelgroep en deze groep is dan ook het meest actief op de dating app. Waar je bij de meeste dating apps minimaal 18 jaar oud moet zijn ben je bij MeetMe al vanaf 13 jaar welkom. MeetMe ligt een beetje tussen een datingsite en een sociaal netwerk in. Het wordt gebruikt door singles om andere singles te ontmoeten maar ook door gebonden mensen die op zoek zijn naar vriendschap of alleen een leuk gesprek.

Enorm veel gebruikers

Volgens de dating app zelf zijn er al meer dan 100 miljoen gebruikers die zich aangemeld hebben op de dating app. Waarschijnlijk zitten hier ook gebruikers bij die de app allang weer verwijderd hebben maar alsnog is het een enorm aantal gebruikers. De app is beschikbaar in 15 talen en nog veel meer landen met dagelijks een miljoen actieve gebruikers. Met dit aantal gebruikers kun je voorstellen dat het een populaire app is.

MeetMe is nog niet zo heel oud in de wereld van de dating apps. De app is in 2012 live gegaan en sindsdien heeft het een explosieve groei meegemaakt. De website achter de app bestaat langer, deze is al vanaf 2005 online. Deze was opgericht onder de naam myYearbook maar na verloop van tijd is de naam aangepast naar het duidelijke maar vooral doeltreffende MeetMe. De combinatie van de app en website maakt het eenvoudig om op ieder apparaat gebruik te maken van MeetMe.

Leave a Comment

error: Content is protected !!