Hoe Gebruik Je Tinder Zonder Facebook Inloggen In 2017

badoobig

Badoo

Tinder zonder Facebook; je bent niet de eerste die zich afvraagt of een mogelijk is. Sinds de oprichting news is Tinder dag na dag populairder geworden en is usually het wereldwijd operative meer dan 55 miljoen smartphones geГЇnstalleerd. Net zoals veel andere dating software vraagt ook Tinder je tijdens para registratie van jou account om inside te loggen achieved Facebook. Is ditgene verstandig en har mulighed for het ook zonder Facebook?

Facebook inloggen

Inloggen bij Tinder zonder een Facebook account is jammer genoeg officieel nog niet mogelijk in Nederland. Hoewel het in sommige landen mogelijk is om in te loggen met een sms kun je als Nederlandse gebruiker alleen kiezen voor de Facebook connect functie. Facebook domineert het sociale media landschap waardoor de meeste grote websites de mogelijkheid bieden om je identiteit te verifiГ«ren met je Myspace account. Er zijn zelfs veel sites die geen weitere optie aanbieden; inloggen met Facebook is usually de enige mogelijkheid die je geboden. Zo ook bij Tinder. Als jou geen Facebook bank account hebt hoe record je dan inside bij Tinder?

Waarom Tinder inloggen achieved Facebook?

Laten we beginnen met de voordelen. Registreren met je Facebook account is eenvoudig en snel. Door je Facebook account te koppelen aan je Tinder profiel kunnen veel gegevens automatisch ingevuld worden. Zo krijgt Tinder de beschikking over de persoonlijke gegevens die je bij Facebook ingevuld hebt; denk aan je leeftijd, woonplaats en naam. Wat ook handig is dat je niet al je foto’s opnieuw naar Tinder hoeft ght uploaden. Door para koppeling kun jou snel foto’s truck je Facebook plukken en deze inside de Tinder software gebruiken.

Tot zover is het geen probleem. Het is usually echter niet een enige dat Tinder over je ght weten komt. Para dating app get ook al jou interesses en krijgt inzicht in jou vriendenlijst. Nieuwe foto’s die je publish naar Facebook worden automatisch gesynchroniseerd achieved Tinder en zo komt Tinder veel meer over jou te weten lalu je voor mogelijk hield. Als jou dit niet wilt dan zijn im or her twee mogelijkheden omkring te voorkomen dat Tinder al jou gegevens ontvangt.

Tinder appzichtbaarheid

Facebook privacy instellingen

De eerste stap in een beperken van para informatie die jou met Tinder deelt is het aanpassen van de personal privacy instellingen op Fb. Deze instellingen kun je ook achteraf aanpassen als u al een Tinder account hebt. Dit doe je op de volgende traiter:

 • Ga naar Facebook
 • Navigeer naar de Apps instellingen
 • Zoek Tinder op in de lijst met apps
 • Klik op het Tinder logo
 • Zet de Appzichtbaarheid op “Alleen ik”
 • Vink uit wat je niet wilt dat Tinder weet

Facebook registreren

Tweede Facebook account

De tweede optie om je persoonlijke gegevens zoveel mogelijk afgeschermd te houden: een tweede Facebook accounts. Door een tweede account aan lo maken kun u zelf bepalen wat Tinder over u weet en associated with het op waarheid berust is. Dit is handig als je Tinder niet met je echte Facebook account wilt koppelen.

 • Maak een nieuw email adres aan (bijvoorbeeld Gmail)
 • Ga naar Facebook
 • Vul u gegevens in (gebruik je echte leeftijd en voornaam)
 • Voeg foto’s toe aan u nieuwe Facebook profiel
 • Open de Tinder app
 • Log in met u nieuwe Facebook account

Zolang Tinder geen andere opties biedt voor het inloggen zijn dit de enige manier om lo voorkomen dat Tinder al je gegevens ontvangt. Met vrienden en collega’s within je Facebook vriendenlijst is het laatste dat je wil dat al deze personen erachter komen dat je op Tinder zit. Daarom is het belangrijk dat je within de gaten houdt welke gegevens Tinder over je weet.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor on the internet daten? Bezoek serta de Badoo website. Berichten versturen sobre profielen bekijken will be gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt u gratis inschrijven through de onderstaande hyperlink: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!