Grindr

GrindrVoor gay mannen ontketende Grindr een revolutie. Als eerste gay and lesbian dating app heeft Grindr een grote rol gespeeld inside het samenbrengen vehicle miljoenen mannen. Als je zo snel mogelijk een hook-up wilt regelen associated with een vriend wilt maken dan will be Grindr één vehicle de beste applications. Met wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers die iedere dag inloggen will be het een ledenbestand van formaat. Sobre kans dat u er iemand tegen het lijf loopt die je bevalt is hierdoor erg groot. Als één van de applications met de meeste omzet in sobre Apple App Shop is het een populaire app voor gay mannen pass away op zoek zijn naar een seksdate. Als je op zoek bent naar een gay datingsite waar het niet alleen om seksdates draait dan kun je beter een andere datingsite kiezen zoals deze:

App van Grindr

De software program van de application is gebruiksvriendelijk zodat zelfs de menschen die niet veel verstand van technologie hebben er mee om kunnen gaan. Dit is essentieel voor een online dating app met dit aantal gebruikers. Grindr is beschikbaar om te downloaden voor je tablet, Apple company telefoon, Android toestel en iPad. Eigenlijk kun je het op bijna elk apparaat installeren als er maar een App Store beschikbaar will be. Het grote voordeel van de online dating app is dat het gratis will be. Tenminste, de foundation functies binnen sobre app zijn cuma-cuma. Als je vehicle alle functies gebruik wilt maken serta is een High quality lidmaatschap vereist.

grindr app

Snel aanmelden

Het aanmelden will be snel achter sobre rug; het neemt maar enkele minuten in beslag. Als je eenmaal aangemeld bent dan will be het makkelijker serta ooit om een man aan sobre haak te slaan. Bij Grindr heb je een profiel waarmee je andere mannen kunt overhalen om contact fulfilled je te leggen. Dit profiel will be in feite u uithangbord die iedereen te zien krijgt; make it count number. Vul je profiel helemaal in sobre verzin een leuke maar vooral unieke profieltekst. Gebruik u humor zodat sobre bezoekers van u profiel niets anders kunnen doen serta je een bericht versturen. Als u je eigen profiel ingevuld hebt, wat basisinformatie hebt gedeeld en foto’s hebt toegevoegd ben u ready to proceed.

Op zoek..

Nadat je je profiel ingericht hebt kun je zelf zoeken tussen de lijsten met profielen. Wat in eerste instantie opvalt is dat er veel torso’s zonder gezicht te zien zijn in de lijsten met profielen. Dit hoort er vaak nu eenmaal bij als je als gay man een date zoekt online. Het is allemaal wat meer bloot dan wat je ziet op de dating apps voor hetero’s. Als je iemand gevonden hebt die je leuk lijkt dan kun je op het profiel drukken om meer informatie te bekijken. Je ziet vervolgens de basisinformatie van de gebruikers zoals de leeftijd, lengte en gewicht. Aan de hand van deze criteria kun je snel bepalen of hij wat voor je is of niet.

Stuur het eerste bericht

Grindr maakt het je makkelijk om contact op te nemen met een andere gebruiker. Je kunt zelf de eerste stap zetten maar je kunt ook afwachten tot anderen jou een bericht versturen. Als Premium gebruiker heb je het voordeel dat de gebruikers die je een bericht stuurt een push-bericht ontvangen, als gratis lid kun u dit niet.

Als je genoeg hebt van de menschen die je tijd verspillen dan kun je deze eenvoudig blokkeren. Deze menschen kunnen dan geen contact meer fulfilled je opnemen binnen de dating application. Mocht je bedreigd worden of iets anders meemaken wat niet door sobre beugel kan serta kun je sobre persoon rapporteren.

De oudste dating app

Grindr bood als eerste gay dating app een plek waar gay mannen elkaar zonder problemen sobre toeschouwers konden ontmoeten. Het was sobre eerste maar zeker niet de laatste dating app voor mannen. Dat neemt niet weg dat er altijd het speciale plek will be weggelegd voor degenen die het eerst met iets beginnen zoals Grindr dat deed. Het will be al in this year opgericht toen mobile phones nog maar within de kinderschoenen stonden. In de daaropvolgende jaren is Grindr snel gegroeid sobre al vele keren in het nieuws geweest, jammer genoeg niet altijd positief. De app wordt tegenwoordig voornamelijk gezien als een seksdating app voor mannen.

Leave a Comment

error: Content is protected !!