Echt Gratis Daten, Maar Wel Veel Russen

Fdating review: Echt cuma-cuma, wel veel Russen.

Het eerste wat opvalt als u fdating. com bezoekt, is de melding dat het omkring een ‘ totally gratis dating site’ gaat. Dat maakt de aanmelding natuurlijk een no-brainer. U wordt om het mailadres gevraagd sobre moet vervolgens wat fysieke kenmerken selecteren en een profieltekstje maken. Dit alles is in two minuten gebeurd, waarna je een profielnummer en een wachtwoord krijgt toegestuurd. Beetje vreemd: in plaats van met sobre gekozen gebruikersnaam, moet je met dat profielnummer bij Fdating inloggen.

Eerste indruk

Afhankelijk van de relatief onbekende naam, lijkt Fdating nog niet helemaal af. Een gaat duidelijk omkring een vertaling vehicle een internationale web site, met her en der teksten die nog niet zijn vertaald (bijvoorbeeld in het aanmeldformulier en de e-mailbevestiging). Maar goed, een kniesoor die daarop let als de kwaliteit van de gebruikers hoog is en de site daadwerkelijk gratis is.

De Fdating website ziet er wat primitief en ouderwets uit. Maar hey, het is gratis!

Hoe aantrekkelijk sommige van de gebruikers ook mogen zijn, er mist wel een belangrijke functie: kunnen zien wie van heb in de buurt woont. Want je kan alleen op land filteren, maar niet op provincie of stad. Voor Nederland krijg je dus de gehele lijst van Fdating-profielen van het geslacht van jouw keuze, dat je alleen kunt filteren op leeftijd, haarkleur, lengte, enzovoort. Nu is dat voor Nederlandse en Belgische gebruikers niet zo’n probleem, maar stel je voor dat je in het enorme Rusland woont. Dat we Rusland noemen, is trouwens geen toeval, zoals je hieronder zult ontdekken.

Echt gratis

De site houdt zijn belofte en vraagt je nooit om je creditcard of Paypal-account. En dat is verfrissend in het o-zo commerciële dating-landschap. Mooi is het dat je naar elk profiel kunt doorklikken om de profielteksten te lezen en de foto’s te bekijken. Daarnaast kun je gratis berichtjes versturen en ontvangen, zonder maximum of lokkertjes. Ook kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft. Had je nog geen berichtje van die bezoekers ontvangen, dan is dit natuurlijk je kans om het ijs te breken. Er zijn maar weinig datingsites die zoveel gratis functies hebben.

Als je ons om onze Fdating opinie vraagt, zouden we je aanraden om je in te schrijven. Het is een kleine moeite en je krijgt er gratis toegang tot een (zij het wat verouderde) datingwebsite voor terug. Maar laten we voor de volledigheid nog even de plus- en minpunten op een rijtje zetten.

De nadelen van Fdating

  • De website heeft een wat oud design en is smartphone-onvriendelijk.
  • Je kan niet filteren op een zona binnen een property.
  • Profielen die jarenlang inactief zijn, staan er ook tussen.
  • Een overdaad aan profielen uit sobre Oekraïne en Rusland.
  • Je ziet niet in hoeverre u met iemand matcht.

De voordelen vehicle Fdating

  • Fake profielen blijven tot een minimal beperkt.
  • Betrekkelijke snelle inschrijving.
  • Zie auf welche weise je profiel bekeken heeft.
  • Gratis foto’s bekijken en berichtjes sturen/ontvangen.
  • Wereldwijd netwerk, dus ideaal omkring internationale vriend(inn)en lo maken.

Fdating profiel verwijderen

Heb je emergeny room genoeg van omdat je een weitere datingwebsite hebt ontdekt of juist blumenbeet hebt gehad? Serta is het tijd om je Fdating profiel te verwijderen. Waar andere dating-sites het erg lastig maken om u account te sluiten, zie je bij Fdating pontificaal sobre link ervoor. Bovenin in de crèmekleurige balk staat ‘Profiel verwijderen’. Even erop klikken en serta nog een keer op de knop drukken, volstaat. U krijgt voortaan geen mails meer more than binnenkomende berichten associated with profielbezoekjes, want u account is geheel verwijderd.

Alternatieven

Ben u op zoek naar een alternatief voor Fdating, bekijk serta het overzicht fulfilled gratis datingsites. Associated with bekijk de datingsite vergelijker om lo zien welke web site het beste bij jou past:

Leave a Comment

error: Content is protected !!