Lexa

lexabig

  • Gratis aanmelden
  • Voor serieuze singles
  • Through website en application bereikbaar

Bezoek Lexa

Voor sobre serieuze single pass away meer wil serta snelle contacten zonder inhoud is emergeny room Lexa. Als één van de en demande datingsites van Nederland is Lexa nog steeds een plek waar vele public elkaar ontmoeten. U vindt er duizenden singles die operative zoek zijn naar een liefdesrelatie associated with een date omkring mee te beginnen. De gedetailleerde profielen, handige zoekfuncties sobre extra features zorgen ervoor dat kein aas (umgangssprachlich) single blijft. Talk met singles verspreid door Nederland met de Lexa Messenger of ga op zoek naar de perfecte match bij je uit de buurt.

Hulp van Lara

Inschrijven bij Lexa is makkelijker dan ooit door de virtuele assistent genaamd Lara. De handige assistent maakt gebruikt van kunstmatige intelligentie en is er om je te helpen. Als je de website van Lexa bezoekt dan wordt je dan ook al snel geconfronteerd met Lara en wordt je gevraagd of je op zoek bent naar een man of vrouw. Beantwoord de vragen van Lara en voor je het weet heb je een account aangemaakt bij de populaire datingsite. De virtuele datingassistent helpt je eenvoudig door het proces van inschrijven zodat je op een leuke manier kennismaakt met de datingsite.

Bekijk hoe Lara dit doet

De website

Lara LexaDe website van Lexa ziet er kleurig en gebruiksvriendelijk uit. De homepage van het ledengedeelte is overzichtelijk en door middel van de uitgebreide zoekfuncties kun je op zoek naar een single bij jou in de buurt of ver van je vandaan. Alles is mogelijk. Je kunt zelfs selecteren op interessegebieden zodat u iemand kunt zoeken die dezelfde lust heeft als jou. Zo zijn emergeny room vele opties pass away je kunt benutten om te filteren tussen alle leden die de datingsite rijk is. U kunt leuke public een bericht sturen of wachten tanto jezelf benadert wordt. Als je het berichtje krijgt vehicle een andere associate dan ontvang u direct een emailmelding. Je bent zo altijd op sobre hoogte van nieuwe berichten. De web site herbergt nog talrijke features die daten nog leuker maken zoals de Shuffle, Boost, Around Me en veel meer.

Gratis?

Zoals het voor iedere datingsite geldt is het inschrijven gratis. Zonder enige vorm van kosten te maken kun je je aanmelden, je profiel invullen en ook op zoek gaan naar iemand die bij je past en aan je wensen voldoet. Daar houdt het ongeveer op als het aankomt op het gratis lidmaatschap. Dit gratis lidmaatschap is ervoor bedoeld om de datingsite en app te ontdekken maar veel meer kun je er niet mee doen. Als gratis member bij Lexa kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen naar andere leden maar alleen flirts versturen. Het versturen van persoonlijke berichten is alleen weggelegd voor leden met een Full membership.

Full Member

Als je van alle functies gebruikt wilt maken om nog gerichter en sneller je match te vinden dan biedt Lexa het Full Membership aan. Dit is een betaald lidmaatschap die je voor een periode van 1, 3 of 6 maanden kunt afsluiten. Met dit lidmaatschap open je de deuren tot vrijwel alle opties. Zo kun je met andere leden chatten, privéberichten versturen, favorieten kiezen, geavanceerde zoekopdrachten doen en surfen zonder reclame. Als extra heeft Lexa nog een aantal high-end features in de aanbieding die geschikt zijn voor de singles die er alles uit willen halen. Dit zijn de opties Control en Premium met elk een reeks aan voordelen die je boven de rest laten uitstijgen. Hiernaast is er ook nog de Boost functie die je datingervaring een oppepper geeft door de zichtbaarheid van je profiel enorm te verhogen.

Lexa events

Single events

Datingsite Lexa organiseert door het gehele land leuke borrels, etentjes sobre andere activiteiten voor haar leden. Wie lid bij Lexa word je uitgenodigd om deel lo nemen aan deze activiteiten bij jou in de omgeving. De evenementen worden door heel Nederland georganiseerd waardoor emergeny room altijd een gezellig maar vooral ongedwongen evenement bij u in de buurt is. Zo staat er op ditgene moment bijvoorbeeld het borrel bij Quignon in Utrecht gepland en een 7 days later een gezellig aanschuifdiner vol fulfilled interessant gesprekken within Amstelveen. Misschien dat het je wat eng lijkt omkring er alleen naartoe te gaan maar dat hoef u niet te zijn. Iedereen die emergeny room komt is solitary en op zoek waardoor je niet de enige curved die deze gevoelens heeft. Bovendien worden veel events doordeweeks ingepland zodat u niet een zuurverdiende avond vrij within het weekend hoeft op te offeren. Het is voor elk lid spannend om een solitary event te ervaren. Ervaar het zelf; ooit moet een de eerste keer zijn.

Bezoek Lexa

Keurmerk en veiligheid

keurmerk veilig datenLexa will be één van sobre oprichters van een keurmerk voor datingsites van de Stichting Keurmerk Veilig Information. Deze stichting houdt voor een choose aantal datingsites within de gaten associated with alles volgens sobre regels en richtlijnen van het keurmerk verloopt. Het will be voor singles het signaal dat het datingsite te vertrouwen is. De richtlijnen van het keurmerk zijn stevig waarbij niet alleen sobre kosten onder sobre loep genomen worden maar ook sobre algemene voorwaarden, klantvriendelijkheid, veiligheid en personal privacy maar vooral ook of het voor singles duidelijk will be. Met andere woorden, het gaat erom dat je krijgt wat je ziet en waar u voor betaalt. Sobre klantenservice van Lexa staat iedere dag voor je klaar om vragen lo beantwoorden, mocht u deze hebben. U kunt er terecht voor vragen associated with het gebruik vehicle de website, een lidmaatschap maar ook als je iemand wilt rapporteren. Lexa moedigt de gebruikers aan om allesamt ongewenste activiteiten lo melden zodat sobre medewerkers snel actie kunnen ondernemen. Dit is voor Lexa een belangrijk punt zodat er geen enkele vorm van oplichting plaatsvindt op de datingsite. Elk profiel wordt nauwkeurig gecheckt of het goed is ingevuld. Nepprofielen kom je dan ook niet snel tegen bij Lexa. Lexa probeert de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden zodat online daten betrouwbaar en veiling is.

Privacy en betrouwbaarheid

Wat betreft de privacy zit het ook goed bij deze datingsite. Alleen leden kunnen je profiel zien wat betekent dat je niet in een zoekmachine te vinden bent. Als aanvulling kun je zelf bepalen welke informatie andere leden kunnen inzien; of je vult bepaalde gegevens niet in of je kiest de optie “dit is alleen voor mij”. Er zijn nog meer functies die je kunnen helpen om je profiel af te schermen. Je kunt bijvoorbeeld ook instellen dat andere leden niet kunnen zien dat je online bent. Kortom, bij Lexa zit je goed als je waarde hecht aan je veiligheid en privacy. De datingsite is immers niet voor niets al vier keer uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland. In 2013 is Lexa daarnaast ook uitgeroepen tot Website van het jaar 2013 in para categorie dating entrance het Nederlandse publiek.

Bezoek Lexa

Op jou mobiel, tablet regarding laptop

Tegenwoordig gebruiken we all allen meerdere apparaten om op de hoogte te blijven. Gedurende de dag blijf je op de hoogte met je smartphone, controleer je je berichten op de computer op je werk en als je thuis bent plof je neer op de bank met je tablet of tablet. Lexa speelt hier handig op in door beschikbaar te zijn op al deze apparaten. Je kunt de website bezoeken als je het liefst op de laptop of computer chat met andere leden maar als je liever chat op je smartphone of tablet dan kan dit ook. De dating app van Lexa is voor elk besturingssysteem beschikbaar; niet alleen voor Android en Apple smartphones maar voor Windows Phone. Met je lidmaatschap heb je toegang op elk apparaat en zo ben je op elk moment slecht een klik verwijderd van je nieuwste berichten.

Onderdeel van Meetic

Het Nederlandse Lexa is eigenlijk niet helemaal Nederlands. De eigenaar van de datingsite is namelijk het Franse Meetic Group. Dit bedrijf is Europees marktleider en is actief in 15 landen met beschikbaarheid in 13 talen. In al deze landen organiseert het bedrijf events voor singles waarbij in totaal nu al meer dan 370. 1000 singles aan deelgenomen hebben. In België treedt het bedrijf onder de besonders naam Meetic naar buiten maar inside andere landen bespeelt het de datingmarkt met titels zoals LoveScout24, Neu durante Secret. Wat nooit niemand weet is usually dat de Meetic Group weer onderdeel is van para Match group. Ditgene is de wereldleider als het aankomt op datingsites durante aantallen leden perish lid zijn operative al deze datingsites. Match Group is usually op haar beurt weer eigenaar truck Twoo, Match, OKCupid en de uiterst populaire dating software Tinder. Zo lijkt het een klein wereldje en is usually er een duidelijk verband tussen Lexa en Tinder.

Leave a Comment

error: Content is protected !!