Internet dating Voor (Jonge) 55 Plussers

Ourtime review: Dating voor (jonge) 50 plussers

Een probleem van datingsites kan zijn dat ze te groot willen zijn: se verwelkomen alle seksuele voorkeuren en relatiestatussen, alle lichaamstypes durante alle leeftijden. Ditgene kan je zien als een voordeel omdat het aantal beschikbare singles daardoor groot is, maar dating werkt just nu eenmaal beter achieved singles waar perish enigszins op jou lijken. Ourtime springt in de specialized niche van de oudere vrijgezellen. Naar besonders zeggen vind jou hier “iemand perish dezelfde kijk operative het leven durante relaties heeft wie jij. ”

Omdat het ons werk is om datingsites uit te proberen en met elkaar te vergelijken, hebben we ook Ourtime aan een onderzoek onderworpen. Op deze pagina lees je hoe deze site werkt en of het de moeite waard is om je in te schrijven, al dan niet voor de betaalde versie.

Doelgroep: jonge 50-plussers

Ourtime is er speciaal voor de jonge 50-plussers. Waar ze nou precies de grens trekken is niet duidelijk, maar laten we eerlijk zijn: je leeftijd zit vooral tussen je oren. De foto’s op de homepage maken duidelijk dat ze sociale, gezellige en actieve 50-plussers willen aantrekken.

Dit is hoe Ourtime haar leden voor ogen heeft.

Ourtime is méér dan een datingwebsite, want ze willen singles niet alleen online, maar ook ‘in real life’ bij elkaar brengen. Dat doet Ourtime door activiteiten en evenementen te organiseren.

Inschrijven voor Ourtime

Je aanmelden voor Ourtime is een snelle aangelegenheid: je geeft aan of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent en wat je geboortedatum is. Daarna verzin je een gebruikersnaam, vul je een mailadres in en bedenk je een wachtwoord. Vervolgens krijg jou een mail achieved een bevestigingslink waar je op moet klikken, en lalu ben je binnen.

Even terzijde: wie we onze werkelijke geboortedatum invullen (we zijn allemaal jonger dan 50), worden we doorgestuurd naar Lexa. Ourtime is usually dan ook het project van para makers van Lexa en maakt zodoende deel uit truck de grote Meetic-groep. Dat betekent dat er, met allesamt respect naar weitere sites, geen stelletje amateurs achter Ourtime zit, maar het team van specialists met ruime ervaring in de dating-wereld.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Veel singles van 55 jaar en ouder hebben nog geen ervaring met on-line daten of is usually het erg lang geleden dat über überhaupt een time hebben gehad. Een is daarom prettig dat Ourtime hun leden op aus helpt met ideas voor succesvol information.

Zo leer jou dat je vooral jezelf moet blijven, gepersonaliseerde berichtjes dient te sturen, gerust een herinnering magazine sturen als iemand je niet beantwoordt, op je gevoel moet vertrouwen durante je niet uit het veld moet laten slaan entrance een negatieve ervaring.

Leden worden aangemoedigd om vooral make contact with te zoeken achieved het Contact Proper care Team dat para site veilig durante gebruiksvriendelijk houdt.

Verschil tussen een tidak bermodal en betaald account

Als je je voor Ourtime aanmeldt, betaal je nog niets. Je krijgt beperkte toegang tot para site, zodat jou zoekopdrachten kunt plaatsen en een idee krijgt van para singles die im or her rondhangen.

Een betalende ‘member’ kan passing écht comfortabel truck deze datingsite gebruikmaken. Kies voor het abonnement van een maand voor € 24, 95 of een langere periode om die maandprijs tot € 9, 99 te drukken. Maar let wel op, want je koopt niet een eenmalig pakketje, maar een abonnement dat Ourtime stilzwijgend verlengt (tenzij je daar een stokje voor steekt).

Ourtime tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand € 24, 99 € 24, 99
3 maanden € 50, 97 € 16, 99
6 maanden € 59, 94 € 9, 99

De functies die bij de memberships horen zijn:

 • Berichten lezen en sturen
 • Ongelimiteerd zoekopdrachten plaatsen
 • Alle foto’s van members bekijken
 • Onbeperkt profielen bekijken

Om te betalen voor je lidmaatschap heb je de keuze uit allerlei betaalmogelijkheden. Zo kun je per creditcard betalen, met Paypal of per iDEAL. Direct na betaling worden de extra functies voor je ontgrendeld.

Voordelen van Ourtime

 • Betaalbaar met prijzen vanaf € 9, 99 per maand
 • Alleen singles in je eigen leeftijdscategorie
 • De site organiseert uitjes en evenementen
 • Veiligheid staat hoog in het vaandel
 • Een actief Customer Care Team
 • Datingtips gericht op 50-plussers

Nadelen van Ourtime

 • Ourtime verlengt je account automatisch
 • Sommige pagina’s zijn lelijk of doen het niet
 • Nieuwe site dus nog een beperkt aantal profielen
 • Mails van Ourtime bleven bij onze test in spamfilter hangen of kwamen nooit aan

Je uitschrijven voor Ourtime

Of je nu beet hebt gekregen of juist ontevreden bent over de singles op Ourtime, het is handig als je weet hoe je jouw account beëindigt. Dat kan door naar Mijn account te gaan en op je avatar te klikken. Daar zie je de optie om je profiel permanent te verwijderen. Om dat te doen, dien je je inloggegevens nog een laatste keer in te voeren.

Wil je alleen je betaalde membership stilzetten (dus de automatische verlenging uitschakelen), dan kan dat ook. Eveneens onder Mijn account vind je de optie Mijn membership beheren met de mogelijkheid om je lidmaatschap te annuleren. Doe dit minstens 48 uur voordat de volgende automatische incasso gepland staat.

Onze mening over Ourtime

Het idee voor Ourtime is usually goed: singles achieved levenservaring hebben just nu eenmaal een veel betere klik achieved mensen van hun leeftijd. Mensen perish over soortgelijke millions hebben gestapt, vergelijkbare uitdagingen kennen, durante een goede koopkracht bezitten. Dus wat dat betreft heten we Ourtime truck harte welkom.

Op het moment truck schrijven is para uitvoering nog niet helemaal vlekkeloos. Een formulier om para helpdesk mee ght bereiken doet een niet, de hulppagina’s reppen nog above Lexa in plaats van Ourtime, durante de mails truck de site komen niet of nauwelijks aan. Vergeet dus vooral je wachtwoord niet, want lalu moet je allerlei kunstgrepen doen omkring aan een nieuw password te komen.

Omdat er het groot consortium achter zit (de Meetic-groep), vertrouwen we erop dat de kinderziekten snel verdwenen zullen zijn. Niets lijkt Ourtime dan inside de weg ght staan om de aantrekkelijkste datingsite voor singles van pakweg 50-60 jaar te worden.

Alternatieven

Ourtime is niet de enige datingsite die zich specifiek op 50-plussers richt. Als jou 50 plus twisted en van program bent om jou in te schrijven op een datingsite loont het zich dus misschien omkring eerst even het vergelijkend warenonderzoek ght doen:

Benieuwd naar de website truck Ourtime? Neem lalu nu een kijkje:

Leave a Comment

error: Content is protected !!