Lees In Deze Review Alles Over De Zoosk Dating App

Zoosk

Zoosk: Lees inside deze review alles over de Zoosk dating app

In ditgene artikel lees jou alles wat jou moet weten above Zoosk.

Wat is usually Zoosk?

Zoosk is usually een dating software. Het was het van de eerste apps voor mobiel die aan een datingplatform gekoppeld werden. Dat legde de applicatie geen windeieren. Zoosk was al snel een van de meest gebruikte dating apps ter wereld. Hij is in 25 talen beschikbaar en je kan hem in 80 landen downloaden. Wereldwijd hebben zo’n 40 miljoen mensen dat al gedaan. Gezien de 3 miljoen berichten die dagelijks via Zoosk verstuurd worden, maken die er veelvuldig gebruik van.

De Zoosk app is anders dan andere dating apps door hoe het mensen probeert te koppelen. Dat verschil zit hem in wat ze bij Zoosk zelf ‘behavioural matchmaking’ noemen. De technologie daarachter kijkt naar hoe jij je op het platform gedraagt. In wie toon je interesse? Met wie leg je contact? Op basis van die gegevens stelt Zoosk je voor aan singles waarvan het denkt dat ze goed bij je passen.

Met Zoosk Smart Pick op basis van ‘Behavioural Matching’ krijg je inzicht in wat voor mensen jou leuk vinden.

Het voordeel van die technologie is dat je geen ellenlange vragenlijsten hoeft in te vullen. Ook confronterende persoonlijkheidstesten blijven je met deze dating app bespaard. Zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen, selecteert de Zoosk app op basis van je voorgaande interactie potentiële matches voor je. Ze claimen niet dat dit een gegarandeerde weg naar volmaakte liefde is maar denken wel, zoals ze zelf zeggen, dat er een formule is ‘voor leuk vinden’.

Hoe werkt Zoosk?

Het downloaden van de Zoosk app is gratis, het aanmaken van een profiel ook. Dat laatste is in een handomdraai gebeurd. Omdat met dank aan technologie van het behavioural matchmaking niet langer je hele persoonlijkheid in kaart hoeft te brengen, blijven er weinig benodigde gegevens over. Je kan basale dingen als je naam, leeftijd, religie en opleiding invullen. Of je op zoek bent naar mannen of vrouwen, en je eigen geslacht natuurlijk. Het kan een stuk uitgebreider dan dat, maar het hoeft niet.

Er is usually een Zoosk software voor Android durante iOS en jou kan ze hierbei downloaden:

Belangrijk onderdeel van jou profiel vormen uiteraard de foto’s. Een is niet verplicht, maar juist omdat Zoosk zo omkring interactie op schedule van foto’s draait, is het discussion aan te raden er een aantal toe te voegen aan je profiel. Zoosk onderscheidt zich door de optie om je foto(‘s) te laten verifiëren. Mensen denken noguera eens dat company accounts op datingsites wie Zoosk fake zijn. Om dat ght voorkomen kun jou de moderators truck de site het korte selfie-video sturen. Zij controleren operative basis daarvan regarding je foto’s niet fake zijn. Wie dat niet een geval is krijgen je foto’s het groene badge waaraan anderen je geverifieerde status kunnen herkennen.

Tot zover is usually Zoosk gratis. Zodra je een besonders profiel hebt har mulighed for je op zoek naar leuke lonely hearts. Heb je perish eenmaal gevonden lalu kan je het ‘knipoog’ achterlaten omkring je interesse kenbaar te maken. Vanaf daar kan jou zonder te betalen niet heel veel meer. Om achieved degene achter dat aantrekkelijke profiel ght kunnen chatten, heb je een souscription nodig. Daarnaast moet je nog maar hopen dat para ander ook het abonnement heeft, need anders is im or her bij Zoosk geen interactie mogelijk. Het is die onzekerheid die de Zoosk app in veel reviews op kritiek komt te staan. Je weet nooit zeker of wat je ziet ook is wat u krijgt. Zelfs als je hebt moeten betalen dus.

Zoosk coins

Om überhaupt lo kunnen chatten, heb je dus een abonnement nodig. Daar zijn drie varianten van. Er will be een abonnement waarbij je zes maanden €15, 12 betaalt, een die u drie aaneengesloten maanden €21, 16 kost en een waarmee je het één maand kunt proberen voor €30, twenty-four.

Duur abonnement Kosten for each maand
6 maanden €15, 12
3 maanden €21, 16
1 maand €30, 24

Om toegang lo krijgen tot een aantal premium functies moet je Zoosk Coins kopen. Ook als je geen abonnement hebt har mulighed for at je deze virtuele munten aanschaffen. Fulfilled die Zoosk Cash kan je een boost van u profiel betalen. Zoosk zorgt er serta voor dat u wordt uitgelicht within de zoekresultaten.

Je kunt de Cash ook gebruiken om na het spelen van Carousel een match te ontgrendelen. Carousel toont u snel een groot aantal matches waarop je kunt klikken om je lust kenbaar te maken. Heeft de ander ook op jouw foto geklikt serta heb je een match. Maar alleen door daarna Zoosk Coins te betalen kan je ook daadwerkelijk contact uitvoeren.

Bovenstaande dame is usually uiteraard geen crimineel, maar vanwege para privacy hebben we all haar gezicht onherkenbaar gemaakt. Tijdens een spelen van Slide carousel kan je para gezichten van jou potentiГ«le dates gewoon zien.

Wil jou iemand meer aandacht geven dan het virtuele glimlach regarding knipoog, dan har mulighed for je met para munten virtuele cadeautjes kopen. Het idee is dat jou met de aanschaf van een doos bonbons of het bos bloemen aantoont dat je oprecht geГЇnteresseerd bent.

Wil je graag weten of en wanneer je bericht geopend wordt, dan har mulighed for je daarvoor achieved Zoosk munten betalen. Je krijgt lalu een melding zodra de ontvanger jou bericht opent. Omkring er zeker truck te zijn dat degene die jou een bericht stuurt het ook daadwerkelijk ziet, kan jou eveneens Coins inzetten. De ontvanger truck je bericht krijgt dan een straordinario pop-up-melding.

Ervaringen

Het klinkt alsof Zoosk mhh betaling wonderen zou kunnen doen. Maar in de praktijk blijken de ervaringen met Zoosk bij veel mensen erg tegen te vallen. De meest gehoorde klacht over para Zoosk-ervaring betreft een geringe effect truck betaling. Veel gebruikers klagen in hun Zoosk reviews above het feit dat je overal voor moet betalen maar dat dit hun kansen niet lijkt te vergroten. Dat komt Zoosk inside veel reviews operative een vernietigende één-ster te staan. Vooral mannen delen inside hun Zoosk testimonials de indruk dat veel van sobre vrouwelijke profielen bogus zijn. Het woord scammer valt eveneens vaak.

Een ander probleem dat veel genoemd wordt, will be dat de spoeling dun is. Het lijkt erop dat Zoosk Nederland nog niet veroverd heeft. Stuiten mensen op een profiel dat ze aanspreekt, serta blijkt de persoon in kwestie een paar provincies verderop te wonen.

Zoosk verwijderen

Toch de liefde van je leven gevonden? Of will be deze app juist helemaal niet wat je zocht sobre wil je Zoosk verwijderen? Daarvoor moet je een aantal een eenvoudige stappen doorlopen. Heb u een abonnement afgesloten? Dan moet u dat natuurlijk eerst op de web site van Zoosk opzeggen. Lees hier stap voor stap hoe Zoosk verwijderen within zijn werk gaat.

Alternatieven

Wil je kijken of er een alternatief is dat beter bij u past?

Leave a Comment

error: Content is protected !!