Langswippen

langswippenVoor een snelle seksdate: Langswippen is het datingsite voor on-line contacten, die vooral op seks zijn gericht. Volgens para makers vindt jou er een leuk date naar zin. Of dat just nu een snelle wip is, of liefde voor het leven. Maar laat jou niet misleiden entrance de uitnodigende teksten; als je Langswippen wilt gaan gebruiken dan moet jou je realiseren dat deze website vooral bedoeld is omkring volwassen erotisch enjoyment te bieden. Gro?e afspraken met veel profielen zijn niet mogelijk. En daarom raden we deze datingsites aan, perish aangeven geen fictieve profielen te gebruiken:

Gecontroleerd durante bevestigd: geen fictieve profielen bij deze seksdating websites.

Hoe werkt Langswippen?

Als je bent ingelogd kun je operative zoek naar het dame om het date mee af te spreken. Jou kunt onder weitere zoeken op plaats of regio, zo voorkom je dat je met iemand in contact komt die ver bij je uit para buurt woont. Dat laatste kan lastig zijn als jou wilt afspreken. Maar je kunt natuurlijk ook bewust kiezen voor iemand perish ver uit para buurt woont, bijvoorbeeld als je niet wilt dat jou partner erachter komt dat je on-line aan het flirten bent. Je kunt nadat je twisted aangemeld en ingelogd dagelijks een aantal gratis flirts versturen. Voor het versturen van berichten moet worden betaald.

De kosten

Een account aanmaken op Langswippen is usually gratis. Maar wie je berichten wilt versturen dan moet hiervoor worden betaald. Dat betalen doe je met zogenaamde credits. Die kun je online kopen als je ingelogd bent. Hoe meer credits je tegelijk koopt, hoe basis de prijs each credit en dus per verstuurd bericht.

Bedoeld voor entertainment

Bij een eerste bezoek van de site valt het meteen op: de schaars geklede dames inside allerlei erotische posities. Hoewel dit para aandacht trekt truck iedere mannelijke bezoekers, is het inside de realiteit het waarschuwingsteken. Achter deze profielen gaan namelijk niet de vrouwen schuil die operative de foto’s getoond worden. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt truck fictieve profielen. Een maken van het afspraak voor het date is inside dat geval natuurlijk niet mogelijk. Deze profielen zijn gemodereerd. Daar is niets mis mee, zolang je maar beseft wat de intentie is van de makers van deze website.

De veiligheid

Je vindt op de startpagina niet veel informatie: je moet eerst een account aanmaken en inloggen om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken. Ook het bekijken van profielen is alleen mogelijk voor members die zijn ingelogd. Alleen je profielfoto is zichtbaar voor niet-leden. Zo wordt je privacy beschermd en kunnen niet-leden dus niet bij de informatie komen die je op deze website deelt.

Leave a Comment

error: Content is protected !!