JSwipe

jswipeJSwipe: de nummer één Joodse dating app ter wereld. Deze dating app richt zich specifiek op de Joodse gemeenschap en heeft gebruikers in meer dan 70 landen. Ben je Joods, zoek je iemand die zich identificeert aan het Jodendom of ben je van plan om je te bekeren? Op JSwipe kom u andere Joodse public tegen die internet als jou op zoek zijn naar een liefde, day of leuk chatgesprek.

Wie kom u er tegen?

De “J” in J-Swipe is niet voor niets toegevoegd aan de naam vehicle deze dating application. De swipe-app will be namelijk specifiek bedoeld voor Joodse public en de public die op zoek zijn naar een Joodse single. Sobre minimale leeftijdseis voor JSwipe is eighteen jaar oud. Als je jonger curved dan 18 jaar kun je het account maken maar je profiel wordt niet aan weitere gebruikers getoond. Zo’n 90 procent truck de leden is usually een twintiger maar de snelste groeiende groep gebruikers is usually de leeftijdscategorie truck de dertigers1.

Let op, als jou Tinder gewend twisted dan zul jou er al snel achter komen dat JSwipe in Nederland niet het bereik heeft als het datingsite zoals Badoo. Mocht je para voorkeur geven aan een dating software of website achieved met veel meer singles dan is usually Badoo een goede keuze.

Bezoek Badoo

Snel aanmelden

jswipe appOm de internet dating app te gebruiken dien je deze te downloaden inside de App Retail store van je smart phone. Uiteraard moet jou dan eerst para app nog ght installeren maar daarna ben je klaar om je aan te melden durante een profiel aan te maken. Para enige manier omkring je aan ght melden is achieved de Facebook koppeling. Zonder Facebook bank account is het operative dit moment niet mogelijk om het account aan ght maken bij JSwipe. Vul je standaard gegevens in inclusief hoe je jezelf identificeert zodat sonstigen weten met auf welche art ze te uitvoeren hebben, bijvoorbeeld wie orthodox, gewoon joods, bereid om ght bekeren en meer. De belangrijkste gegevens worden automatisch vanuit Facebook gehaald. Publish de leukste foto’s van jezelf perish je op jou smartphone of capsule kunt vinden durante je bent all set to go. JSwipe wordt wel eens de Joodse versie van Tinder genoemd en dat heeft een reden. Sobre basis van sobre dating app lijkt namelijk veel op dat van Tinder. Filter op foundation van leeftijd, locatie en nog meer om precies sobre singles voorgesteld lo krijgen waar u naar op zoek bent.

Swipen

JSwipe kun je benutten om andere singles bij jou in sobre buurt te vinden, mee te matchen en vervolgens lo chatten en zelfs te ontmoeten als je daar voor open staat. Veeg naar rechts associated with links op Joodse singles in sobre buurt. Je veegt naar rechts als je iemand leuk vindt, naar hyperlinks als je doorway wilt naar sobre volgende kandidaat. Als jullie beiden naar rechts swipen serta is het een match; Mazel Tov. Je hebt vervolgens 18 dagen sobre tijd om emergeny room iets van lo maken. Na deze periode wordt sobre match namelijk verwijderd en kun u niet meer fulfilled elkaar chatten. Deze werkwijze zorgt emergeny room in de praktijk voor dat emergeny room meer aandacht aan de matches gegeven wordt.

Super Swipe en Swipe Note

Met een Super Swipe kun je jezelf onderscheiden van sobre massa. Door een Super Swipe lo verzenden laat u de ander weten dat je ankle rehab ebook of haar leuk vindt. Als u een Super Swipe wilt gebruiken serta druk je op het blauwe sterpictogram onder het profiel van een persoon. Selecteer vervolgens een emoji die u persoonlijkheid het beste weergeeft en verzend vervolgens de Extremely Swipe. Met sobre Swipe Note kun je een bericht verzenden voordat jou met deze persoon gematcht bent.

google playapp store

First Class

Zoals vrijwel iedere dating app heeft JSwipe een superior versie voor para singles die truck alle functies gebruik willen maken. Bij JSwipe heet ditgene 1st class; de utiliser om alle superior functies gebruiken. Achieved 1st class kun jou Boost gebruiken omkring je profiel twee keer zo vaak te laten zien, leesbevestigingen zien omkring te weten wanneer je berichten zijn gelezen maar ook krijg je para beschikking over a few Superswipes per dag. Verder kun jou de app jou foto’s laten optimaliseren om je beste foto’s te vinden, Pasport gebruiken omkring contact te uitvoeren met mensen above de gehele wereld 1 Swipe Take note per dag versturen om je bericht extra goed operative te laten vallen. De huidige JSwipe 1st class abonnementsprijs begint bij 18 money per maand.

Enorm veel gebruikers

JSwipe is usually in 2014 opgericht, twee jaar mhh de oprichting truck Tinder. De gelijkenissen zijn echter kein mensch (umgangssprachlich) ontgaan. Toch heeft JSwipe een compleet andere doelgroep sobre ook de public zijn er wat serieuzer dan op Tinder. De populariteit van de dating app is enorm toegenomen waarna het nu in vele landen wereldwijd beschikbaar is met vele miljoenen gebruikers. JSwipe is inmiddels overgenomen door de bekendste datingsite voor joden, Jdate. In 2015 werd JSwipe voor het gerecht gedaagd door JDate voor het gebruik vehicle de letter “J”. Om de kosten van de aanklacht te bekostigen startte JSwipe een crowdfunding actie onder haar leden. Dit leverde echter niet het gewenste resultaat op maar dat has been uiteindelijk ook niet nodig. Nog hetzelfde jaar werd JSwipe gekocht door grote concurrent JDate voor een bedrag vehicle 7 miljoen buck.

Leave a Comment

error: Content is protected !!