Match4me

Match4me datingsite

  • Gratis aanmelden
  • Voor hoogopgeleide singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Match4me

Zit je niet te wachten op een heel groot algemeen publiek, zoals bijvoorbeeld meer het geval is bij het bekende Badoo, maar wil je doelgericht en serieuzer op zoek naar een nieuwe relatie? Dan is Match4me de juiste keus als datingsite voor jou. Deze datingsite brengt hoger opgeleiden graag met elkaar in contact, die op hetzelfde niveau zitten. Steeds vaker blijkt dit namelijk een eis te zijn bij het zoeken naar een match. Wie wil er immers niet het liefst een relatie met iemand die ongeveer even slim is als jij?

Een vrijblijvend profiel

Je kan vrijblijvend een profiel aanmaken, en je weet al gelijk dat je één belangrijke overeenkomst hebt met de andere leden. Als je het zat bent om gematcht te worden met laagopgeleide singles dan is Match4Me een verademing. Het inschrijven kost wel wat tijd, doordat je een volledig profiel moet hebben voordat je met zoeken en vinden van je nieuwe liefde kunt beginnen. Wel zijn er meerdere mogelijkheden om contact te leggen en Match4me heeft een datingcoach om je te helpen. De singles zijn behoorlijk actief op de datingsite met 200. 390 verstuurde berichten dit jaar. Volgens Match4Me bestaat het ledenbestand voor 47% uit mannen en 53% uit vrouwen.

Bezoek Match4me

De gratis opties

Na de aanmelding zie je op de homepage al een tijdlijn waarop je ziet wie er het laatst online zijn geweest. Ook zie je nieuwe singles en updates van profielen, zoals bijvoorbeeld nieuwe foto’s. Gratis kun je meespelen met een online quiz, blogs lezen van andere leden, gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie. Er is een videowall en je kan berichten lezen op Things2share. Er is een gratis app beschikbaar voor je mobiel of tablet, en op ieder moment kun je jouw profiel aanpassen. Helemaal onderaan de website van Match4me kan je klikken op ‘Onze prijzen’, dan zie je precies het verschil tussen betaald en tidak bermodal deelnemen.

De Videowall

match4me appAlle leden kunnen niet alleen foto’s plaatsen, maar ook zijn video’s mogelijk by way of YouTube. Je har mulighed for bijvoorbeeld een lollige video plaatsen, regarding de clip truck jouw favoriete nr. Zo kan jou ook achter interesses van anderen komen en het geeft de mogelijkheid omkring laagdrempelig iemand ergens op aan ght spreken. Mocht jou ervaring hebben achieved camera’s dan zou je op deze manier jezelf kunnen verkopen aan para andere singles operative de datingsite. Terwijl iedereen een geschreven profiel heeft dan jij de enige die zichzelf presenteert door middel truck een video. Auf welche art weet wat een tot gevolg heeft.

Veiligheid

Als hoogopgeleide individual heb je waarschijnlijk een goede baan en uitstekende carrierekansen. Je wil lalu niet dat jou dating profiel inside Google te vinden is als het nieuwe werkgever operative je naam zoekt. Het goede nieuws is dat ditgene nooit zal gebeuren als je top wordt van Match4me. De datingsite is usually volledig afgeschermd voor het grote publiek en profielen worden niet door zoekmachines geГЇndexeerd. Om ght voorkomen dat jou te maken krijgt met nepprofielen keurt de redactie truck de website allesamt profielen handmatig. Zo weet je zeker dat het ledenbestand van de hoogste kwaliteit is. Wie onderdeel van para beveilig maakt Match4Me gebruik van SSL-encryptie om alle gegevens zo veilig mogelijk via het world wide web te verzenden. Omkring aan te tonen hoe betrouwbaar Match4Me is heeft para datingsite een certificaat ontvangen van Thuiswinkel. org.

Over Match4me

Door deze datingsite ght kiezen spring jou in een specifieke doelgroep, namelijk mensen met een HBO of academische achtergrond. De datingsite richt zich specifiek operative de single achieved HBO of BEI WEM opleiding. Vervolgens is usually de zoekfunctie geschikt om aanvullende kenmerken te selecteren. Para verdeling tussen ingeschreven mannen en vrouwen is ongeveer gelijk. Veiligheid is truck belang voor een team van Match4me, er zullen nooit gegevens naar derden gaan en brugervenlig je e-mailadres is usually bij Match4me bekend. De datingsite heeft het Keurmerk Veilig Daten en een Thuiswinkel Waarborg. Verder geeft de klantenservice altijd een persoonlijk antwoord op jouw vragen. Match4me is usually aangemeld bij een College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nr m1367157.

Leave a Comment

error: Content is protected !!