Hoe Werkt Tinder

badoobig

Badoo

Tinder is waarschijnlijk de bekendste dating app van dit moment. De app wordt wereldwijd gebruikt en is ook in Nederland populair. Het bekende “naar rechts swipen” om aan te geven dat je iemand leuk vindt is inmiddels door veel andere dating apps overgenomen. Als je het nog niet geprobeerd hebt: je veegt naar rechts als je iemand leuk vindt en naar links als je geen interesse hebt. Zo simpel werkt Tinder, maar dit is nog maar het begin.

Profiel aanmaken

Een profiel aanmaken bij Tinder is erg simpel. Tinder maakt gebruik van je Facebook profiel. Je moet dus op Facebook geregistreerd staan om de app te kunnen gebruiken. Tinder kun je niet op een computer gebruiken, hoewel er wel plannen zijn om ook een voor pc en laptop geschikt platform te maken. Vooralsnog is Tinder een echte smartphone app. Als je je account aanmaakt dan pakt Tinder automatisch je naam, leeftijd en nog wat meer gegevens van je Facebook profiel. Automatisch worden een aantal profielfoto’s van je Facebook geplukt maar deze kun u meteen wijzigen wie je dat wilt en nieuwe foto’s uploaden. Als additional kun je nog een kort stukje over jezelf invullen. Dit is u visitekaartje waarmee u de singles moet overtuigen om naar rechts te swipen. Je bent immediate door andere leden te vinden sobre ready to proceed.

Hoe Tinder werkt

Matches zoeken

Zodra u een account hebt aangemaakt kun u door de foto’s van mogelijke fits swipen. Als u iemand leuk vindt dan kun u dit aangeven doorway de foto vehicle die persoon naar rechts te swipen. De persoon within kwestie krijgt serta geen berichtje dat hij of zij door iemand leuk is gevonden. Ditgene betekent dat u moet wachten tanto de ander u profiel voorbij ziet komen. Als pass away ander jou ook leuk vindt serta verschijnt “It’s the match” in beeld. Zodra er het match is tussen de twee Tinder gebruikers kunnen deze personen met elkaar gaan chatten.

Wil u zonder match fulfilled een single get in touch with opnemen? Probeer serta de Badoo datingapp.

De chat

Verzin het goede openingszin associated with wacht tot sobre ander het gesprek opent. Een match up krijgen is niet zo moeilijk bij Tinder maar het date krijgen will be voor sommigen sobre moeilijke stap. Zet je beste already been voor in sobre gesprekken zodat u de chat vehicle Tinder verplaatst naar een andere moderate naar keuze. Dat is hoe een bij Tinder werkt als je succes wilt hebben. U mag in u profiel geen contactgegevens zetten zoals het mailadres of telefoonnummer. Maar als jullie gaan chatten dan staat het jullie uiteraard vrij om de conversatie via Facebook Messenger, Whatsapp of e-mail voort te zetten. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel Tinder gebruikers snel overstappen op een andere manier van communiceren als er een klik is.

Tinder screenshot

Soms een nep profiel

Sommige gebruikers beklagen zich over het feit dat er veel nep profielen op Tinder actief zijn. Dan wordt er een like verstuurd maar als je contact zoekt komt er na 1 of 2 berichten geen reactie meer. Omdat je voor het gebruik van Tinder niet hoeft te betalen kost dit je geen geld. Maar frustrerend is het natuurlijk wel als blijkt dat iemand in wie je interesse had niet echt blijkt te zijn. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Je kunt een contact als blijkt dat dit nep is, of als iemand je lastig valt, het profiel binnen de app blokkeren zodat deze persoon je geen berichten meer kan sturen en je dus niet meer lastig valt. Je kunt een profiel ook rapporteren als er sprake is van schelden, racisme of anderszins overtreding van de regels van Tinder.

Een herenoverschot op Tinder

Sommige mannen klagen dat er maar weinig vrouwen op Tinder te vinden zijn. Dit betekent dat de vrouwen de mannen “voor het uitkiezen” hebben en dus soms erg kritisch zijn. Daar komt bij dat sommige profielen van vrouwen ook nog eens nep zijn. Dus dan heb je als man eindelijk een leuke vrouw gevonden en dan blijkt deze persoon niet te bestaan. Maar gelukkig zijn er nog steeds mensen die via Tinder wel degelijk een leuke match vinden voor een date of zelfs een langdurige relatie. Bijna iedereen kent inmiddels wel iemand die er een leuke en liefdevolle relatie aan over heeft gehouden.

Pluspunten van Tinder

  • Bekende dating app met veel profielen
  • Gemakkelijk aanmelden met je Facebook account
  • Snel en gemakkelijk contact leggen met personen in para buurt
  • Erg gebruiksvriendelijk

Minpunten truck Tinder

  • Er zijn veel meer mannen lalu vrouwen op Tinder te vinden
  • Sommige profielen zijn nep
  • Het uiterlijk is té belangrijk
  • Veel oppervlakkige contacten
  • Matches reageren niet altijd

Gratis daten

Wil jou niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is usually één van para weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en jou zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!