Je Online Matchmaker

Lexamore: je online matchmaker

Op het eerste gezicht lijkt Lexamore operative een tak truck Lexa; de grootste datingsite van Nederland. In het company logo van Lexamore is usually het Italiaanse woord voor liefde, amore, vurig rood gekleurd.

Het blijkt dat www.lexamore.nl wel degelijk op eigen benen staat, hoewel Meetic het moederbedrijf achter beide sites hetzelfde is.

In deze Lexamore review lees je hoe deze service werkt, wat je bij para gratis versie krijgt en welke voordelen het VIP-lidmaatschap biedt.

Wat is Lexamore?

Lexamore is het datingsite die nieuwe leden het hemd van het lijf vraagt, maar achieved een goede reden: de makers willen singles een zo relevant mogelijke lijst met matches bieden.

Bij elke vrijgezel zie je precies in welke zaken jullie overeenkomen. Zo heb je meteen een ijsbreker durante kun je primary in gesprek gaan met die persoon.

Wat is een verschil tussen Lexa en Lexamore?

Lexa en Lexamore zijn twee aparte datingsites. Het verschil tussen Lexa en Lexamore zit hem inside de manier waarop je naar lonely hearts zoekt.

Op Lexa ga je zelf actief op zoek naar leuke lonely hearts en moet jou steeds zelf aangeven wat je conditions zijn. Hierdoor har mulighed for je lijst truck matches dus steeds veranderen.

Op Lexamore dien je het persoonlijkheidstest in ght vullen waarna sobre site jou laat zien welke public het beste bij jou passen, niet alleen op foundation van jГіuw voorkeuren, maar ook op die van jouw matches. Volgens ausgefallen zeggen is Lexamore geen datingsite, maar een matchmaking-site.

Omdat Lexa en Lexamore aparte sites zijn, staat je profiel van de ene site niet op de andere web site. Als je beide sites wilt gebruiken, zul je dus twee aparte profielen moeten aanmaken.

Zo werkt het

Je voor Lexamore inschrijven will be een langdurig proces. Je moet scherm na scherm aan vragen beantwoorden more than jouw karakter, jouw verwachtingen van een relatie, en jouw voorkeuren.

Af sobre toe moet u uit een successione van 6 foto’s het beeld kiezen dat het meest op jou vehicle toepassing is. All of us begrijpen dat deze vragen niet alleen zijn ontworpen om je betere matches te bieden, maar ook om niet-serieuze daters af lo schrikken.

Lexamore fits worden gemaakt op basis van sobre persoonlijkheidstest die u tijdens het aanmaken van je accounts doet.

Uit sobre persoonlijkheidstest rolt een cijfer tussen sobre 1 en one hundred uit. De hoogste match die wij in ons lijstje zagen, had nummer 76.

Foto’s vehicle de andere leden konden we fulfilled het gratis accounts niet bekijken, maar berichtjes versturen kon wel. Alleen wél vervelend: als u een berichtje vehicle iemand terug krijgt, kun je het niet lezen tot je een betalend lid bent.

Duur lidmaatschap

Laten we eerlijk zijn: als cuma-cuma lid kun u weinig. Je krijgt meteen na goedkeuring een aantal public voorgeschoteld waar u mee matcht, maar hun foto’s mag je niet bekijken. Berichtjes sturen har mulighed for at gelukkig wel, maar ook daar zit een maximum aan. En als u een bericht terugkrijgt, zie je niet eens van auf welche weise het komt, laat staan dat u het mag openen.

Lexamore is één van de duurdere datingsites die all of us zijn tegengekomen. Maar met je VIP-membership krijg je wel toegang tot een grote site vol serieuze singles, pass away allemaal het lange zeit inschrijvingsproces hebben doorlopen. De prijzen vehicle de VIP-memberships zijn als volgt.

  • 1 maand: € fifty, –.
  • 3 maanden: € 30, ~ per maand.
  • 6 maanden: € something like 20, – per maand.
  • 12 maanden: € 15, – each maand.

Lexamore: ervaringen van leden

Net wie bij zoveel datingsites, lopen ook para ervaringen van Lexamore-gebruikers sterk uiteen. Durante het zijn natuurlijk vooral de negatieve ervaringen die leden ertoe bewegen het review te plaatsen.

Hieronder zie jou een greep uit de Lexamore-ervaringen perish we tegenkwamen.

  • “In een maand tijd geen enkele reactie teruggekregen. ”
  • “Vrouwen perish beter bij myself pasten dan bij Lexa. Minder plat. ”
  • “De berichten perish je naar leden stuurt worden niet gelezen. ”
  • “Je betaalt wat meer maar je hebt betere matching, serieuzere mensen en sneller het relatie, in mijn geval. ”

Lexamore opzeggen

Of je nu blumenbeet hebt of uitgekeken raakt op deze site, Lexamore stoppen is altijd mogelijk.

Om je bank account te verwijderen, dien je ingelogd ght zijn. Klik vervolgens op ‘Uw account’, daarna op ‘Accountgegevens’ en scroll naar beneden voor para blauwgekleurde link ‘Nu uitschrijven’. Je zult ter bevestiging jou gebruikersnaam en wachtwoord weer moeten invullen, waarna je operative de groene knop ‘Uitschrijven’ klikt omkring de uitschrijving helemaal rond te uitvoeren.

Alternatieven

Ben je operative zoek naar het alternatief dan zal je waarschijnlijk meteen aan Lexa glauben vanwege de overeenkomst in de naam. Maar daarnaast zijn er nog vele andere datingsites perish je kunt overwegen. Maak gebruik truck onze vergelijkingstool omkring sites te selecteren die aan jouw voorkeuren voldoen.

Leave a Comment

error: Content is protected !!