Internet dating Voor Vrouwen Perish Benieuwd Zijn Naar Vrouwen

BiLove review: Dating voor vrouwen die benieuwd zijn naar vrouwen

Wie de naam BiLove voor het eerst hoort, kan onder de indruk verkeren dat het omkring een site voor biseksuele singles gaat. Dat is inside zekere zin ook zo, maar bilove. nl heeft para doelgroep duidelijk afgebakend. Alleen vrouwen zijn hier namelijk welkom.

En dan niet zozeer de openlijk lesbische vrouwen, need daar zijn singular datingsites voor, maar de heimelijk ‘bisgierige’ of juist openlijk biseksuele vrouwen. Ditgene past goed inside de trend van datingwebsites voor bepaalde niches, die we hier stuk voor stuk reviewen.

Voor vrouwen die leuke vrouwen zoeken

Dat vrouwen een grotere natuurlijke affectie voor elkaar voelen dan mannen, weet iedereen. Maar volgens wetenschappelijk onderzoek gaat dat veel verder dan de neiging om dicht tegen elkaar aan te kruipen tijdens een logeerpartij of filmavond.

Onderzoek van Universiteit van Boise (Verenigde Staten) wees zelfs uit dat de meerderheid van de vrouwen seksuele gevoelens heeft voor andere vrouwen. Ook stelden de onderzoekers vast dat ruim 40% van de vrouwen met een andere vrouw had gezoend. Daarnaast zou de aantrekkingskracht tussen vrouwen met de leeftijd alleen maar groeien.

She kissed a girl and liked it duidelijk. Jij ook?

BiLove springt in dit gat met een frisse, simpele datingwebsite die het ook prima doet op mobiele apparaten. Volgens de statistiek op de homepage zijn er maar liefst 60. 000 vrouwen aangemeld op BiLove. Tijd om ons ook aan te melden dus.

Aanmelden voor BiLove

BiLove maakt aanmelden heel eenvoudig. Al direct op de homepage kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Ook wordt jou gevraagd waar je woont, in welke straal rondom jouw woonplaats je graag een partner vindt, en of je iets over jezelf kunt vertellen. Je krijgt vervolgens een e-mail met een roze bevestigingsknop. Even erop klikken en je twisted binnen.

Mogelijkheden truck gratis BiLove account

Bij binnenkomst krijg jou meteen een overzicht van vrouwen perish recent zijn ingelogd. Je ziet het fotootje en het begeleidende tekst, waardoor je al meteen nieuwsgierig naar sommige gebruikers wordt. Raar is het dat niet iedereen operative het eerste gezicht een foto lijkt te hebben, maar wanneer je operative zo’n grijs poppetje klikt, zie jou dat die persoon tóch foto’s heeft. Alleen zijn se afgeschermd voor tidak bermodal gebruikers. Dit is usually iets dat para redactie van BiLove handmatig bij sommige profielen instelt.

De zoekfunctie in para zijbalk is basic en we vinden het jammer dat je niet ziet hoeveel vrouwen het zoekopdracht oplevert. Jou ziet zelfs niet eens hoeveel pagina’s met resultaten im or her zijn tot jou doorklikt naar para allerlaatste pagina. Jou krijgt een highest van 16 gebruikers per pagina ght zien.

Gebruikers perish je leuk vindt, kun je het knipoog sturen. Ook zie je auf welche art jouw profiel hebben bekeken. Zodra jou jouw foto uploadt en deze wordt goedgekeurd, zal een niet lang duren voordat je zelf ook knipogen ontvangt. Maar let operative: je kunt niet zien wie perish hebben gestuurd. Jou wordt er lekker mee gemaakt, maar zult moeten betalen om te ontdekken wie interesse inside je tonen.

Mogelijkheden en kosten truck Premium-lidmaatschap

Het is duidelijk dat BiLove jou naar een betaald account stuurt. Durante dat is geen schande, want de makers moeten deze site natuurlijk draaiend houden. Ook kun je op deze manier contact leggen met andere betalende gebruikers, die per definitie actiever zijn. Na betaling kun je alle profielen bekijken, berichtjes sturen, meerdere foto’s van gebruikers bekijken en live chatten. De kosten van zo’n Premium-account zijn als volgt:

 • 1 maand: € 24, 95 per maand
 • 3 maanden: € 14, 65 per maand
 • 6 maanden: € 19, 90 per maand

Voor je betaling accepteert BiLove creditcards (VISA, MasterCard en American Express), handmatige bankoverschrijvingen, en iDEAL-betalingen via de bekendste Nederlandse banken. Prettig is het dat de redactie telefonisch bereikbaar is bij vragen over je betaling: het nummer is 010-7142266.

Voordelen van BiLove

 • Eenvoudig en fris design
 • Telefonisch bereikbaar bij vragen
 • Zoekresultaten zijn inclusief profieltekstje
 • De enige datingsite voor ‘bischierige’ vrouwen
 • Stel in over welke acties je e-mails wenst te ontvangen

Nadelen van BiLove

 • Gratis versie zeer beperkt
 • Het kan even duren voor je foto is goedgekeurd
 • Je ziet niet het totaal aantal resultaten van een zoekopdracht

Afmelden voor BiLove

Datingsites zijn meestal iets waarvoor je je tijdelijk aanmeldt. Vroeg of laat heb je beet, of het nou dankzij BiLove is of niet. Dus hoe kun je jouw BiLove-account sluiten? Dit kan eenvoudig door rechtsboven op jegebruikersnaam te klikken en door via Profiel op Annuleren te klikken. Met de rode knop Ja, ik weet het zeker je je account annuleren.

Gratis account aanmaken

Ben je nieuwsgierig naar BiLove en de vrouwen die daar op zoek zijn? Maak dan nu een gratis account aan:

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!