Hoe Verwijder Je Tinder Op De Juiste Manier

badoobig

Badoo

Tinder verwijderen; ooit komt iedere single operative het punt dat Tinder niet meer voldoet. Of u hebt een leuke partner ontmoet associated with je bent een zat. De reden waarom je Tinder wilt verwijderen maakt niet uit, een gaat erom dat je het operative de juiste traiter doet. Je kunt het namelijk operative de verkeerde traiter doen waardoor u nog jaren operative Tinder actief curved zonder dat u het weet. U zult niet sobre eerste zijn pass away jarenlang door allesamt singles in buurt te vinden curved.

Hoe moet een niet?

Waar sobre meeste mensen een eerst aan überlegen bij het verwijderen van Tinder will be om gewoonweg de app te verwijderen. Dit is het makkelijkste deel maar er is meer nodig. Als je alleen de app verwijderd dan blijft je profiel bestaan. Terwijl je denkt dat Tinder volledig verwijderd is geldt dit alleen voor de app en niet voor foto’s, matches en profiel. Iedereen kan je nog steeds tegenkomen in de app. Dat is niet hoe het werkt, als je wilt stoppen met Tinder. Alleen de app van Tinder wissen van je smartphone of tablet is de laatste stap, niet de eerste handeling.

Tinder verwijderen; zoals het hoort

Als je Tinder op de juiste manier verwijderd dan is je profiel verdwenen, ben je niet meer te vinden door de swipende singles en staat de app niet meer op je telefoon. Om dit voor elkaar te krijgen open je ten eerste de Tinder app. Als je de app al verwijderd hebt, download de app dan opnieuw. Open vervolgens de app en log in met je Facebook account als je niet meteen ingelogd bent.

Tinder verwijderenZodra je ingelogd bent bij Tinder kun je de instellingen aanpassen. Ga naar je profiel waardoor je de informatie van je profiel te zien krijgt. Ga naar de instellingen en veeg het menu helemaal naar onderen. Druk vervolgens op “Wis account” waarna je gevraagd wordt om het bevestigen. Na de bevestiging is je profiel bij Tinder definitief gedeactiveerd zodat niemand je meer op de dating app kan vinden. Je wordt ook direct uitgelogd en kunt niet meer inloggen. Nu komt de laatste stap; door de Tinder app ingedrukt te houden kun je Tinder voorgoed vaarwel zeggen.

Waarom Tinder wissen?

Misschien is het zoveelste mislukte en vervelende date geweest waardoor je de Tinder app zat bent of reageert geen enkele match; Tinder is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Zelfs als je op het ene moment succesvol bent is het mogelijk dat je geluk opeens op is. Hiernaast is het nog mogelijk dat je de liefde van je leven hebt gevonden. In dat geval is het essentieel dat je Tinder op de juiste wijze wist. Je wilt immers niet dat je nieuwe partner erachter komt dat je op Tinder zit, terwijl je het zelf eigenlijk niet eens doorhebt. Voorkom ruzies, meningsverschillen en scheve gezichten en deactiveer Tinder zoals het hoort.

Alternatief voor Tinder

Als je Tinder wilt verwijderen omdat het oppervlakkige karakter je niet bevalt dan zijn er andere opties. Een dating app waar veel Nederlandse singles actief zijn is Badoo. Dit is een sociaal ontdekkingsnetwerk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Anders dan bij Tinder kun je bij Badoo tussen de profielen scrollen en kun je meer over de singles lezen in het profiel. Uiteraard kun je ook foto’s beoordelen zoals bij Tinder, mocht je dat toch weer willen doen.

Gratis daten

Wil u niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit will be één van sobre weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en u zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!