Hoe Werkt Happn

badoobig

Badoo

happn app

Iedere dag loop je na je werk en heb je oogcontact met één en dezelfde persoon. Maanden gaan voorbij maar geen van beiden heeft het lef om de ander aan te spreken. Dit is waar Happn in uitblinkt. Voor iedereen die geregeld een potentiële partner niet durft aan te spreken maakt Happn dit makkelijker. Binnen een relatief korte tijd heeft Happn een groot ledenbestand in Nederland opgebouwd. Niet lang geleden bevestigde Happn dat het inmiddels al meer dan 600. 000 Nederlandse gebruikers heeft. Het komt hierbij dicht in de buurt van populaire dating apps zoals Badoo en Tinder. Nu de populariteit van de dating app snel toeneemt vraag je je waarschijnlijk af; “Hoe werkt Happn? ”.

Happn installeren

De installatie van de Happn app is werkelijk binnen een minuut voor elkaar. Je download de app in de Google Play of Apple App Store waarna je het installeert op je smartphone. Met Facebook kun je inloggen waarna je foto’s vanaf je Facebook account kunt plukken om te gebruiken binnen de Happn app. Controleer de ingevulde gegevens op je profiel en vul het verder aan. Geef aan wat je leuk vindt om te doen en koppel eventueel je Instagram account als je dat hebt.

google playapp store

Hoe Happn werkt

Happn padHappn is een dating app dat de profielen toont van andere singles die bij je in de buurt geweest zijn (en ook Happn hebben). Iedere keer dat je een single tegenkomt verschijnt er een nieuw profiel op je tijdlijn. Alle matches die op je tijdlijn getoond worden zijn singles die op een gegeven moment bij je in de buurt zijn geweest. Als je bijvoorbeeld voor je werk een afspraak hebt bij een bedrijf inside Enschede en het single werkt bij het bedrijf ernaast dan komen jullie bij elkaar operative de tijdlijn terecht.

Zodra er het nieuwe single voorbij komt in jou tijdlijn dan ontvang je hier bericht van. Bekijk een profiel en geef je mening. Para enige manier omkring erachter te komen of iemand jou leuk vindt is usually door de persoon te liken. Zodra beiden elkaar het like hebben gegeven ontstaat er het match: dit wordt een Crush genoemd bij Happn. Alleen dan is een mogelijk om achieved de andere gebruiker te chatten by way of de app. Jou kunt niet zomaar ieder profiel operative je tijdlijn aanspreken. Er is eerst een Crush nodig. In het geheim kun je para singles leuk vinden binnen de Happn app. Niemand krijgt een bericht wie iemand leuk gevonden wordt door het andere gebruiker truck de app.

Privacy en locatie

Happn is usually een gebruiksvriendelijke software dat gebruik maakt van de GPS UNIT tracking van jou smartphone. Door deze functionaliteit weet para app waar jou je bevindt durante op welke locaties je bent geweest. Dit geldt ook voor andere leute die de app gebruiken. Wees gerust; je locatie wordt niet real-time bijgehouden en niemand kan exact zien waar je woont of werkt. Iedere keer dat je binnen een straal van 250 meter van een andere Happn gebruiker verwijderd bent dan zie je het profiel op je tijdlijn verschijnen. Zoals je begrijpt werkt Happn hierdoor het beste in stedelijke gebieden waar mensen dichter op elkaar wonen. Het is mogelijk dat je op het platteland vrijwel geen profielen op tijdlijn voorbij ziet komen. Kom je niemand tegen? Hier lees je hoe je Happn kunt verwijderen.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!