Informal Dating

C-Date review: Casual online dating voor wie discussion de lusten wil maar niet sobre lasten

Wel de lusten, maar niet sobre lasten van het relatie ervaren? Voor wie niet operative zoek is naar iets serieus, har mulighed for at een reguliere datingsite als tijdsverspilling voelen. Gelukkig zijn emergeny room speciale datingsites voor wie een informal date zoekt. C-Date is daar één van en operative deze pagina lees je onze evaluation van deze on the internet datingservice.

De home page is keurig en clean, met een aanlokkelijke dame in lingerie. Volgens de statistieken mag C-Date dagelijks 25. 000 nieuwe leden verwelkomen, maar C-Date is wereldwijd actief dus het aantal dagelijkse nieuwe Nederlandse en Vlaamse gebruikers zal aanzienlijk lager zijn.

C-Date: inloggen doe je zo

Voordat je op C-Date inloggen kunt, dien je een account aan te maken. Op een aantrekkelijke homepage met sociaal bewijsmateriaal (zoals “48% mannen, 52% vrouwen”) kun je niet om de groene knop heen met de tekst: gratis lid worden. Als je daarop klikt, krijg je een aantal vragen op mooie, duidelijke schermen. Hoe lang ben je? Wat voor figuur heb je? Wat is je haarkleur? Wat voor kleur ogen heb je?

Enfin, basisvragen die je vervolgens naar een scherm voeren waar je foto’s kunt uploaden. En wat blijkt? Je kunt een vakje aanvinken dat ervoor zorgt dat je foto’s wazig blijven, totdat jij een bepaalde persoon toestemming geeft ze te bekijken. Na het uploaden van foto’s krijg je nog meer reminders om je profiel aan te vullen, maar die kun je wegklikken.

Wat je met een gratis account kan

Net als bij veel datingsites, dient het gratis account vooral om jou lekker te maken. Je merkt meteen dat deze site iets anders in elkaar zit dan andere datingwebsites. Je krijgt namelijk een aantal “contactsuggesties” voorgeschoteld, en daar moet je het mee doen. Je ziet in welke provincie ze wonen, maar op geen enkel instant wordt jou gevraagd waar jij just nu eigenlijk zelf woont. Mogelijk baseert sobre site dit operative de locatie pass away jouw browser doorgeeft, wat de verkeerde kan zijn wie je jouw accounts ver van mijn woning aanmaakt of sobre VPN gebruikt.

Waarom Premium-lid worden?

Je kunt pas wahr nuttig gebruik uitvoeren van C-Date fulfilled een betaald lidmaatschap. Dan kun u namelijk foto’s sobre complete profielen bekijken, berichten versturen, contacten bewaren en zelfs erotische galerijen bekijken.

Een lidmaatschap mat € 19, ninety five per maand wie je 12 maanden lid wordt, € 29, 95 for each maand voor het periode van six maanden en € 39, 90 wie je het één maand wilt proberen.

Kosten C-Date

1 maand €39, 90 p/m
6 maanden €29, 95 p/m
12 maanden €19, 95 p/m

De voordelen van C-Date

 • Mooi sobre overzichtelijk
 • Opties voor anonimiteit
 • Handmatige check van allesamt foto’s
 • Constant ververste contactsuggesties

Nadelen van C-Date

 • Geen zoekfunctie
 • Veel gebruikers klagen dat abonnement stopzetten moeilijk is
 • Berichten sturen fulfilled gratis account niet mogelijk

Ervaringen met C-Date

Wie gaat googelen naar reviews over C-Date, vindt er back heel wat. De sterrenscore (op schaal vehicle 5) schommelt tussen de 1 sobre 2. Niet greatest dus. De web site mag dan goed werken, maar schijnbaar is er toch een behoorlijke groep gebruikers die problemen ondervindt.

Een greep uit de negatieve reacties:

 • “Ze verlengen zonder bericht u lidmaatschap. ”
 • “Site pimple vol met escort-dames die klanten zoeken. ”
 • “De account verwijderen-knop werkt niet wie je een Premium-account hebt. ”
 • “Antwoorden vehicle verschillende personen leken door dezelfde persoon geschreven. ”

Het probleem met dit soort gebruikerservaringen is dat mensen met het negatieve ervaring ditgene veel eerder zullen melden dan mensen die naar volle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van sobre service. De rode lijn in sobre klachten gaat more than de communicatie fulfilled C-Date en een opzeggen van het abonnement. Dit is dus iets om mee te nemen in je overweging.

Ook wordt vaker geklaagd over gebruikers die middels een babbeltruc proberen je te verleiden tot het overmaken van geld. Dit is natuurlijk irritant maar het is redelijk makkelijk om daar niet in te trappen. Gewoon niet overmaken.

Gelukkig zijn er ook gebruikerservaringen te vinden van mensen die wel tevreden zijn over C-Date.

Een greep uit de positieve reacties:

 • Leuke site, leuke contacten. Aantal dates gehad, makkelijk te regelen.
 • Handig, snel, discreet
 • Heel veel leuke mannen op deze site. Zit er nu een paar maandjes op en ben helemaal verslaafd.

C-Date app

Zoals elke zichzelf respecterende datingsite heeft C-Date een app, zodat je niet aan je computer gebonden bent om een casual date te vinden.

Je kan de app downloaden uit Google Play of de iTunes App Store.

De app is beschikbaar voor Android en Apple iOS.

C-Date opzeggen

Vaak vinden mensen het moeilijk om hun account van een datingwebsite op te zeggen. Er zijn sites die deze optie verstoppen, of het heel omslachtig maken een betaald account stop te zetten. Bij de gebruikerservaringen van C-Date kwamen we die klachten tegen, maar bij onze check was het relatief makkelijk om het account te deactiveren. De stappen zijn als volgt:

 1. Klik op “Mijn profiel” bovenaan.
 2. Op de pagina die opent klikt je op “wijzig” boven je profielfoto.
 3. Scroll naar beneden en klik op “profiel deactiveren”.
 4. Klik op de nieuwe pagina op “Deactiveren” en vervolgens op “Mijn profiel deactiveren”.

Let operative: door gewoon para C-Date app truck je telefoon ght verwijderen wordt jou C-Date profiel niet verwijderd en jou abonnement niet stop gezet.

Je kan een C-Date abonnement afsluiten via de website, of via een in-app aankoop in de app op je telefoon of tablet. Opzeggen moet via dezelfde weg gebeuren als het aanvragen:

C-Date opzeggen via de website

Heb je een abonnement afgesloten by way of de website? Georgia dan als volgt te werk: Omkring je abonnement cease te zetten record je in operative je C-Date bank account en ga jou naar Mijn profielinstellingen.

Als alternatief har mulighed for je een quick sturen naar:

Interdate S. A. C-Date Klantenservice / Opzegging 13 rue man Commerce L-1351 The duchy of luxembourg Luxemburg

Vermeld in para brief je volledige naam, het terrain van waaruit jou de C-Date Services gebruikt, en jou bij C-Date geregistreerd E-mailadres en gebruikersnaam.

Je kan deze brief ook faxen naar: 00 23 205 24 seventy eight 62

Opzeggen via i-tunes of Google Play

Heb je een souscription afgesloten via para C-Date app operative je telefoon regarding tablet? Dan har mulighed for je het souscription stopzetten via i-tunes of Google Enjoy.

C-Date alternatieven

Ben je op zoek naar een “no strings attached” date en wil je weten welke sites naast C-Date hier ook geschikt voor zijn? Bekijk dan de datingsite vergelijker en kies het filter “erotische diensten”. Of lees onze reviews over Second Love, Qupid, BiLove, Flirtmee en Badoo.

Gratis account aanmaken

Wil je C-Date gratis uitproberen? Maak dan nu vrijblijvend een account aan om te zien wat de site jou te bieden heeft:

Leave a Comment

error: Content is protected !!