Hoe Werkt De Happn App

Happn app

Happn review: Hoe werkt de Happn app?

Happn is usually een dating software waarmee je perish leuke man regarding vrouw die jou onderweg bent tegengekomen weer terug kunt vinden. Zie een als een tweede kans zodat je alsnog het contact aan kunt gaan!

Ben je nog niet bekend met Happn en wil je weten hoe Happn werkt? Lees dan snel verder!

Hoe werkt Happn?

Happn werkt net als Tinder met profielfoto’s op basis waarvan je kan aangeven of je iemand leuk vindt of niet. Vind je iemand leuk, maar is het niet wederzijds dan komt de ander daar niet achter. Vind je elkaar leuk, dan heb je een ‘crush’ en kan je met elkaar chatten.

Het grote verschil tussen Happn en Tinder is dat je bij Happn fotootjes te zien krijgt van mensen die je (al dan niet bewust) hebt ontmoet. Dus bijvoorbeeld iemand die op dezelfde plek uit is geweest als jij of iemand die je op straat tegen bent gekomen.

Een groot deel van deze mensen zal je niet herkennen, maar je hebt wel meteen een leuk aanknopingspunt om een gesprekje te beginnen mocht je met iemand een ‘crush’ hebben. Maar het leukste van deze manier van profielen selecteren is natuurlijk dat je iemand terug kan vinden die je ergens hebt gezien maar niet hebt kunnen of durven aanspreken.

Dit laatste werkt natuurlijk alleen als je beide Happn gebruikt, omdat de app op basis van locatie en tijdstip bekijkt wie er bij elkaar in de buurt is geweest. In het profiel van de ander kan je zien hoe vaak je bij elkaar in de buurt bent geweest.

Je kan aangeven of je iemand leuk vindt of niet via het hartje of het kruisje onder iemands profielfoto.

Klik op het kruisje of het hartje om aan te geven of je al dan niet interesse hebt.

Vind je iemand super leuk, stuur een ‘charm’

Zoals gezegd kan je alleen contact met iemand opnemen als de interesse wederzijds is. Maar niet iedereen is natuurlijk even actief bezig met Happn. Het kan dus best zijn dat jij iemand leuk vindt, maar dat diegene jouw profiel helemaal niet ziet voorbij komen omdat hij of zij een tijdje niet in de Happn software heeft gekeken.

In deze situatie har mulighed for je een zogenaamde ‘charm’ sturen. Wie je iemand het ‘charm’ stuurt krijgt hij of zij hier sowieso melding van. Het gevolg is dat para ander je profiel gaat bekijken wat weer leidt tanto een hogere kans op een ‘crush’. De ‘charm’ lijkt dus een beetje op de Super Like in Tinder.

Je krijgt bij het openen truck je account 12 ‘charms’ die jou in kunt zetten. Daarna moet jou bijkopen. Afhankelijk truck de hoeveelheid ‘charms’ die je inkoopt kosten ze tussen de €0, 12 en €0, something like 20 per stuk. Dat is dus finest een schappelijke prijs voor wat added kans op ‘crushes’.

Je hebt het ‘crush’, en just nu?

Als je het ‘crush’ met iemand hebt kan jou elkaar berichtjes sturen. Hiermee kan jou inventariseren of im or her naast de uiterlijke aantrekkingskracht ook het innerlijke klik is usually. (Niet geheel onbelangrijk voor de meeste mensen… рџ™‚ ).

Doordat jullie ergens op dezelfde plek zijn geweest heb je meteen het leuk onderwerp omkring het over ght hebben. Dit maakt het sturen truck een eerste bericht direct wat makkelijker.

Naast het sturen van tekstberichtjes heb je in Happn ook nog drie andere mogelijkheden tanto contact:

  • Stickers
  • Nummers by way of Spotify
  • Voiceberichtjes

Hoewel voor jou eerste bericht het tekstberichtje waarschijnlijk een meest laagdrempelig durante effectief is, zijn dit wel leuke toevoegingen aan een repertoire. Iemands muzieksmaak zegt wat above zijn of haar karakter en jou kan nummertjes sturen met een boodschap die je zelf niet zo makkelijk via de conversation zou kunnen regarding durven uitdrukken.

Ook de voiceberichtjes zijn een leuke utiliser om iemand beter te leren kennen. De stem is usually de spiegel truck de ziel luidt het gezegde, durante dit is niet voor niets. Aan iemands stem har mulighed for at je veel afleiden en afgezien daarvan is je day waarschijnlijk bij voorbaat kansloos als u iemands stem niet prettig vindt klinken.

Happn installeren

Nu u weet hoe Happn werkt en een lijkt je leuk om te proberen, dan is een tijd om para Happn app ght installeren. Happn is usually verkrijgbaar voor Android os en iOS (Apple).

Maak een profiel aan

Nadat je para app hebt geГЇnstalleerd en hem voor de eerste keer opent, moet jou een profiel aanmaken. De app leidt je stap voor stap door ditgene proces dus een is heel schlicht. Om een profiel aan te uitvoeren heb je discussion een Facebook bank account nodig, want para app haalt zijn gegevens zoals jou naam en jou foto’s van jou Facebook account. Jou kan overigens discussion kiezen welke foto’s je wel durante niet wilt gebruiken.

De Happn software post niks operative Facebook, dus jou Facebook vrienden zien niet dat jou Happn gebruikt. (Tenzij vrienden met dezelfde geaardheid er zelf ook gebruik truck maken en u elkaar tegenkomt. )

Bij het aanmaken vehicle een profiel geef je aan associated with je op zoek bent naar mannen of vrouwen sobre van welke leeftijd.

De app zal toegang vragen tot je locatie gegevens. Geef hier toestemming voor, anders zal de app niet werken.

Als u een profiel hebt aangemaakt ben u klaar om lo beginnen.

Toch maar niet?

Lees an dieser stelle hoe je Happn kunt verwijderen.

Happn of Tinder?

Voor als je nog aan het twijfelen bent of u Happn of Tinder gaat gebruiken (waarom niet gewoon beide, het is tenslotte gratis) volgt hieronder een vergelijking tussen beide apps.

  • Tinder is bekender sobre wordt meer gebruikt. Als je within een kleinere plaats woont dan will be Tinder waarschijnlijk sobre betere keuze omdat er misschien niet genoeg Happn gebruikers zijn. In sobre grotere steden will be dit geen probleem. Het aantal gebruikers van Happn neemt snel toe, dus je kunt het het beste gewoon even uitproberen.
  • Doordat Tinder meer gebruikers heeft trekt het ook meer potentiГ«le dates van lage kwaliteit aan. Denk hierbij aan mensen die gewoon uit nieuwsgierigheid een beetje rondneuzen maar niet reageren op berichtjes, of hitsige mannetjes die denken makkelijk te scoren.
  • De profielen zijn within beide apps vrij summier, vooral foto’s maar weinig achtergrond informatie over iemand. De Happn profielen bevatten iets meer informatie, zoals werk en interesses. Dat maakt het vleeskeuringsgehalte iets minder hoog.
  • Bij Tinder har mulighed for at je de hele avond passief swipen door de eindeloze stroom van foto’s, bij Happn moet je erop uit om nieuwe profielen te verzamelen.
  • Wil je gebruik maken van de betaalde opties, dan will be Happn goedkoper within gebruik dan Tinder.

Happn tips om het meeste uit je Happn ervaring te halen

Tot slot machine volgen hier nog enkele Happn suggestions die je helpen om het meeste uit je Happn avontuur te halen.

1. Zorg voor een goede profielfoto

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar een goede profielfoto is essentieel voor je succes met online daten. Of dit nu op een datingsite is of within een dating app. PotentiГ«le dates bladeren op een scherm door de verschillende profielen, de profielfoto is dus het eerste dat ze zien. In een oogopslag wordt besloten of je interessant bent of niet. Je kan nog zo knap zijn, als je een slechte profielfoto hebt dan is dit niet te zien.

Lees daarom onze tips voor het maken van een goede profielfoto.

2. Zorg voor een leuke profieltekst

Ook ing is er niet veel ruimte bij Happn om jezelf te beschrijven, maak gebruik van para ruimte die jou hebt. Houd een kort maar krachtig, prikkel iemands nieuwsgierigheid met een notevole of grappige opmerking, de zogenaamde cliffhanger.

3. Zorg voor een goede opening

Heb je een ‘crush’ ga dan een gesprek aan. Zorg voor een leuk eerste bericht.

4. Tips voor jou eerste date

Heb jou een date uit je Happn avontuur weten te slepen, maak er lalu het meeste truck om iemand ght leren kennen. Gebruik hierbij deze 4 beste vragen voor je eerste date, lees hier wat je beter discussion en niet kunt doen als jou uit eten gaat tijdens de eerste date, of lees een van para andere tips voor een eerste date.

5. Doe een veilig

En dan bedoelen we de time zelf… Spreek af in een openbare locatie en laat iemand weten waar je bent. Lees hier onze weitere tips over veiligheid en online daten.

6. Have enjoyment!

Punt 5 five spijt, geniet im or her ook van durante maak plezier!

Weet je niet zeker of een software the way to be able to go is durante heb je misschien liever een klassieke datingsite?

В 

Leave a Comment

error: Content is protected !!