Goede Vragen Om Aan Een Vrouw Te Stellen (Met Doelen)

badoobig

Badoo

vragen

De eerste dates met een nieuwe vrouw of meid zitten vol met spanning. Je doet je best om haar voor je te winnen maar ondertussen nemen de zenuwen het over en weet je niet wat je moet zeggen. De juiste vragen stellen op het juiste moment is waar het om draait als je het gesprek gaande wilt houden. De juiste vragen? Dit zijn de vragen die je helpen om je doel te bereiken

Alle vragen die je stelt hebben een doel. Er zijn vragen die je voor jezelf stelt, om meer over haar te weten te komen. Andere vragen stel je voor haar, om haar op het gemak te stellen. Zo zijn er voor verschillende doelen uiteenlopende vragen te stellen. Met iedere vraag probeer je namelijk iets te bereiken; ook al heb je het niet door. Dit zijn voorbeelden van wat je wilt bereiken met je vraag:

Haar comfortabel laten voelen

Door bepaalde vragen te stellen zoals hoe het met haar gaat en hoe haar dag was zijn ervoor bedoeld om haar comfortabel bij je te laten voelen. Je geeft haar daarmee in feite aan dat ze haar gevoelens, gedachten en ervaringen met je kan delen. Deze vragen laten zien dat je interesse in haar hebt.

 1. Lees je boeken?
 2. Luister je vaak naar muziek?
 3. Wat vond je de beste film ooit?
 4. Heb je het levensmotto?
 5. Wie kent jou het beste?
 6. Heb je broers of zussen?
 7. Heb je Netflix?
 8. Wie is je favoriete artiest?
 9. Wat staat er nog operative je bucket checklist?
 10. Wat wil jou in je leven bereiken?

Controleren regarding ze bij jou past

Door vragen ght stellen tijdens een gesprek leer jou elkaar kennen durante kun je erachter komen of se bij jou earlier. Dit doe jou door open vragen te stellen waarbij ze haar voorkeuren aangeeft, niet achieved gesloten vragen perish je weinig informatie geven. De available vragen gebruik jou om jouw voorkeuren te vergelijken achieved die van haar.

 1. Hou je truck reizen?
 2. Waar wil je ooit nog op vakantie?
 3. Doe je aan het sport?
 4. Hoe rest je na het lange dag werken?
 5. Wat doe jou voor werk?
 6. Drink je?
 7. Rook jou?
 8. Heb je huisdieren?
 9. Kook je graag?
 10. Zou je ooit willen trouwen?

Haar laten lachen

stelSommige vragen kun je gebruiken om haar ght laten lachen. Regarding het een “dom” grapje is above wat ze jou net verteld heeft of een vraag vol sarcasme; wie het bij jou past dan kun je vragen gebruiken om haar ght laten lachen.

 1. Wie was je superstar crush als tiener?
 2. Wat is jou grootste “guilty pleasure”?
 3. Wat is een meest gГЄnante second in je leven?
 4. Heb je ooit gedaan alsof jou een man had been?
 5. Maak je duckfaces tijdens selfies?

Om het gesprek gaande te houden

Er zijn vragen die niet echt een doel hebben behalve het gaande houden van het gesprek. Dit zijn de vragen die je niet veel vertellen over haar voorkeuren maar kunnen haar wel op het gemak stellen of een inleiding zijn naar een ander onderwerp.

 1. Wat maakt je gelukkig?
 2. Waar ben je bang voor?
 3. Wat geeft je inspiratie?
 4. Waar ben je het meest dankbaar voor?
 5. Ben je goed in het bewaren van geheimen?

Haar tonen dat je verlangen hebt

Als een time leuk verloopt lalu wil je haar op een gegeven moment hints geven dat je haar leuk vindt. Jou kunt het primary en recht voor de raap vertellen maar het is usually leuker als jou het subtiel laat merken aan para hand van para vragen die jou stelt.

 1. Heb jou al plannen voor het weekend?
 2. Wat vind je leuk aan mij?
 3. Moet de man regarding de vrouw para eerste stap zetten?
 4. Wat vind jij een perfecte tweede date?
 5. Wat is usually volgens jou nodig voor een fijne kus?

Zoals jou leest zijn im or her veel vragen perish allen een ander doel hebben. Voor elk doel is usually er een established met vragen perish je ervoor kunt gebruiken. Uiteindelijk gaat het er niet om welke vragen je stelt maar of je je doel bereikt. De beste vragen die je kunt stellen heb je niet van tevoren bedacht maar zijn aangepast op het gesprek dat je hebt. Deze vragen volgen het gesprek en gaan dieper in op het onderwerp.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!