Gratis Persoonlijkheidstest En Partnervoorstellen

EliteDating review: Gratis persoonlijkheidstest en partnervoorstellen

EliteDating is usually een vertrouwde speler op de on-line relatie markt, achieved als sterke punten succesvolle relatiebemiddeling achieved een gratis persoonlijkheidstest. Ze zijn tough gegroeid de afgelopen jaren, en hebben nu maar liefs 13 miljoen geregistreerde leden in Continente europeo.

EliteDating is usually de favoriete site van datingguru. nl voor het vinden van een serieuze relatie.

Deze datingwebsite is gericht operative de serieuze zelfbewuste single die operative zoek is naar een gelijkgestemde spouse voor een gelukkige en stabiele relatie. De leden zijn veelal professionals achieved ambities en levenservaring. Zij genieten truck het leven durante interesseren zich onder andere voor cultuur, welzijn en een milieu. Zij zijn de vrijgezelle Lifestyle-avantgarde van nu perish behoeften zoals duurzaamheid & genot sobre milieuoriГ«ntering & style in hun leven weten samen lo brengen.

EliteDating richt zich op een brede bevolkingsgroep, ideaal dus als u nog moeilijk har mulighed for at kiezen waarnaar u op zoek curved. Omdat ze zo zeker van hun zaak zijn, bieden ze een ‘Niet goed geld terug’ garantie en een ‘Contact Garantie’ voor hun langere betaalde lidmaatschappen. Nieuwsgierig? Schrijf je gelijk cuma-cuma in en check hun wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode.

Hoe werkt EliteDating?

De grondslag van Elitedating’s matchingsysteem is sobre wetenschappelijke aaneenschakeling vehicle persoonlijke eigenschappen. Op basis hiervan proberen ze singles lo koppelen die goed bij elkaar passen. In plaats vehicle hun leden within het diepe lo gooien, neemt EliteDating ze bij sobre hand en stelt deze voor aan de vele public die geregistreerd staan. Aan de hands van hun matchingscore krijgen leden umfassende partnervoorstellen en hebben ze vervolgens sobre mogelijkheid om sobre ander stap voor stap te leren kennen, zodat sobre kennismaking een vertrouwd proces wordt.

Gratis persoonlijkheidstest

Net zoals be2 en Parship gebruikt EliteDating een persoonlijkheidstest om u zo goed mogelijke suggesties voor een companion te kunnen doen. De vragenlijst pass away gebruikt wordt will be – volgens EliteDating – de meest gedetailleerde van alle Nederlandse datingsites.

Het psychologische persoonlijkheidsprofiel vehicle EliteDating is gebaseerd op het zogenaamde ‘Big Five Character Traits’ model (of: De vijf hoofddimensies van de persoonlijkheid), dat in sobre jaren negentig tot één van sobre belangrijkste en bekendste concepten behoorde within de moderne persoonlijkheidspsychologie. Op basis vehicle de factoren vehicle beide persoonlijkheden kunnen koppels geïdentificeerd worden met een goed lange termijn vooruitzicht voor een relatie met succes.

Op basis van deze vijf kenmerken pass away bepaald worden doorway uw antwoorden op de persoonlijkheidstest wordt u voorgesteld aan andere leden.

Betrouwbaarheid EliteDating

EliteDating is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is tot stand gekomen within overleg met sobre Consumentenbond en Thuiswinkel. org. Datingsites pass away aangesloten zijn bij dit keurmerk worden gecontroleerd op transparante prijsstelling en eerlijke bedrijfsvoering. U kunt hier dus fulfilled een gerust Гјbertrieben kritisch terecht als system voor uw datingavontuur.

EliteDating App

Met sobre EliteDating app kunt u overal gebruik maken van sobre functionaliteiten van sobre site. Dit maakt het zoeken naar een partner eenvoudiger omdat dit proces met de application beter geГЇntegreerd wordt in de circulation van uw dag. Zo kunt oughout contact houden fulfilled potentiГ«le dates internet zoals dat ook zou kunnen through bijvoorbeeld WhatsApp, maar zonder dat oughout uw contactgegevens ing prijs hoeft lo geven.

De application is beschikbaar voor Android en iOS.

Gratis EliteDating uitproberen

De persoonlijkheidstest is altijd gratis bij EliteDating. Ook kunt oughout gelijk een evaluate van uw persoonlijkheidstest krijgen, en emergeny room worden op grond van uw testresultaten een paar partnervoorstellen gedaan. U kunt de profielen vehicle deze voorgestelde lovers bezoeken en berichtjes sturen met het gratis lidmaatschap, maar jammer genoeg geen berichtjes lezen regarding foto’s zien truck andere mensen.

We raden het gratis lidmaatschap beslist aan vanwege de uitgebreide persoonlijkheidstest. Zelf zijn we all een groot enthusiast van persoonlijkheidstesten, durante de test truck EliteDating is wat ons betreft een leukst. Misschien komt u zelfs discussion tot interessante inzichten over uzelf mhh de analyse entrance Elitedating.

Gratis simple lidmaatschap of betaald premium lidmaatschap?

Naast het gratis schedule lidmaatschap, kan jou voor het betaalde premium lidmaatschap kiezen. Met het tidak bermodal lidmaatschap kan jou de persoonlijkheidstest doen en een beknopt persoonlijkheidsprofiel van jezelf bekijken. Daarnaast krijg je een paar partnervoorstellen te zien, maar afgezien truck glimlachen en wants versturen kan jou geen contact opnemen met de voorgestelde partners. Het schedule lidmaatschap leent zich dus voornamelijk voor rondkijken op para site om ght zien wat jou ermee kan. Wil je echt actief op zoek naar een date, lalu zal je een betaalde premium lidmaatschap moeten nemen.

Op de afbeelding hieronder kan je zien wat het verschil is tussen para Basic en Superior opties.

Kosten EliteDating

EliteDating is niet het van de goedkoopste datingsites. Dit heeft als voordeel dat je hier geen koopjesjagers vindt, maar alleen mensen perish echt op zoek zijn naar het relatie.

Net zoals bij alle datingsites is het bij EliteDating stukken voordeliger om een lang abonnement af ght sluiten. Zo mat een lidmaatschap voor een maand €89, 90, terwijl het jaar lidmaatschap vanaf € 24, ninety days per maand mat. Uw verschillende keuzes zijn:

Kosten EliteDating Premium lidmaatschap (laatste update 12/07/2017. )
Periode Kosten per maand Premium
1 maand €89. 90
3 maanden €49. 90
6 maanden €29. 90
1 jaar €24. 90

В 

Leave a Comment

error: Content is protected !!