Leuke Profielfoto Maken Achieved Deze Professionele Ideas

Leuke profielfoto maken

Leuke profielfoto uitvoeren met deze professionele tips

Met de suggestions uit dit df kan je het mooie profielfoto uitvoeren die de aandacht trekt. Een artikel is gericht op het uitvoeren van een leuke profielfoto voor het datingsite, maar u kan deze suggestions uiteraard ook toepassen op het uitvoeren van een profielfoto voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter associated with voor op u CV. Een goeie profielfoto valt operative en maakt dat de kijker het positieve eerste indruk van je krijgt en daardoor meer van je wil weten.

Met deze profielfoto’s krijg u de meeste berichtjes

Een leuke profielfoto will be zonder twijfel een belangrijkste onderdeel vehicle je online online dating avontuur. Of u nou in Nederland, BelgiГ«, of aan de andere kant van de wereld woont, het maakt geen verschil: mensen kijken op een profiel eerst naar de foto! Als je geen mooie profielfoto hebt en de foto dus niet bevalt, zoeken ze snel verder!

Korte uitleg: Zo maak je een leuke en mooie profielfoto die de aandacht trekt

 1. Voor vrouwen: lach, flirt en maak oogcontact met de camera. Voor mannen: kijk neutraal, of eventueel met een lach, van de camera weg.
 2. Het is misschien een beetje cliché, maar sexy foto’s -inkijk, buikspieren- leveren meer berichtjes op.
 3. Voor vrouwen: foto’s met je huisdier zijn niet populair bij mannen. Voor mannen: foto’s met je huisdier leveren veel reacties op van vrouwen.
 4. Rood in een foto (rode kleren, lippenstift, voorwerp, …) trekt de aandacht en maakt dat de potentiële date je als aantrekkelijker beoordeelt.
 5. Gebruik geen flits. Een flits op de foto zorgt ervoor dat je er gemiddeld 7 jaar ouder uitziet!
 6. Maak een foto met lage scherpte-diepte. Dit is een foto waarop je zelf scherp in beeld bent maar de achtergrond wazig.
 7. Gebruik een goede camera. Profielfoto’s gemaakt met een goede camera hebben meer succes.
 8. Maak een foto vlak na zonsopkomst of vlak voor zonsondergang. Op deze tijdstippen is het licht het best.

Lees het hele artikel voor de uitleg bij deze punten.

Naast technische trucjes om je foto er beter uit te laten zien, maakt het natuurlijk heel erg uit hoe je op de foto staat. Voor een leuke profielfoto maken moet je letten op vier gebieden: Hoe je kijkt, wat je aanhebt, wat er om je heen gebeurt op de foto en de kwaliteit van de foto zelf:

 • Hoe kijk je op de foto? Lach je, kijk je ‘cool’, of ben je met de camera aan het flirten.
 • Wat staat er nog meer op de foto? Maak u hem binnen within de slaapkamer associated with buiten terwijl u op de best van een hГ¶he staat, met het biertje in u hand of fulfilled je huisdier operative schoot.
 • Wat heb je (niet) aan. Kan je beter een foto vehicle jezelf in zwemkleding online zetten, associated with is dat het slecht idee?
 • Is het een technisch goede foto? Worden bovenstaande punten operative een goede sobre aantrekkelijke manier weergegeven?

De tips pass away we in ditgene artikel bespreken zijn het resultaat vehicle een gedegen onderzoek naar 7000 profiel foto’s op sobre online dating sites “OkCupid”.

Het blijkt dat de resultaten vehicle dit onderzoek, sobre het advies dat daaruit volgt, meestal verschilt voor mannen en vrouwen. Wanneer dit het geval is zullen all of us de resultaten voor mannen en vrouwen apart bespreken.

1. Zorgt een lach op je profielfoto voor veel berichten?

Denk je ook dat het altijd het beste will be om te lachen op je picture? Voor vrouwen will be dit een goede tip, maar voor een man zijn er betere manieren om een leuke profielfoto te uitvoeren!

Het effect vehicle de gezichtsuitdrukking pass away je op sobre foto op u internet dating profiel hebt staan verschilt voor mannen en vrouwen. Voor de duidelijkheid delen we sobre gezichtsuitdrukkingen op in 3 groepen. Mensen die: [1] lachen, [2] neutraal kijken, of [3] flirten. We delen deze 3 groepen dan weer op in mensen die [a] oogcontact met de camera maken (en dus met hun datingprofiel bezoekers), en [b] mensen die geen oogcontact maken.

Omdat mannen veel meer berichtjes sturen dan vrouwen, berekenen we het effect van de verschillende uitdrukkingen anders voor mannen en voor vrouwen. Voor vrouwen gebruiken we het aantal nieuwe berichten dat ze per maand krijgen, terwijl we voor mannen ‘succes per bericht’ berekenen. Kort door de bocht betekent dit de verhouding tussen berichtjes die een man krijgt, en die een man stuurt. Als een man per maand 20 nieuwe berichten stuurt, en maar 5 binnen krijgt, is zijn ‘succes per bericht’ 20/5, of 0. 25.

Voor zowel mannen als vrouwen geldt in deze vergelijking: hoe hoger hoe beter!

Zoals je in het rechter plaatje kan zien, lachen vrouwen bijna 50% meer dan mannen, en flirten ze zelfs 4 keer zo vaak met de camera op hun profielfoto! Mannen kijken vaker neutraal in de camera. Het wordt echt interessant als we gaan kijken wat voor een effect oogcontact heeft op het effect van je profielfoto. Dit is voor mannen en vrouwen compleet anders!

Wat is de beste gezichtsuitdrukking voor vrouwen?

Voor vrouwen is het relatief simpel: je hebt waarschijnlijk geleerd dat het het beste is om mensen aan te kijken en vrolijk te zijn. Dit klopt ook voor online dating foto’s. Niet lachen levert je altijd slechtere resultaten op dan wel lachen of flirten. Het is apart dat het beste dat je kan doen flirten met oogcontact is, en het slechtste dat je kan doen flirten zonder oogcontact!

Wat je ook doet, als vrouw will be het niet slecht leven in sobre online dating wereld. Zelfs in een slechtste geval (dat van flirten zonder oogcontact) krijg u nog steeds gemiddeld meer dan seven berichtjes per maand!

De les voor vrouwen? Flirt lekker met de digital camera voor om het zo leuk mogelijke profielfoto te uitvoeren.

Welke gezichtsuitdrukking kunnen mannen het beste gebruiken om het leuke profielfoto lo maken?

Voor mannen gebeurt er iets aparts: Een picture met oogcontact will be voor mannen niet de beste traiter om reacties lo krijgen! Wie je op sobre foto als guy wel oogcontact maakt, dan maakt je gezichtsuitdrukking niet zo veel uit, je zit altijd rond het gemiddelde. Als we naar de foto’s gaan kijken waar geen oogcontact wordt gemaakt wordt het leuk: zonder oogcontact op de foto flirten is als man het slechtste wat je kan doen.

Zonder oogcontact op de foto lachen, of nog beter, neutraal kijken, levert de allerbeste resultaten op! Om het beste en slechtste met elkaar te vergelijken: mannen die neutraal van de camera wegkijken hebben bijna 3 keer zoveel succes als mannen die van de camera af flirten.

De les voor mannen? De mysterieuze profielfoto lijkt goed te werken, en oogcontact maken op je profielfoto is geen sleutel tot succes.

2. Hoe bloot maak je de profielfoto?

Een foto met erg veel inkijk (op je borsten), of een foto waarop je met je six-pack pronkt, is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen voelt zich er prettig bij om zo’n foto online te zetten en dit hoeft ook niet. Over het algemeen denkt men dat zo’n foto (zeker voor mannen) niet tot goede resultaten leidt. Dit klopt niet. Aangenomen dat je er het lichaam voor hebt, zijn zulke ‘bijna bloot foto’s’ zowel voor mannen en vrouwen erg effectief!

Mannen en hun wasbordjes

Je six-pack laten zien op je profiel foto werkt vooral als je het man van onder de 30 twisted. Foto aangepast truck blog. okcupid. com

Voor mannen maakt een – als se hun kleren aanhebben tenminste – niet zoveel uit hoe netjes die kleren zijn. De profielfoto’s van mannen perish een strak wasbordje laten zien doen het beter lalu de mannen achieved kleren aan. Let op: ditgene komt waarschijnlijk doordat de six-pack’s perish online staan ook het tonen waard zijn, en dat mannen met het mooi lichaam para meeste berichten krijgen. Als jou zelf een zacht buikje hebt, raden we je aan om je kleren op je profielfoto aan te houden.

Hiernaast kan jou zien hoe een ‘succes per bericht’ (vergeten wat dat was? hier vindt je de beschrijving) voor mannen afhangt van hoeveel huid ze laten zien. Hoe jonger jou bent, hoe meer je te winnen hebt met het mooi wasbordje: Het 18 jarige jongen met een strak wasbordje op zijn profiel krijgt a couple of keer zoveel berichtjes (per berichtje dat hij stuurt) lalu de gemiddelde 20 jarige!

Waarom ditgene effect afneemt achieved leeftijd weten we all niet zeker, maar het kan zijn dat oudere vrouwen in andere dingen geГЇnteresseerd zijn lalu (alleen maar) buikspieren.

De les? Wie je een mooi wasbordje hebt, magazine je er finest mee pronken!

Vrouwen en inkijk

Iedere vrouw (en man) weet dat borsten veel aandacht krijgen, durante in de online dating sites wereld is ditgene niet anders: Foto’s van vrouwen achieved een (diepe) inkijk krijgen meer reacties dan foto’s truck vrouwen zonder inkijk. Of deze reacties ook leuk voor de vrouw zijn (“hoi lekker teil, mooie bos hout voor de deur. Neuken? ”) durante tot een leuke berichtenwisseling leiden is usually de vraag.

Het geven van het mooie blik operative de borsten geeft een vrouw gemiddeld 50% meer berichten, en dit result wordt groter naarmate je ouder wordt! Vrouwen van thirty-two met een retrato van hun decolletГ© krijgen 79% meer berichten dan hun leeftijdsgenoten zonder perish foto!

Je kunt ook zien dat vrouwen minder berichten krijgen naarmate ze ouder worden, maar deze afname gaat veel langzamer voor de vrouwen met veel inkijk! Zo krijgt een 32 jarige vrouw-met-inkijk maar 1 berichtje minder dan haar 18 jarige tegenhangster, terwijl een 32 jarige vrouw met een foto zonder inkijk 4 berichtjes minder krijgt dan haar 18 jarige tegenhangster.

Belangrijker nog dan het aantal berichtjes dat je krijgt, is het soort bericht. Als je op straat wordt nageroepen levert dat niets anders op dan ergernis of misschien in een enkel geval een ego-boost en een glimlach op je gezicht. Bij online dating geldt hetzelfde.

Nu is usually de vraag ” Leiden deze added berichten ook tanto meer leuke contacten? ”

Het antwoord op deze vraag kan je zien in het rechter figuur. Daar vergelijken we hoeveel truck de eerste berichtjes die de vrouwen binnenkrijgen door deze vrouwen beantwoordt worden en tot het conversatie leiden.

Zoals je kan zien, is het erg belangrijk voor para kwaliteit van para reacties die jou oproept om het gesprekswaardige foto operative je profiel te zetten. Met een gesprekswaardige foto bedoelen we een foto waarop je iets (interessants, bijvoorbeeld een hobby) doet. Hiermee geef je andere mensen gelijk een inzicht in je leven en wat je leuk vind. Dit leidt dan weer tot reacties waar je iets mee kunt.

De les? Met een sexy foto krijg je meer berichtjes, maar je moet de waarde van je activiteit op je profielfoto zeker niet onderschatten!

3. Hoe maak je een leuke profielfoto die zorgt voor de meeste berichten?

Als je veel reacties op je profiel wilt hebben, kan je het best een sexy foto van jezelf op je profiel zetten! Als man kan je in plaats daarvan ook een foto van jezelf met (huis)dier gebruiken.

Voor vrouwen is er een manier die eruit springt als je veel reacties op je profiel wilt hebben. Dit is een foto die je zelf maakt door je camera voor en boven je te houden, en een foto van je gezicht en decolletГ© te maken. Alle andere profielfoto onderwerpen leveren min of meer (plus of min een paar berichtjes per maand) hetzelfde aantal reacties op.

Voor mannen zijn er een paar poses die populair bij de vrouwen zijn. Dit zijn foto’s met (huis)dier, foto’s met je strakke buik of spierballen erop (als je die hebt), en foto’s waarom je bezig met je hobby bent. Reisfoto’s en foto’s waarop je aan het drinken bent doen het gemiddeld het minst goed.

De les? Huisdieren zijn “man’s best friend”!

4. Met deze professionele profielfoto ideas kan iedereen het kwalitatief mooie profielfoto maken

Met deze some profielfoto tips maak je een hele maand profielfoto die opvalt en effectief is usually.

Veel mensen besteden veel meer tijd aan de tekst op hun profiel, dan aan para foto. Ze halen voor hun profielfoto snel-snel wat truck hun Facebook web af, of kiezen dat ene leuke kiekje van para vakantie 3 jaar geleden in Spanje – dan zijn ze lekker snel klaar. Doe ditgene niet! We verzekeren je dat een succes van jou online dating avontuur voor minstens para helft afhangt truck wat voor retrato je op jou profiel zet! Het is daarom verstandig om goed na te glauben over de keuze voor je profielfoto.

Met een paar minuten werk har mulighed for je al het mooie profielfoto operative je dating profiel zetten.

Hoe het leuke profielfoto uitvoeren in zijn werk gaat, met weitere woorden het onderwerp van je retrato, hebben we hierboven in het risalahtulisan, pasal, ayat, bab, butir, perkara, poin, besproken. Nu is usually het tijd omkring het te hebben over hoe jou een mooie profiefoto kunt maken. Para ‘techniek’ van para foto dus, zoals het gebruik truck een flits, para “diepte” van het foto, en operative welke tijd truck de dag jou de beste foto’s maakt. Als jou echt een leuke en mooie profielfoto wilt hebben, doe je er misschien goed aan omkring een foto speciaal voor je on-line dating profiel ght maken.

We bespreken hier de volgende 4 onderwerpen:

Een korte samenvatting truck het technische deel voor als jou niet in para details bent geГЇnteresseerd: Gebruik het fototoestel van goede kwaliteit, gebruik geen flits, neem u foto in sobre late namiddag, sobre zorg dat u de alle aandacht in de picture trekt!

Profielfoto suggestion #1: Flits associated with geen flits?

Een foto die fulfilled flits gemaakt will be laat je emergeny room ouder uitzien.

Als je een profielfoto gebruikt die gemaakt is met een flits, schiet u jezelf in sobre voet. Wist u dat het gebruik van een flits je er gemiddeld 7 jaar ouder uit laat zien!! ? Door het ‘harde’ licht vehicle een flits zie je alle rimpels, vlekjes en andere imperfecties die iedereen heeft. Dit will be makkelijk te voorkomen door of geen flits te gebruiken, of een ‘indirecte flits’ te gebruiken (dat is een flits die niet direct op u flitst, maar through bijvoorbeeld het plafond of een muur waardoor het licht ‘zachter’ wordt).

Dit is mooi samengevat in de grafiek hiernaast. Hier wordt de ‘aantrekkelijkheid’ vehicle een foto vergeleken met de leeftijd van de persoon op de picture. De blauwe lijn is voor foto’s die zonder flits gemaakt zijn, sobre gele voor foto’s die met flits gemaakt zijn.

Als je nu een horizontale (rechte) lijn trekt tussen sobre gele en blauwe lijn, kan u direct aflezen hoeveel jaar de flits toevoegt voor jou eigen leeftijd! Bijvoorbeeld, als je twenty-eight jaar bent sobre toevallig een picture met flits op je profiel hebt staan, heeft jou foto dezelfde aantrekkelijkheid als iemand truck 35 die het foto zonder flits heeft geГјpload!! Ditgene geldt ook andersom: de foto-met-flits truck een 18 jarige heeft dezelfde aantrekkelijkheid als de foto-zonder-flits van een twenty eight jarige!

De des? Wees voorzichtig achieved de flits!

Profielfoto tip #2: Journey de aandacht achieved je foto-techniek: Scherptediepte!

Ik heb zo een goede profielfoto! Ik sta er samen achieved mijn vrienden operative een druk verjaardagsfeestje super leuk durante spannend op, durante alles is scherp!!! Goed? ja, maar het kan veel beter!!

Dit is usually misschien wel para moeilijkste en belangrijkste tip: probeer een foto ght maken met het lage scherptediepte.

Scherptediepte is het gebied in een retrato dat je ‘scherp’ kan zien. Hoe kleiner de scherptediepte, hoe kleiner ditgene gebied is. Bij de foto’s hierboven heeft de linker foto een fall scherptediepte, en para rechter foto het hoge.

Welke truck de twee vindt jij een betere profielfoto?

Een lage scherptediepte zorgt ervoor dat alle aandacht getrokken wordt doorway het scherpe deel van de picture, terwijl de aandacht wordt afgeleid vehicle de voorgrond sobre de achtergrond. Een foto krijgt een ‘intiemer’ gevoel vehicle een lage scherptediepte en wordt als veel persoonlijker ervaren. Daarom is het voor een profielfoto vaak het greatest om een lage scherptediepte te gebruiken.

Op deze web site wordt meer more than scherptediepte uitgelegd. Het is jammer genoeg moeilijk om een goede foto fulfilled een lage scherptediepte te maken fulfilled een standaard digitale camera. Het lukt veel beter fulfilled een spiegelreflex digital camera. Mocht je het toch willen proberen met je digitale camera, probeer serta je foto vehicle een zo klein mogelijke afstand lo nemen.

De l’ensemble des? Zet jezelf within de ‘spotlight’ sobre maak een picture met een lage scherptediepte.

Profielfoto suggestion #3: Met wat voor camera maak je de picture?

Nog een leuk weetje is dat het lijkt alsof het uitmaakt fulfilled wat voor digital camera je een profielfoto maakt. Als ja naar het plaatje hiernaast kijkt, zie je dat hoe ‘beter’ je digital camera is, hoe aantrekkelijker andere mensen u foto zullen vinden.

Voor een profielfoto geldt: kwaliteit telt. Gebruik geen foto’s die met u telefoon gemaakt zijn.

De foto’s pass away met een mobiele telefoon gemaakt zijn worden stuk voor stuk minder aantrekkelijk gevonden dan foto’s die met het ‘echte’ camera gemaakt zijn.

Je ziet ook dat sobre foto’s die fulfilled de ‘beste’ camera’s (in dit geval: spiegelreflex camera’s) gemaakt zijn het hoogst worden gewaardeerd.

Er zijn twee redenen voor dit effect:

 1. Mensen die een dure camera hebben zijn meer geïnteresseerd in fotografie (waarom investeer je anders vele honderden euro’s in een camera) – en weten dus beter hoe ze een goede foto kunnen maken
 2. Met een dure camera kan je beter foto’s maken met een kleine scherptediepte. Dit zorgt ervoor dat de foto’s een ‘intiemere’ sfeer hebben, wat weer goed is voor je foto.

De eerste reden – die van interesse in fotografie – is veruit het belangrijkste! En als je dit aan het lezen bent, is dat een teken dat je het belangrijk vindt dat je een goede foto online hebt staan, en daar wat tijd in wil steken. Maak je dus geen zorgen. Met de tips in dit artikel zul je hoge kwaliteit profielfoto’s voor je online dating profiel kunnen maken!

De tweede reden is weniger bedeutend belangrijk. Als u al een goede camera hebt, extremely! Als je emergeny room geen hebt, maar er alles aan wilt doen omkring een goede picture te maken, probeer er dan het te lenen. Misschien ken je iemand met fotograferen wie een hobby. Wie dat zo will be, waarom vraag u dan niet omkring wat hulp? ten tegen 1 dat ze je graag willen helpen fulfilled het maken vehicle een mooie (en effectieve! ) picture, zeker als daar een lekker drankje op het terras tegenover staat.

De les? Een is het waard om een digital camera van goede kwaliteit te gebruiken voor het maken van een profielfoto. Als je zelf niet zo een camera hebt, kan je hem misschien lenen van een vriend(in), en vraag hem/haar dan ook gelijk voor wat hulp bij het maken van de foto!

Profielfoto tip #4: De perfecte timing

Als laatste nog een snelle tip om de puntjes op de ‘i’ zetten: gebruik het mooiste licht van de dag. Het is je vast wel eens opgevallen dat het licht net voor zonsondergang op zijn mooist is. Vlak voordat de zon ondergaat (en net nadat de zon op is gekomen) zijn de beste tijdstippen omkring een foto lo maken omdat een licht dan ‘precies goed valt’. Sommige fotografen noemen deze tijd van sobre dag ook discussion het ‘gouden uur‘! De les? Neem je foto een liefst op het zonnige late namiddag.

 • Ben je ing lid van sobre juiste datingsite? Vergelijk de verschillende websites via onze datingsite vergelijker!

Bronnen:

Leave a Comment

error: Content is protected !!