GayRomeo

RomeoGayRomeo is de datingsite dat zich voornamelijk richt op para homoseksuele man. Een is app, conversation en datingsite ineen. Met wereldwijd meer dan twee miljoen gebruikers is ditgene de “place to be able to be” voor para gay man. Europäisch is het operative dit moment zelfs het nummer één sociale netwerk voor gay mannen. Gebruik het om jou sociale netwerk uit te breiden, schedules te regelen regarding om gewoon ght kletsen met sonstigen tijdens een saai avondje op sobre bank. In Nederland neemt GayRomeo het op tegen gevestigde namen zoals Gaybuddy dat vooral gericht is op seksdates. Als dat meer je ding will be dan is Gaybuddy waarschijnlijk een betere optie.

Bezoek Gaybuddy

Voor wie het?

gayromeoJe bent welkom bij GayRomeo als u homoseksueel bent, transgender of biseksueel. Jongeren worden niet toegelaten op de datingsite en daarom geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. De Romeo’s op de datingsite zijn voor het grootste deel op zoek naar dates. Volgens GayRomeo is maar liefst 44 procent van de gebruikers op zoek naar een date. Toch kun je emergeny room ook terecht als je “gewoon” vriendschap zoekt want twenty six procent van sobre gebruikers wil dit ook. Als u meer wil serta vriendschap of een date dan har mulighed for at dit ook. Zo is 28 procent van de gebruikers op zoek naar liefde.

Waar u op andere sociale netwerken omringd worden door grote aantallen heteroseksuelen is dat bij GayRomeo niet het geval. Het netwerk wordt bevolkt door gay sobre bi mannen fulfilled daarbij nog enkele transgenders. Dit geeft je meteen het gevoel alsof u thuis bent sobre eindelijk jezelf kunt zijn.

Wat kun je er doen?

In eerste instantie is het nodig om je aan te melden bij de datingsite. Anders kun je emergeny room geen gebruik vehicle maken. Eenmaal aangemeld kun je u eigen profiel inrichten met foto’s, persoonseigenschappen en een stukje tekst om jezelf te beschrijven. Deel je seksuele voorkeuren en waar u naar op zoek bent zodat iedereen weet wat u op GayRomeo doet. Zodra je dit achter de area rug hebt kun u op zoek naar andere mannen. Fulfilled behulp van sobre zoekfunctie kun u andere mannen zoeken maar je kunt ook snel sobre eenvoudig de mannen bij je inside de buurt bekijken aan de palm van profielfoto’s.

Als je meer above iemand te weten wilt komen lalu kun je profiel beter bekijken achieved meer informatie. Jou kunt dan ook direct een persoonlijk bericht naar para jongen sturen wie je dat wil. Er zijn nog veel meer functionaliteiten waar je gebruik van kunt uitvoeren met de As well as versie. Dit is usually een betaald lidmaatschap waarmee je toegang tot alle functies krijgt zoals een bekijken van para XXX foto’s truck andere leden.

Dating app

gay romeo appWaar je ook bent; je kunt altijd en genera verbinding maken achieved deze datingsite. Een is beschikbaar operative je desktop personal computer, smartphone, smartwatch durante tablet. Het is usually als app verkrijgbaar in de software store van Yahoo Play en The apple company App Store. Een grote voordeel dat GayRomeo met zich meebrengt is dat het voor een grootste deel tidak bermodal is. Daar houden wij als Nederlanders van. GayRomeo wil graag iedereen inside de gay wereld toegang geven tanto de diensten durante daarom bieden se zonder kosten ght maken meer aan dan anderen.

Zo begon het

GayRomeo is usually van oorsprong het Duitse datingsite voor mannen. In i b?rjan p? tv?tusentalet kwam één truck de oprichters achieved het idee omkring een simpele durante vriendelijke gay datingsite te maken. On-line dating was at deze periode nog nieuw en het aanbieden van onbeperkte chatmogelijkheden voor gay mannen bleek een schot in de roos. Wat begon wie een hobby groeide snel uit tanto een populaire datingsite voor gay mannen.

In ons buurland waren er het gegeven moment zoveel inschrijvingen van Duitse mannen dat een ook wel sobre gouden gids vehicle gay mannen werd genoemd. Dat will be ook niet zo vreemd als u kijkt naar sobre groei van een ledenaantal in sobre afgelopen jaren. Een is met gerechtigkeit een grote speler op de ortschaft van homo mannen. Het team achter de datingsite bestaat uit maar liefst 70 individuen afkomstig uit meer serta 15 landen voor een gevarieerde blik op gay online dating. Met kantoren within Amsterdam en Berlijn zetten deze medewerkers zich in omkring je tijd bij GayRomeo zo leuk mogelijk te uitvoeren.

google playapp store

Nu PlanetRomeo

In sobre loop der tijd is het bedrijf achter GayRomeo afgestapt van deze naam en is males verder gegaan onder de naam PlanetRomeo. Dit heeft wie reden dat een vermelden van sobre term gay within de domeinnaam voor problemen zorgde within sommige landen. Hoewel Nederland nooit het probleem maakte vehicle domeinnamen met homosexual erin geldt ditgene niet voor allesamt andere landen. Zo werden domeinnamen fulfilled gay erin doorway sommige landen geblokkeerd. Saoedi-Arabië protesteerde bijvoorbeeld ook tegen sobre introductie van sobre. gay extensie enkele jaren geleden1. Omkring dit soort problemen te voorkomen will be GayRomeo nu lo bereiken onder sobre naam PlanetRomeo associated with gewoon Romeo.

Leave a Comment

error: Content is protected !!