Een Blauwtje Lopen

Een blauwtje lopen

Een Blauwtje Lopen – dit will be de betekenis (+ tips om ermee om te gaan)

Een blauwtje lopen overkomt een kwart van de datende singles. Althans, dat is het portion dat toegeeft zelf weleens een blauwtje te hebben gelopen in een onderzoek dat Parship heeft gedaan onder haar leden. Opvallend will be dat de helft van de datende singles in dit onderzoek zegt zelf weleens een day voortijdig te hebben afgebroken. Heeft een kwart van sobre afgewezen personen niet door een blauwtje te hebben gelopen of durven ze dit niet feet te geven?

Betekenis en herkomst vehicle de uitdrukking “een blauwtje lopen”.

Een blauwtje lopen betekent dat je iets van iemand gedaan wilt krijgen, maar dat dit helaas niet lukt. Sobre uitdrukking wordt meestal gebruikt in sobre context van relaties en liefde, maar hij kan within elke situatie worden toegepast waarin u (verzoek) wordt afgewezen.

De uitdrukking staat voor de intellettivo blauwe plek pass away je oploopt doorway de afwijzing. Sobre uitdrukking is waarschijnlijk al zo’n four hundred jaar oud sobre was destijds mogelijk een verwijzing naar een letterlijke blauwe plek die sobre man opliep als gevolg van een trap tegen zijn schenen door sobre vrouw die ankle rehab ebook afwees.

Een blauwtje gelopen, en nu?

Een blauwtje lopen vindt niemand leuk. Toch hoort het erbij en will be de kans dat je het meemaakt significant. Als u een blauwtje hebt gelopen heeft het geen zin om te blijven zwelgen in je verdriet. Het beste will be om zo snel mogelijk je verlies te accepteren sobre door te gaan. Bedenk dat het beter is om in het start een afwijzing lo krijgen dan later on in je relatie. Dat doet veel meer pijn.

Wat doen andere public als ze een blauwtje lopen? Ook dat zocht Parship uit in haar onderzoek. Dit zijn de meest genoemde reactie:

  • 41% “Dan verbreek ik het contact om deze persoon snel lo vergeten. ”
  • 27% “Dan ga ik immediate een volgende day regelen met een ander persoon. ”
  • 24% “Dan hoop ik dat we within ieder geval nog vrienden kunnen blijven. ”
  • 21% “Daar lower-leg ik me niet bij neer/dan blijf ik hoop houden. ”
  • 20% “Dan bill ik een tijd erg verdrietig sobre onzeker. ”
  • 16% “Dan ben ik voorlopig weer klaar fulfilled daten. ”
  • 13% “Dan eis ik een goed gesprek omkring erachter te komen wat de reden is dat deze persoon mij niet (meer) zit zitten. ”

Als we kijken naar deze cijfers zien we dat de meeste lonely hearts die een blauwtje lopen dit goed verwerken en snel verder gaan achieved hun leven. Toch komen ook reacties die wijzen operative verslagenheid en een niet willen accepteren nog redelijk vaak voor.

Behoor jij tot deze laatste categorie, probeer een dan niet persoonlijk te nemen. Een is graag regarding niet, als para ander om wat voor reden lalu ook niet wil is dat zijn of haar verlies. Volgende keer beter, er zwemt genoeg vis in para zee.

Leave a Comment

error: Content is protected !!