In 5 Stappen Je Badoo Account Opzeggen (Makkelijk)

Badoo verwijderen: In five stappen je Badoo account opzeggen

Badoo verwijderen is in sobre meeste gevallen niet moeilijk. Als u zelf je Badoo account hebt gemaakt en je hebt nog toegang, serta kan je within vijf simpele stappen je Badoo accounts verwijderen.

Hoe u een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer tot hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Let op: De Badoo app van je telefoon verwijderen is niet hetzelfde als je Badoo account verwijderen. Als je de app van je telefoon verwijderd blijft je account bestaan. Als je later de app opnieuw installeert kan je weer inloggen bij je Badoo account.
In dit artikel lees je hoe je het complete Badoo profiel kunt verwijderen, zodat je niet meer zichtbaar bent op Badoo.

Badoo account verwijderen via de computer

Je Badoo profiel opzeggen gaat zo:

 1. Log in bij Badoo, via https://badoo.com. Je vindt de inloglink rechtsboven op de pagina.
 2. Nadat je bent ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje () om bij je instellingen te komen.
 3. Scroll naar beneden tot de optie ‘Account verwijderen‘. Klik hierop.
 4. Nu verschijnt er een popup met een paar opties. Kies de optie ‘Je account verwijderen‘ en klik vervolgens op ‘Verder‘ (onder de grote blauwe knop).
 5. Tijdens de laatste stap moet je het Badoo verwijderen bevestigen. Omdat Badoo geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen door je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je je het Badoo account verwijderen annuleert. Even ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je Badoo account wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder met de tekst ‘Je account verwijderen’.

Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen 30 dagen nadat je Badoo verwijderd hebt je account laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan contact op met de helpdesk. Na deze 30 dagen is je Badoo account definitief verwijderd.

Als je een Badoo app op u telefoon had staan kan je deze via iTunes associated with Google Play.

Badoo verwijderen via sobre app op u telefoon

Je kunt ook Badoo verwijderen vanuit de Badoo application op je telefoon. Volg hiervoor sobre volgende stappen.

 1. Open de Badoo application en klik op het menu icoontje.
 2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
 3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie ‘Account’ ziet. Klik hierop.
 4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je Badoo account volledig te verwijderen kies je de onderste optie met de tekst ‘Account verwijderen’.
 5. Nu begint Badoo tegen te stribbelen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor ‘Account verwijderen’ en klik op verder.
 6. Je bent er bijna, Badoo gaat je nu proberen om te kopen met gratis Superkrachten. Negeer dit als je Badoo verwijderen wilt en klik helemaal onderaan op de link ‘Nee, verwijder mijn account’.
 7. In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een die je leuk vindt) en klik nogmaals op ‘Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, is je Badoo account verwijderd. Net als bij verwijderen via de computer geldt ook hier dat je account binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Na deze 30 dagen is je account definitief verwijderd.

Tot slot kan je nog de app van je telefoon verwijderen. Doe dit via iTunes of Google Play, of op de manier die je gewend bent om apps van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo account verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een Badoo account hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier Badoo profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een account hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een spam mailtje van Badoo hebben geklikt is niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat met jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan is dit natuurlijk erg vervelend. Jarenlang was het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de Google zoekresultaten verwijderd moet worden.

Badoo verwijderen via hun eigen speciale verwijder pagina

Lukt het niet om Badoo te verwijderen via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk van Badoo ook niets op? Vul dat een formulier op para volgende pagina inside om je Badoo profiel uit Yahoo te verwijderen: https://badoo.com/google-removal.phtml

Volg de instructies operative de pagina.

Badoo verwijderen via Google

Mocht je account mhh 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Yahoo, dan kan jou ook direct bij Google een verzoek tot verwijdering indienen.

Ga hiervoor naar: https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061 en volg de instructies operative de pagina.

Alternatieven

Op zoek naar het alternatief?

Bekijk onze datingsite vergelijker.

Leave a Comment

error: Content is protected !!