Doe De Gratis Wetenschappelijke Persoonlijkheidstest

Parship review: Doe de gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest

Parship is een van de grootste en meest gerespecteerde online relatiebemiddelingsbureaus van Nederland (en Europa! ). Parship. nl richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het ledenbestand van Parship is goed in evenwicht, en bestaat voor 52% uit vrouwen en voor 48% uit mannen. 76% van hun leden is 30 jaar of ouder, en waarvan 75% hoger opgeleid.

In deze Parship review komen de verschillende voor en nadelen van de web site kort voorbij zodat u een inschatting kunt maken associated with dit de datingsite is die bij u past.

В 

De pluspunten van Parship

De twee beste verkooppunten van Parship zijn het grote ledenbestand en de (gratis! ) wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Met deze gratis test krijgt u meer inzicht in uw persoonlijkheid. Geen mens lijkt op een ander, zoveel is zeker. De wetenschappelijke check vergelijkt 30 wezenlijke persoonlijkheidskenmerken en stelt u voor aan partners die optimaal bij u passen. Zo vindt oughout de partner pass away echt bij oughout past, zonder dat u hiervoor eindeloos profielen hoeft doorway te spitten.

Parship gaat er prat op dat 38% van hun Premium(=betalende)-leden via hun bemiddeling een partner heeft gevonden. Parship biedt daarom een contactgarantie voor haar betalende leden. Voor leden die na afloop van een 6-Maanden Premium-lidmaatschap niet fulfilled meer dan vijf leden in get in touch with zijn gekomen, verlengen ze op verzoek nog eens cuma-cuma met zes maanden. Leden die hebben gekozen voor het Premium-lidmaatschap van twelve maanden, wordt zelfs 15 contacten gegarandeerd.

Bent u nieuwsgierig en wilt oughout nu al aan de slag? Meld u just nu gratis aan, doe de wetenschappelijke persoonlijkheidstest en ontvang het persoonlijk profiel.

Hoe werkt sobre Parship test?

De persoonlijkheidstest is gebaseerd op meer serta 30 jaar onderzoek van professor ma?tre. doctor Hugo Schmale van de Universiteit van Hamburg. Het internationaal team vehicle 16 psychologen will be verantwoordelijk voor sobre voortdurende ontwikkeling vehicle onze werkwijze. Parship stelt uw persoonlijkheidsprofiel samen en geeft op basis vehicle uw profiel, suggesties voor partners pass away volgens dit profiel goed bij oughout passen.

Wie een Duits machtig will be kan onderstaande movie bekijken waarin ma?tre. doctor Schmale uitleg geeft:

Hoe werkt Parship?

Het moge inmiddels duidelijk zijn, de uitgebreide persoonlijkheidstest vormt sobre basis waarop Parship werkt. Hiermee wordt voorkomen dat een zoeken van het partner enkel een doorspitten van profielen is waarvan u weet dat sobre maker en zo positief mogelijk beeld van zichzelf wil neerzetten. Via sobre test worden ook de negatieve aspecten van iemands persoonlijkheid gematcht met sobre potentiГ«le partner pass away hier volgens sobre test het beste mee om har mulighed for at gaan.

In onderstaand EenVandaag item uit 2012 komt sobre directeur van Parship Nederland aan een woord met meer uitleg over sobre werking van Parship. Ook worden het gebruiker en het datingcoach geГЇnterviewd:

Parship App

We leven in het cellular first tijdperk dus er is niet slechts één Parship app, maar twee! Hoewel de web site van Parship mobiel vriendelijk is, heeft het gebruik vehicle de Parship applications toch wat voordelen.

Vanuit de application leest u immediate nieuwe berichten, kunt u nieuwe partnervoorstellen bekijken, zien auf welche weise uw profiel heeft bekeken en nieuwe foto’s toevoegen. High quality gebruikers kunnen ook berichten ontvangen sobre beantwoorden.

Naast sobre standaard app, will be er de messenger app. Hiermee kunt u chatten fulfilled uw potentiГ«le times met de snelheid en directheid pass away u gewend curved van bijvoorbeeld WhatsApp. Zo voelt een daten natuurlijker, zonder dat u uw contactgegevens hoeft lo delen. Alleen high quality leden kunnen gebruikmaken van de messenger app.

Beide applications zijn verkrijgbaar voor Android en iOS. U heeft het account nodig omkring de apps lo kunnen gebruiken.

Parship events

Naast het fulfilled elkaar in verbinding brengen van singles via de website en de apps, organiseert Parship verschillende events die helpen om met de juiste man of vrouw in contact te komen. Zo kunt u gebruik maken van de profielcheck, een medewerker van Parship bekijkt uw profiel en geeft tips sobre suggesties ter verbetering. Daarnaast worden emergeny room uitjes georganiseerd voor leden, zoals training courses of rondleidingen sobre bevat de web site artikelen met suggestions en tricks van datingcoaches.

Gratis Parship uitproberen:

Bij Parship kunt u zich gratis aanmelden. Als gratis lid kunt u bijvoorbeeld de wetenschappelijke Parship test maken en contactverzoeken ontvangen en versturen. Hieronder staan uw mogelijkheden als gratis lid samengevat en vergeleken met de mogelijkheden van een premium lid:

В 

В 

Parship kosten: Wat kost een Premium lidmaatschap?

Wij geven altijd het advies om niet gelijk een Premium lidmaatschap af te sluiten. Het is een veel beter idee om je eerst op te geven voor een gratis lidmaatschap om te kijken of de website je bevalt. Pas als je denkt dat je plezier aan de site kan beleven, raden we je aan om een Premium lidmaatschap af te sluiten.

Een maandlidmaatschap van Parship kost u minder dan een gemiddeld avondje stappen. U beschikt al over Parships’s Premium-lidmaatschap vanaf 39, 90 EUR per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Het lidmaatschap van 6 maanden kost 44, 90 EUR per maand.

Gelijk aan de slag?

В 

Leave a Comment

error: Content is protected !!