Labeled

TaggedOrigineel ontwikkeld als het sociaal netwerk vor tieners is Marked nu veel meer dan dat. Een is doorgegroeid naar een soort truck datingsites hoewel jou dat op para website van Marked niet zult lezen. In meer lalu tien jaar tijd is het aantal leden toegenomen tanto meer dan a hundred miljoen. In para Verenigde Staten is usually Tagged een snelgroeiend sociaal netwerk maar in Nederland einprägen we daar nog niet zoveel truck. Een vergelijkbare datingsite die wel veel leden in Nederland heeft is Badoo.

Bezoek Badoo

Aanmelden bij Tagged

Als je Marked bezoekt dan heb je drie manieren om lid ght worden. Je kunt een account aanmaken met je Myspace of Google+ bank account maar ook kun je op para traditionele manier top worden met jou email adres durante persoonlijke gegevens. Mhh het inschrijven wordt je direct doorgeleid naar een web waarin je gevraagd word je vrienden uit te nodigen. Let op, wie dit doet lalu wordt er het bericht gestuurd naar al je contacten op het betreffende platform. De leden die aan jou getoond worden wonen bij je inside de buurt waarbij Tagged je zona gebruikt. Hiernaast is usually er nog para bekende swipe-feature omkring mensen te leren kennen. Je kunt naar links of rechts swipen om de profielen te beoordelen. Bij een wederzijde interesse wordt je met elkaar in contact gebracht.

Website en app

tagged appTagged is niet alleen als website beschikbaar maar ook voor de smartphone en tablet. De desktop versie kun je gewoon met je laptop of computer bekijken, de app is beschikbaar in de bekende app stores. Het uiterlijk van de datingsite is misschien niet veel gewijzigd maar toch blijft het gebruikersaantal gestaag toenemen. Het is in de Verenigde Staten een populaire plek om mensen te leren kennen die ook interesse hebben om snel af te spreken.

Gratis?

De basisfuncties van Tagged zijn volledig gratis. Je bent echter wel beperkt in wat je precies kunt doen zonder te betalen. Als je geen beperkingen wilt serta is het mogelijk om een VIP membership te kopen. Dit kun u aanschaffen voor het maandelijkse vergoeding. U kunt dan zien wie je profiel bezocht heeft sobre leesbevestigingen krijgen

Historie

Toen Labeled in 2004 opgericht werd was een oorspronkelijk bedoeld voor jongeren met het leeftijd tot eighteen jaar. Het duurde echter niet lang voordat Tagged leden van alle leeftijden toeliet op sobre website waardoor een niet meer alleen voor jongeren has been. Nu we nooit 15 jaar verder zijn is een ledenbestand van Labeled nogal veranderd. Een grootste deel vehicle de leden heeft een leeftijd vehicle 30 tot fifty jaar. Het vreemde is dat veel van de originele features die operative jongeren gericht sind nog steeds aanwezig zijn. In sobre praktijk wordt een bijna alleen nog maar gebruikt wie datingsite.

Leave a Comment

error: Content is protected !!