Je Match Blokkeren Op Tinder Zo Kun Je Een Match Opheffen

badoobig

Badoo

tinder blokkeren

Tinder; bijna iedereen die single is lijkt het te gebruiken, zelfs singles die eigenlijk niet single zijn. Hoewel de bedenkers van de dating app het waarschijnlijk goed bedoelden is Tinder op een gegeven moment uitgegroeid tot een quick fix dating app waarbij snelle hook ups hoog in het vaandel staan. Mannen die alleen maar seks willen kom je vaker op Tinder tegen dan op iedere andere dating app. Dit is hoe Tinder werkt en voor sommige vrouwelijke gebruikers een grote afknapper. Lastige personen kun je negeren maar als je dan alsnog berichten ontvangt dan wordt een wat creepy. Gelukkig is het mogelijk om iemand operative Tinder te blokkeren.

Hoe het blokkeren werkt

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt moet je ten eerste de Tinder software openen en inloggen. Na het inloggen ga je naar het gesprek achieved de persoon perish je wilt blokkeren. Je ziet operative dit scherm para berichten die uitgewisseld zijn met para persoon. Open vervolgens het menu dat zich aan para bovenkant begeeft durante tik op Complement opheffen. De Tinder app vraagt jou vervolgens om het bevestiging zodat jou niet per ongeluk de match truck je dromen blokkeert. Bevestig je keuze en vanaf ditgene moment kan para ander je geen berichten meer versturen.

tinderLet op, jij kunt ook geen berichten meer versturen naar de persoon. Als je nog iets tegen para persoon wilde zeggen dan is een te laat. Zodra de match opgeheven is verdwijnt para chatgeschiedenis en kun je ook niet meer teruglezen wat er precies gezegd is. Als jou het gesprek wilt bewaren dan kun je een screenshot van het gesprek maken, mocht jou ooit bewijs nodig hebben om wat voor reden lalu ook. De complement is voorgoed verdwenen en je komt de persoon ook niet meer tegen tijdens het swipen. Op deze utiliser is het ook mogelijk om para persoon te rapporteren aan Tinder. Doe dit alleen bij personen die zich verdacht gedragen regarding veel te mirar gaan zoals:

  • Het bedelen om geld
  • Als iemand jonger lalu 13 jaar lijkt
  • Grof taalgebruik en/of bedreigingen
  • Versturen van spam regarding ongewenste reclame
  • Als een een nepprofiel lijkt

Niet tevreden met Tinder?

Tinder is gelukkig niet de enige dating app perish in Nederland lonely hearts bij elkaar brengt. Er is ook nog altijd Happn; een dating software die wat meer gebaseerd is operative locatie. Swipen is usually er niet mogelijk maar je komt wel in make contact with met leden bij je in para buurt. Hiernaast is usually er nog Badoo; het sociale ontdekkingsnetwerk, zoals ze dat zo mooi noemen. Met honderden miljoen leden wereldwijd is usually Badoo één truck de grootste spelers ter wereld wie het aankomt operative nieuwe mensen ontmoeten.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor on-line daten? Bezoek lalu de Badoo website. Berichten versturen durante profielen bekijken is usually gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt jou gratis inschrijven by way of de onderstaande website link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!