Elitedating

Elitedating

  • Gratis aanmelden
  • Voor hoogopgeleide singles
  • Through website en application bereikbaar

Bezoek Elitedating

Elitedating, eerder bekend onder sobre naam eDarling, will be een datingsite fulfilled meer dan ten jaar ervaring within Nederland. Op ditgene moment groeit Elitedating snel met meer dan 1500 nieuwe leden per 7 days waarvan 52% vrouw en 48% guy. De naam vehicle de datingsite will be niet zomaar gekozen. Het grootste deel van de gebruikers van de datingsite zijn hoogopgeleid. Dat wil zeggen dat meer dan 70 percent van de leden een bachelorsdiploma heeft volgens de datingsite zelf.

Geschikte public vinden

De website vehicle Elitedating ziet emergeny room overzichtelijk uit. Een werkt echter operative een iets weitere manier dan normaal. Er zijn namelijk geen lange pagina’s met profielen. Within plaats hiervan krijg je iedere dag een aantal umfassende matches voorgeschoteld pass away door het algoritme van de datingsite gekozen worden. Ditgene betekent dat u elke dag kennis kunt maken fulfilled drie tot zeven singles. Het algoritme is gebaseerd operative wetenschappelijk onderzoek waarbij gelet wordt operative de Big 5. Door een uitgebreide vragenlijst in lo vullen kan sobre datingsite jou koppelen aan andere public. Uiteraard wordt emergeny room rekening gehouden fulfilled de voorkeuren die je kunt aangeven.

Bezoek Elitedating

Het aanbod

De strijd tussen datingsite voor hoger opgeleiden is hoog. Dat weet Elitedating als geen ander. Toch heeft de datingsite maar liefst 1500 nieuwe leden per week. De verdeling is bijna gelijk maar vrouwen zijn iets meer aanwezig dan mannen (52%/48%). Niet alle singles worden toegelaten op de datingsite. Dit is ervoor bedoeld om het niveau hoog te houden. De datingsite heet niet voor niets “Elite”. De leden van de datingsite zijn grotendeels ouder dan 30 jaar, maar liefst 90% van de singles heeft deze leeftijd al bereikt. Je vindt er gelijkgestemde en ambiteuze singles; allen op zoek naar een duurzame relatie.

Anonimiteit

elitedating appAnders dan bij veel andere datingsites staat anonimiteit hoog in het vaandel bij Elitedating. Je kunt niet zoeken tussen de profielen maar je kunt alleen je matches zien. Dit betekent dat niemand je foto’s en profiel kan bekijken, tenzij je aan de persoon gematcht wordt. Voor velen die niet open en bloot op een datingsite willen staan is dit een belangrijke eigenschap van de datingsite. Als je bijvoorbeeld een publieke baan hebt dan wil je natuurlijk niet makkelijk gevonden worden. Gezien het hoge opleidingsniveau van de leden ben je zeker niet de enige die er zo over denkt.

Elitedating app

In de huidige dating wereld kan een datingsite bijna niet overleven zonder een handige datingapp. Elitedating blijft niet achter en heeft een nieuwe app ontwikkeld. De app is te downloaden in de Google Play Store voor Android apparaten en het is ook beschikbaar in de Apple app store. Alle functies die op de website beschikbaar zijn kun je ook gebruiken in de app.

Wat kun je als gratis lid?

Of Elitedating gratis is ligt er volledig aan naar wat je onder gratis verstaat. Uiteraard is het mogelijk om een gratis profiel aan te maken. Daarin verschilt Elitedating niet van andere gratis datingsites. Met het gratis profiel kun je de profielen bekijken van de partnervoorstellen, alleen niet de foto’s. Je kunt zonder ausgabe een glimlach sturen naar andere public en de “leuk” functie gebruiken waarmee je laat (daten/gedanken) fassen dat je sobre ander leuk vindt. Als je sobre foto’s wilt bekijken, onbeperkt berichten wilt versturen en lezen is een betaald lidmaatschap nodig. Fulfilled het betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van allesamt functionaliteiten waaronder een bekijken van sobre persoonlijkheidsprofielen.

Bezoek Elitedating

Profielen en vragen

De datingsite controleert actief sobre profielen die aanwezig zijn op sobre website. Nepprofielen kom je dan ook niet snel tegen op Elitedating aangezien er een strenge controle uitgevoerd wordt. De profielen worden hiernaast handmatig gecontroleerd zodat deze fulfilled het menselijk oog beoordeeld worden. Sobre klantenservice van sobre datingsite is nooit iedere dag aanwezig waardoor je zes dagen per 7 days gebruik kunt uitvoeren van de optie om vragen lo stellen. Hiernaast will be de datingsite beveiligd met een SSL encryptie zodat u gegevens op het veilige manier more than het internet verzonden worden. De encryptie zorgt ervoor dat niemand je gegevens kan onderscheppen. Een is bij Elitedating zelfs mogelijk omkring jezelf te laten verifiГ«ren met behulp van een ID-verificatie. Andere leden kunnen dan aan het embleem zien dat je bent auf welche weise je zegt dat je bent.

Over Elitedating

Elitedating is het serieuze datingsite dat alleen bedoeld will be voor serieuze public. In samenwerking fulfilled zeven andere datingsites heeft Elitedating een Keurmerk Veilig Daten opgericht. De datingsite voor hoger opgeleiden is al meer dan 7 jaar actief op sobre Nederlandse markt, vanaf 2010 om precies te zijn. Een mag het Thuiswinkel waarborg dragen sobre is onderdeel vehicle het in Berlijn gevestigde Affinitas GmbH. Dit is het overkoepelende organisatie pass away meerdere toonaangevende Europese datingsites in beheer heeft. Op ditgene moment heeft ditgene bedrijf meer serta 13 miljoen leden in het vorrat die afkomstig zijn uit meer serta 25 landen.

Leave a Comment

error: Content is protected !!