Koko

koko-appDaten en het ontmoeten van andere public is niet meer moeilijk. Blind dates komen vrijwel niet meer voor nu iedereen van de dating apps gebruik maakt. Steeds meer singles verlaten Tinder om eens iets anders te proberen. Koko is één van de dating apps die als gevolg hiervan aan een opmars bezig is. Wat Koko min of meer uniek maakt is dat het zichzelf niet typeert als een serieuze dating app. Het draait er vooral om de fun, entertainment en het vermaak; het is er voor de singles die het allemaal niet te serieus nemen. Als je een dating app zoekt met leden die wel serieus op zoek zijn kies dan voor een app zoals Relatieplanet.

Bezoek Relatieplanet

Geen geveeg naar rechts en links, gelimiteerde profielen die voorbij komen en een beperkt aantal matches per dag; Koko pakt het anders aan. Er is zelfs geen garantie dat je er de liefde van je leven vindt. In plaats daarvan willen de makers van Koko dat je je vermaakt en plezier hebt. Daten komt daarna pas aan de orde. Met Koko kun je singles bij je in de buurt vinden zoals dat bij vrijwel iedere andere dating app kan. Een dating app zonder een positiebepaling komt immers niet verder in een wereld waarin dit verwacht wordt van een dating app.

Hoe werkt het?

koko-datingHet draait bij Koko niet volledig om het swipen zoals je dat bij veel andere dating apps ziet. De basis van de app is de quiz; een test waarmee je je persoonlijkheid op papier kunt zetten. Op basis van deze persoonlijkheidstest wordt je gekopppeld aan andere leden van de app. Zo worden de party animals waarschijnlijk niet gematcht met de bankhangers en wordt ieder lid voorzien van een match die wat beter bij hen past.

Met behulp van de selfiefeature kun je laten zien of je de kunst van de perfecte selfie beheerst waarmee je jezelf kunt uitdrukken. Uiteraard biedt ook Koko je een manier om contact te leggen met de andere leden. Je kunt de profielen van de Koko leden bekijken en stemmen op de leden die je leuk vindt. Als de ander jou ook een positieve stem geeft dan is er een Crush. Hoe meer je stemt, hoe groter de kans op een crush.

Dating app

De laatste versie van de Koko dating app heeft verschillende nieuwe fucnties met zich meegebracht die je ervaring nog rijker maken. De dating app is te downloaden in de Apple App Store voor als je een iPhone hebt maar het is ook te vinden in de Google Play Store voor allesamt Android apparaten.

Voor iedereen ouder lalu 18 jaar

Koko is usually er niet alleen voor de heteroseksuele mannen en vrouwen. Het maakt se helemaal niet uit wie er top wordt zo blijkt uit de informatie op de site. Of je just nu een man twisted die een ander man zoekt regarding een voorkeur hebt voor mensen perish wat anders zijn dan de relax. Alle orientaties durante voorkeuren zijn welkom bij Koko. Auf welche art je bent, waar je je mee associeert en auf welche art je zoekt maakt er niet uit. De leden bestaan uit allerlei verschillende mannen en vrouwen en iedereen wat er tussen ligt of zich anders voelt.

Koko internet dating app

Oorspronkelijk was Koko een website perish onder een weitere naam door een leven ging. Achieved de benaming Flirten zou de software waarschijnlijk niet above de gehele wereld voet aan para grond krijgen durante daarom is para naam van para app veranderd naar Koko, niet ght verwarren met een gelijknaminge sociale netwerk dat nooit realistisch van de grond gekomen is. Myself de Koko naam wil de software nu de wereld veroveren nadat een in Duitsland ‘s een marktaandeel verworven heeft. Jammer genoeg zijn er inside Nederland nog niet veel leden maar dat verandert misschien in de toekomst als meer lonely hearts bekend raken achieved de dating software.

Leave a Comment

error: Content is protected !!